İstanbul'da Fal - Falcılar

Evwt evet o . İşin ilginci bende o ne dediyse birebir yaşadım . Bide hani böyle denk gelmiştir yaaa felan diyebileceğim şeyler değil herşeyim yani. Ama evet gidecek olanlar arama yerine safiye yazıp aratsın fikir sahibi olunsun öyle gidin . Zaten çok soğuk bir abla asla iletişim kuramıyorsun bakıo 15 dk gönderiyo falı iyi olsada kadının nötr duruşu insanı sinir ediyo🤣🤣 ama bende çıktı aşkolar
Enerji olayı gerçekten ☺️Safiye bana o an biliyor gibi geldi ama tam aksi şeyler yaşamıştım anda sanki benim duygularımı ve istediklerimi söylemiş gibi olmuştu. Hatta arkadaşıma da falının çıkmadığını hatırlıyorum, 2018 de baktırmıştım.

arkadaşlar safiye yüz yüze bakıyor. şimdi size şöyle anlatayım bana dedi sizin bi dogum günü ortamınız var orda biraz işler ısınacak dedi. vade olarak yakın bi tarihi verdi, gittiğimde nisan2023 felandı. bende mayısta benim doğum günüm diye kendimi referans almıştım vade de o sıraları vermişti ama neyse kızımın dogum gününde biraz biraz iyi olduk, orda bi tutturdu vade olmasada olay anlattıgı sekildeydi. neyse sonrasında ben bu şubatta bi daha gittim ses kaydına baktım 4 subatta. söyledikleri yine tutarlıydı. barısacak gibi olursunuz yine geri çekilir olaylar dedi, aynende öyle oldu hahaha ulan suna dinledim valla cıkmıs
Safiyenin nosunu atar mısınız?

Safiyeyi özelden attım kızlar yüzyüze bakıyo istanbuldaysanız bakar, uzaktan bakmıyo kesinlikle. cerende online bakıyormus 250 tl dediler bugun izinliydi ama

Ben hayatım boyunca asla telefondan online vs falları sevmedim hiçde hoşuma gitmedi . Fırsatınız varsa her zaman yüz yüze daha iyidir.

X