- 9 Ocak 2013
- 348
- 325
- 26
telde kahve tarot bakıyo bir yolun var da ztn seciyosunben ona hiç baktırmamıştım. hangi falını önerirsinizz
Merhaba seneler öncesine ait bir soru soracağım. Şebneme yaklaşık aynı tarihlerde (2011) ben de fal bakmıştım. bahsedildiği gibi çook ileri tarihli bakıyor 10 sene içerisinde dediklerini harfi harfine yaşadım. yakın zamanlarda şebnem'e ulaşan var mı? ben telefon numarası vs her şeyi kaybettim. aynı şekilde annesinin telefonundan ulaşılıyordu. haberi olan varsa lütfen biri beni bilgilendirebilir mi?Erenköy Şebnem'in telefonlarını size özelden mesajla gönderdim dün, almış olmalısınız. Kapanan, ulaşamadığınız numaralardan biri var mı gönderdiklerimin içinde? Merak ettim... Genelde annesinin telefonundan ulaşılabiliyor Şebnem'e. Eğer köpeği varsa, dha önce kedileri de vardı o Şebnem'dir. Bir de neleri bilmişti sizde biraz paylaşabilir misiniz?
tam neyini sevmediniz acaba? yanlış anlattığı şeyler mi oldu. ben de fos çıkacağını düşünüyorum da merak ettim.Kızlar yok Aynuru sevmedim
Yeni bir olay için baktıracam Hülya’ya baktırdım Janset’e baktıracam Zeyder e atayım dedim başka bar mı kimse
Ya çok fal gibi değilde öneri ve iyi niyet tarzıydıtam neyini sevmediniz acaba? yanlış anlattığı şeyler mi oldu. ben de fos çıkacağını düşünüyorum da merak ettim.
Anladım, sağolun. Benimki bayağı faldı da olacağını sanmıyorum pek.Bana da hiç tabsiye vermedi gariptir. Kime neye göre bakıyor bunlar anlamıyorum.Ya çok fal gibi değilde öneri ve iyi niyet tarzıydı
Umarım çıkarAnladım, sağolun. Benimki bayağı faldı da olacağını sanmıyorum pek.Bana da hiç tabsiye vermedi gariptir. Kime neye göre bakıyor bunlar anlamıyorum.
Cansu kim kız?kızlar cansuda okey mi herkes
bi yolun vardaki cansuymuskızlar cansuda okey mi herkes
bir yolun varda cansu mu var ?bi yolun vardaki cansuymus
E VARMIS DEDİLERbir yolun varda cansu mu var ?
Ay pardon damlaymıs hahaha nasıldı kız kötü müydüdamlaya baktırdım siteden 4 dakika fal göndermiş bir sürü harf vermiş o kadar
telefonunu bilen var ise gönderebilir mi?Merhaba seneler öncesine ait bir soru soracağım. Şebneme yaklaşık aynı tarihlerde (2011) ben de fal bakmıştım. bahsedildiği gibi çook ileri tarihli bakıyor 10 sene içerisinde dediklerini harfi harfine yaşadım. yakın zamanlarda şebnem'e ulaşan var mı? ben telefon numarası vs her şeyi kaybettim. aynı şekilde annesinin telefonundan ulaşılıyordu. haberi olan varsa lütfen biri beni bilgilendirebilir mi?