Şaka gibi ama bana bir sonraki cumartesiye randevu verdi asistanı, tüm hafta doluymuşben ikinizede gönderdim kızlar
gene birini meşhur etti bu siteArkadaşlar Yaşarın numarasını bana da gönderir misiniz?
Şaka gibi ama bana bir sonraki cumartesiye randevu verdi asistanı, tüm hafta doluymuş
Yok ben ona ilk baktıranlardanım o zamanda aynıydı malesefgene birini meşhur etti bu site10 güne zam da gelir, iyice hevesim kaçtı bak
o zaman 11 martı bekliyorum:) bir şey oldu olmadı yazın lütfen, çok net zaman da vermiş bu ne güven.Yaşara ben de baktırdım kızlar, sadece bilgilerimi aldı geçmiş ve anda net nokta atışlıydı soru sormadan tak tak kendinden emin bir şekilde söyledi. Ama gelecek çıkar mı bilemedim martin 11 i önemli dedi sorduğum soruyla ilgili bakalım. Ama çok soru hakkı tanımadan bitiriyor bu kısım bende de ayni şekilde oldu
banada mart 7 11 dediYaşara ben de baktırdım kızlar, sadece bilgilerimi aldı geçmiş ve anda net nokta atışlıydı soru sormadan tak tak kendinden emin bir şekilde söyledi. Ama gelecek çıkar mı bilemedim martin 11 i önemli dedi sorduğum soruyla ilgili bakalım. Ama çok soru hakkı tanımadan bitiriyor bu kısım bende de ayni şekilde oldu
Yaşarın numarasını bana da atar mısınızArkadaşlar Yaşarın numarasını bana da gönderir misiniz?
Şaka gibi ama bana bir sonraki cumartesiye randevu verdi asistanı, tüm hafta doluymuş
Banada atar mısınız numarayıben ikinizede gönderdim kızlar
kızlar serkanı pazar aradım 2 sene önce çok giderdim sabah 9 bucukta aradım sıra var mı diye bekleyen 35 kişi var dedi burdan kalkıp bostancıya 8 dk sürecek bi fal için gitmek istemedim ama gideni çok sabahın köründe dikilip giderseniz sorun yok.Arkadaşım memnun kalmıştı serkandan
Yaşar beyin numarasını ve ücretini bana da söylerseniz sevinirimBanada atar mısınız numarayı
aynur benceKızlar bana anda iyi biri önerin
Bencede aynur anda her şeyi söylüyor yaşardan da iyiaynur bence
aynur kim kız yaBencede aynur anda her şeyi söylüyor yaşardan da iyi