- 4 Aralık 2018
- 921
- 981
Yaşarın telefonunu özelden paylaşabilir misinizyaşarı begendim ama cok cabuk bakıyo 5 dakkada bitti
damla detaylı bakıyoYaşar mı damla mı ne dersiniz?
Olumlu mu konuşmuşlardı?Kızlar güncel durum Hülya Aynur Nesibe Işılay Janset hepsi patladı dediklerinin tam tersi oldu
Evet hepsi olumlu dedi ama olabilecek en olumsuz şey olduOlumlu mu konuşmuşlardı?
Senin adına üzüldüm canım, umarım herşey yoluna girer hayatında.Evet hepsi olumlu dedi ama olabilecek en olumsuz şey oldu
Umarım aslında artık baktırmayacam bence falda insanın kararlarını kötü etkiliyor yaşanacak zaten yaşanıyorSenin adına üzüldüm canım, umarım herşey yoluna girer hayatında.
henüz gelecekle ilgili yorum yok, ben de merakla bekliyorum:)Kızlar bu yaşarın ismi çok geçmiş de gerçekten memnun kaldınız mı ve dediklerini yaşayan oldu mu? Anda iyi bakan falcılar var da bana yakın gelecek lazımbaktıranlar yazabilir mi
Ayın 11i sonrası iletişim gördü çıkarsa yazarım mutlaka kızlar.Kızlar bu yaşarın ismi çok geçmiş de gerçekten memnun kaldınız mı ve dediklerini yaşayan oldu mu? Anda iyi bakan falcılar var da bana yakın gelecek lazımbaktıranlar yazabilir mi
Aaa bana da Martın 11 i dediYaşara ben de baktırdım kızlar, sadece bilgilerimi aldı geçmiş ve anda net nokta atışlıydı soru sormadan tak tak kendinden emin bir şekilde söyledi. Ama gelecek çıkar mı bilemedim martin 11 i önemli dedi sorduğum soruyla ilgili bakalım. Ama çok soru hakkı tanımadan bitiriyor bu kısım bende de ayni şekilde oldu
Ay 3 kişi olduk Martın 11i dediği Yaşar'ınbanada mart 7 11 dedi
Banada mart 11 dedi hahahahAy 3 kişi olduk Martın 11i dediği Yaşar'ın
İyi haberlerini bekliyoruzAyın 11i sonrası iletişim gördü çıkarsa yazarım mutlaka kızlar.
Bana olumsuz konuştu maalesefİyi haberlerini bekliyoruz