Numarayı atar mısın rica etsemBencede aynur anda her şeyi söylüyor yaşardan da iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numarayı atar mısın rica etsemBencede aynur anda her şeyi söylüyor yaşardan da iyi
Aynur kim ya? Numarasını atar mısınız?Bencede aynur anda her şeyi söylüyor yaşardan da iyi
Ben de numarasını rica edebilir miyimaynur bence
aynur ocak ayında konuşulmuş ben Aynura baktırmışım yorumum böyleymiş onun altında bi kişi daha yazmış çok kötü demişAynura baktırdım çok geneldi ben pek beğenmedim kızlar
Yaşar ın numarasını gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürlerArkadaşlar Yaşarın numarasını bana da gönderir misiniz?
Şaka gibi ama bana bir sonraki cumartesiye randevu verdi asistanı, tüm hafta doluymuş
Bu arada Nesibe ye baktırdım fal sepeti yani 1500 liraya 8 dk fal atmış yarısı zaten iyi dilek
Numarayı atar mısın rica etsem
Kızlar bana da atar mısınız aynurun numarasınıAynur kim ya? Numarasını atar mısınız?
Nerede bakıyor Damla? Bir ara Modada baba vangadaydı. Şimdi nerede?Arkadaşlar kadikoy damla yi denedim fali cikiyormu en azindan anı biliyormu ??? Deneyip anda teyit eden oldumu.
Telden bakiyor canım.cafeyi birakmisNerede bakıyor Damla? Bir ara Modada baba vangadaydı. Şimdi nerede?
Bana telini verir misin hiç baktıramadım ona.Telden bakiyor canım.cafeyi birakmis
bir yolun var da da bakıyoBana telini verir misin hiç baktıramadım ona.
Kadıköy'de bir türlü baktıramamıştım, cafe sahibi bir acayiptibir yolun var da da bakıyor
baba vanganın sahibi miKadıköy'de bir türlü baktıramamıştım, cafe sahibi bir acayipti
genel anlamda fena degil. denenir.Kızlar bu aynur kötü mü bakıyor iyi mi bi cevap verin pls
bu damla nasıl acabagenel anlamda fena degil. denenir.
bir şey bilmediği gibi saçlamadı da, bende çıkan bir şey yok henüz o nedenle değmez diyeceğim şimdilik.Kızlar bu aynur kötü mü bakıyor iyi mi bi cevap verin pls
ben begendimbu damla nasıl acaba
ben ona hiç baktırmamıştım. hangi falını önerirsinizzben begendim