- 5 Mayıs 2020
- 369
- 333
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bahsettigin sevdam kafede bakan sevda mi izmir konakta? Ona cuma günü ben de baktırdım, bildigi birkaç şey oldu, ama bana da ailenden kaynaklı, eskiden ailene yaptıklar bi islemden ötürü bi negatiflik var üstünde, her isin o yüzden yarim kaliyo ilerlemiyor, senin her seyden önce bunu çözmen gerekir falan diye döktürdü, ben de pek memnun kalamadım acikcasi o yüzden. Bi de saatlerce beklemiştim ...İzmirde cafede bakan sevda pespembe berbat bir fal baktı bana ay kolay kolayda demem bunu
En sonda sende büyü var negatif var sonra bunu için ara dedi kapadı
aynılarını söyledi tamamen banadaBu bahsettigin sevdam kafede bakan sevda mi izmir konakta? Ona cuma günü ben de baktırdım, bildigi birkaç şey oldu, ama bana da ailenden kaynaklı, eskiden ailene yaptıklar bi islemden ötürü bi negatiflik var üstünde, her isin o yüzden yarim kaliyo ilerlemiyor, senin her seyden önce bunu çözmen gerekir falan diye döktürdü, ben de pek memnun kalamadım acikcasi o yüzden. Bi de saatlerce beklemiştim ...
Aayy hadi bekliyoruzzzBen akşam 10 da randevu aldım birine onu deneyeceğim güzel bakarsa yorum yaparım. Zaten şuan elde kimse yok anlaşılan
Ay çok doğru hiç o kadar para mı alınır faldan o vasat etmez beş bin ben dört sene önce baktırdımAman 5 bin ne demek…. Valla FALCI büyücü olcan paralara bak boşuna okumuşuz
BaktirdinizmiiBen akşam 10 da randevu aldım birine onu deneyeceğim güzel bakarsa yorum yaparım. Zaten şuan elde kimse yok anlaşılan
kime almıstınız randevuyu marsa mı?Ben akşam 10 da randevu aldım birine onu deneyeceğim güzel bakarsa yorum yaparım. Zaten şuan elde kimse yok anlaşılan
Sizin baktırdığınız Emine burada su falcı Emine diye dolanan kişi mi acaba? Ben ona baktırdım da bir şey çıkmadı, pek bildiği de olmadı. Ama referans falan istememişti benden o yüzden o değilse diye sormak istedim. Gelecek nasıl oldu sizde acaba?Çevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek.
gelecek olamadı. 3 harflisi var görevlileri onun. gelecekten ziyade anda bilmediğiniz şeyleri karsı tarada dair cok iyi biliyor. o amacla baktırabilirsiniz.Sizin baktırdığınız Emine burada su falcı Emine diye dolanan kişi mi acaba? Ben ona baktırdım da bir şey çıkmadı, pek bildiği de olmadı. Ama referans falan istememişti benden o yüzden o değilse diye sormak istedim. Gelecek nasıl oldu sizde acaba?
Nerden ulasabilirim emineyegelecek olamadı. 3 harflisi var görevlileri onun. gelecekten ziyade anda bilmediğiniz şeyleri karsı tarada dair cok iyi biliyor. o amacla baktırabilirsiniz.
benim vakit var daha. o yüzden bekliyoruzKizlar asmin cafe demete baktirdim simdi, ilk defa baktirdim kendisine, cok degisik bi faldi, böyle gecmis yasamdir, enerjilerdir, anneden gecen seylerdir falan onlardan da bahsetti. Ben begendim acikcasi, bayadir aklimdaydi önceden burdan tavsiye edenler oluyodu. Simdi sorum: Demete baktiranlar gelecek hakkinda dedikleri cikan/cikmayan var mi, sizden görüslerinizi alayim bi
demet mi?Kızlar ben o kıza baktırdım bence çok tutarlı bakıyo beğendim 300 tl
Canım bunu da bakıp söyliycektin ama?dur fallarını dinleyip yazıcam demetin hahaha
randevu alması zorsa kesin pahalıdır. bir de sadece net soru bazlı mı bakıyor? yani illa şu iş okacak mı, şu kişi beni seviyor mu gibi mi? neyse halim o çıkson faliiim olmuyormu:)?Merhaba hanımlar
Benim tanıdığım bir falcı var yabancı ama türkçesi harika. Çök iyi bakıyor detayları veriyor valla derin analize yapıyor. Arkadaşım yıllarca danışmanlık alıyor ondan çök memnun. Kadın yoğun ama ,ben asla randevu alamadım soruları gönderip cevapları yazıyor uzun uzun
Sonra dediği gibi çıktı her şey. Ben şahsen beğendim. İsterseniz numarasını paylaşabilirim
Çök pahalı değil bana göre 5bin tl değil yanirandevu alması zorsa kesin pahalıdır. bir de sadece net soru bazlı mı bakıyor? yani illa şu iş okacak mı, şu kişi beni seviyor mu gibi mi? neyse halim o çıkson faliiim olmuyormu:)?