siz Ayla'ya baktırdınız mı acaba? yorumunuzu merak ediyorum da.aylanın baktıkları çıkmış bilmiyorum ben deneyeceğim. artık yeter. falcı denemekten usandım. zaten fal baktırdıkça falcının kötü enerjisini de alıyoruz. o yüzden son bir aylayı da deneyeceğim
henüz değilsiz Ayla'ya baktırdınız mı acaba? yorumunuzu merak ediyorum da.
izmirdeki sevdam cafeden tel alalım o halde:)bilginiz olsun iki tane sevda var biri evim cafe sevda ankarada, biri sevdam cafe sevda izmirde.
Kim bu Şengül nerede bakıyorArkadaşlar bana Şengül ün dediği iki şey çok net çıktı, başka çıkan var mı ona baktırıp?
Şengül Boybaş ben telefondan baktırdım burada daha önce konuşmuştuk bana dediği ve ihtimal vermediğim iki şey hakkında çok net nokta atışı yapmış oldu başka birine bu kadar net tutturdugu şeyler oldu mu daha önce baktiranlar vardiKim bu Şengül nerede bakıyor
5 bin telaaağ istiyince ben kalsın dedimŞengül Boybaş ben telefondan baktırdım burada daha önce konuşmuştuk bana dediği ve ihtimal vermediğim iki şey hakkında çok net nokta atışı yapmış oldu başka birine bu kadar net tutturdugu şeyler oldu mu daha önce baktiranlar vardi
Fiyatı yüksek ben baktırdığım zaman da öyleydi Kasım da,5 bin telaaağ istiyince ben kalsın dedim
O baya pembeci bakar eskiden çok sırası vardı şu an bilmiyorumİzmirde cafede bakan sevda pespembe berbat bir fal baktı banaay kolay kolayda demem bunu
En sonda sende büyü var negatif var sonra bunu için ara dedi kapadı
Çok ortalama bir fal bakıyor zaten iyi de değil kötü de5 bin telaaağ istiyince ben kalsın dedim
benim çıkan bişey olmadıŞengül Boybaş ben telefondan baktırdım burada daha önce konuşmuştuk bana dediği ve ihtimal vermediğim iki şey hakkında çok net nokta atışı yapmış oldu başka birine bu kadar net tutturdugu şeyler oldu mu daha önce baktiranlar vardi
5000 tl mi verdiniz şengüle?şengülede baktırmıştım yakın zmnda o da foss
o zmn 5bin degildi 2bindi sanrm numeroloji tarot diyodu5000 tl mi verdiniz şengüle?
neyle bakıyor bu şengül? kahve mi? yoksa astrolog mu?
ay-mars gercekten cok ama cok kotu. asla parasini hak etmiyor. burdan biri onermisti baktirmaz olaydim.Selamlar kızlar, ben dün gidip yine demete baktırdım valla açtığı gibi anlık durumu çok net yorumladı. Falcı Ay-Mars tırt yani onlara da baktırdım yazılı bakıyolar. Kopyalayıp size atsam sizin bile uyumlanacagınız genel geçer yorumlar yaptı bide 400 yapmıs falı ironik. neyse değmez kısacası andaç ve demetten davam. yeni önerisi olan varsa değerlendirilir