- 5 Mayıs 2020
- 369
- 333
- 30
serkan canı isterse iyi bakıyo istemezse oda tırt 5 dk bakıyo zaten fala oda işine gelirse yoksa herkese aynı seyleri söylüyo kelime cambazı olmus adamBostancı serkana baktırdım geçen gün. Onun dedikleri çıkar mı? Bir de kadıköyde feza diye birini övdüler. Gideniniz var mı fezaya?
feza nerde ya 800 de höh yani cidden boku çıktı bul fal işinin bu döktüğümüz paralara, altın alıp kenara koysak hayatımızdaki adamlardan daha çok kazandırırdı.Fezaya senelerdir giderim an içim mükemmel ama gelecek çıkmaz,en son aradım 800 tl dedi katina cafede,şimdi yer değiştirmiş sanırım ulaşamıyorum. Böyle merak ettiğin ama geçmişte ne oldu o bana neden bunu yaptı vs gibi sorular için mükemmel,gelecekteki olaylar için fos. Sadece an ve geçmiş için git ben ona reelden çok çok kişi yolladım herkesin ağzı açık kaldı isim vs verir
Serkana ben de 2-3 kez baktirdim su ana kadar, cok kararsizim ama serkan konusunda. Baya methini duyup gitmistik ilk gittigimde, evet kisa bakiyo ama her seferinde de söyledikleri cok benzer bana, tutarliydi yani. Bildigi seyler oldu baya. Eskiden dedigi de kismen oldu, son fali cikmadi ama henüz.serkan canı isterse iyi bakıyo istemezse oda tırt 5 dk bakıyo zaten fala oda işine gelirse yoksa herkese aynı seyleri söylüyo kelime cambazı olmus adam
Feza kadıköy katina cafedeydi ama cafeden ayrılmış şuan nerede bende bilmiyorum ulaşmak zor ona açmıyor telefonları.feza nerde ya 800 de höh yani cidden boku çıktı bul fal işinin bu döktüğümüz paralara, altın alıp kenara koysak hayatımızdaki adamlardan daha çok kazandırırdı.
Hangi demet aynı demet miydi demet aslında çok ketumdur bazen duymak istemediğim şeyi çat diye söyleyip moralimi bozmusluguda olmusturTelefonda bakan demet çok pembeci birisi gibiydi. Kasımda baktırdığım falıda çıkmadı bana
tarotla bakan asmin cafedeki sanırım numarasının sonu 11Hangi demet aynı demet miydi demet aslında çok ketumdur bazen duymak istemediğim şeyi çat diye söyleyip moralimi bozmusluguda olmustur
bende nosu yok canım sende varsa sen kızlara ver :d ben yüz yüze baktırıyorum genelde bilmiyom yani mahkemeden bi gün sonra gittim mahkemeyle ilgili bi gelişme yasamıssın dedi tak diye açar açmaz onu deditarotla bakan asmin cafedeki sanırım numarasının sonu 11
Kim bu Sevda, nerede bakıyor?hemen yeni bir bilgiyle geldim. arkadasım sevdaya fal baktırmıştı. çıkmış. hiç olmayan bir kişiden bahsetmiş hayatına gricek falan ve öyle olmuş.
sevdam cafe de izmirdeKim bu Sevda, nerede bakıyor?
peki telefondan bakıyor mu acaba? bu kafelerde randevubalınca o an kim varsa bu deyip kakalıyorlar diye korkuyorum:)sevdam cafe de izmirde
kızlar dinlemiş yok geçmişi bilememiş o yüzden gelecek için dediklerinede pek ihtimal vermedik sonradan dinleyince hatırladım zatenben sevdaya fal baktırmışım ocak ayında ama aklımda kalmadı nasıl olduğu
önerdiğim arkadaşımda baktırmış
ses kaydı varmış onun andoridde bakıcak dinlicek kızlar müsait olunca
bulursan ne olur herkesle paylaş hatta buraya yazŞebnemi benim kuzenim denemiş seneler evvel 2007 falan olması lazım,evet çıktı dedikleri dedi ama numarasını kaybettim evde bi yerde yazılı olması lazım bulursam söylerim dedi. Şebnem çok eski bi falcı sanırım
Tamam canım yazarım mutlaka:)bulursan ne olur herkesle paylaş hatta buraya yazbiz sana mesaj atarız
bilginiz olsun iki tane sevda var biri evim cafe sevda ankarada, biri sevdam cafe sevda izmirde.sevdam cafe de izmirde