- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
ancak 3. 4. indirimde kimsenin beğenip almadıklarını alırız o fiyataAyla kim kız. bende herkes patladı ya hahaha bugün itibari ile. canım aşırı sıkkın.... 250 tlye kazak olur mu olur zara 3. indirimine girdi DD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ancak 3. 4. indirimde kimsenin beğenip almadıklarını alırız o fiyataAyla kim kız. bende herkes patladı ya hahaha bugün itibari ile. canım aşırı sıkkın.... 250 tlye kazak olur mu olur zara 3. indirimine girdi DD
aylanın baktıkları çıkmış bilmiyorum ben deneyeceğim. artık yeter. falcı denemekten usandım. zaten fal baktırdıkça falcının kötü enerjisini de alıyoruz. o yüzden son bir aylayı da deneyeceğimAyla kim kız. bende herkes patladı ya hahaha bugün itibari ile. canım aşırı sıkkın.... 250 tlye kazak olur mu olur zara 3. indirimine girdi DD
çok fal baktırdıkça da vadeyi uzatıyoruz işin aslıdün beşiktaş safiyeye gittim vaktim bostu denk geldim öyle sıkıntıdan dur dedim en azından buna gideyim. kızlar diyo ki adının içinde ar-er olan biri eren gibi biri felan. sonra bi kaç vade verdi olursa söylerim. işte nolcak dedim bu işler dedi şuan belirsizlik veriyor kartlar senin durma zamanın vs dedi. sen şimdi ne yapsan olayın çözülme süresini uzatırsın. zamana bırak. kartlar hep ikilem veriyor felan dedi. bilmiyom yani.. memnun muyum no memnun değil miyim oda no. çok arada derede bi faldı.
falcı ay- marsa baktıran var mı? kardeşmiş bunlar biri söylemişti burda övmüştü kimdi acaba
Neslihan'ı duymamıştım. Ne bakıyor acaba ve fiyatı nasıl? Siz daha önce denemiş miydiniz, ilk kez mi?neslihan a baktırdım ben yeni tak tak konuyu ben söylemeden hiç bişy ztn direk kafadan söyledii yorumladı bakalım vakit zaman verdi olacak mı bekleyecegız dedıgı tarıhler cok uzak degıl bakalım hayırlısı
tatlım neslihan kim atarsan numarasını ben de baktırayım.ayla ile ikisine baktıracağım zaten baktıracak falcı da kalmadı:S ben de bıktım fallardanneslihan a baktırdım ben yeni tak tak konuyu ben söylemeden hiç bişy ztn direk kafadan söyledii yorumladı bakalım vakit zaman verdi olacak mı bekleyecegız dedıgı tarıhler cok uzak degıl bakalım hayırlısı
Neslihanın numarasını alabilir miyimneslihan a baktırdım ben yeni tak tak konuyu ben söylemeden hiç bişy ztn direk kafadan söyledii yorumladı bakalım vakit zaman verdi olacak mı bekleyecegız dedıgı tarıhler cok uzak degıl bakalım hayırlısı
sizin Sevda ile ilgili bir gelişme oldu mu, goksa daha vadesi var mı acaba? Ankara başlığında baktım da aynı Sevda değil mi?Beğenenler olmuş da meraklandım.yalnız sevdanın söylediği küçük bir tarih oldu. falın çıkmasını bekliyorum ben hala. çok umutluyum. baktıran var mı sevdaya?
O anı guzel tarıf etmisti gelecek soyledikleri cok uzak şu ana o yuzden oldu dıyemıycemsizin Sevda ile ilgili bir gelişme oldu mu, goksa daha vadesi var mı acaba? Ankara başlığında baktım da aynı Sevda değil mi?Beğenenler olmuş da meraklandım.
bana yeni fallardan bağımsız olarak emine ve kamer bilmişti. ama ilk falları çıktı komple. daha sonra aylanın falı cıktı (ilk falı) sonra sevdaya mehtapa demete falan baktırdım.sizin Sevda ile ilgili bir gelişme oldu mu, goksa daha vadesi var mı acaba? Ankara başlığında baktım da aynı Sevda değil mi?Beğenenler olmuş da meraklandım.