- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
belki telde bakmaya başlamıştır bilmiyorum ben bilsem zaten buraya yazmam baktırdım diye yazarım.canm kadriyeye nasl ulaşırız? telde fln bakmıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki telde bakmaya başlamıştır bilmiyorum ben bilsem zaten buraya yazmam baktırdım diye yazarım.canm kadriyeye nasl ulaşırız? telde fln bakmıyor mu
hülya hanım kayıp soyadını bulursak bence bulabiliriz. G gereksizkontes vaktiyle yıldızname baktırmış. soyadını bulalım en azından.Hülya Hanım nerede bakıyor acaba? Cafe ya da ofisi var mıdır?
Aiy iyi o zaman oleyse cok kotu olucaktı. Nasıl ayırt edicez iki hülya var demek ki suan.hülya o hülya değil bileni yok şuan nerede
numarası ortada olan baktırdığınız hülya yıldıznameci hülya değil. arıyoruz onu. bakalım... sizin hülyanın soyadı nedir?Aiy iyi o zaman oleyse cok kotu olucaktı. Nasıl ayırt edicez iki hülya var demek ki suan.
İçime su serptiniz cok saolasınnumarası ortada olan baktırdığınız hülya yıldıznameci hülya değil. arıyoruz onu. bakalım... sizin hülyanın soyadı nedir?
sorun yok. o hülya telefonu dolaşan hülya değil. onu bulsak zaten çok mutlu olacağım. bana da geçen gün nalçin zerrin senin kısmetin kapalı açalım diye birilerini önerdi servet diye işlem için. çok da zorlattı. bu tür insanlara güvenmiyorum.İçime su serptiniz cok saolasın
hulya diye degil de bir erkek ismine para göndermiştim ben gokalp soyadlınumarası ortada olan baktırdığınız hülya yıldıznameci hülya değil. arıyoruz onu. bakalım... sizin hülyanın soyadı nedir?
izmirdeymiş bu aranılan hülya 10 sene önce şuan nerede bilinmiyor.hulya diye degil de bir erkek ismine para göndermiştim ben gokalp soyadlı
Bu aysenin numarasi olani var mi?Telde bakıyor mu
bu sarmaşık cafe Ayşe mi oluyor?Bu aysenin numarasi olani var mi?
Nerede bakıyor Aynur?ben Aynur'a baktırdım. İyi kötü bir şey diyemiyorum.Öyle bildiği, beni şaşırtan bir detay olmadı. Hayatımla ilgisiz, saçma şeyler de demedi ama,burda çok övülen falcılardan daha iyiydi bu konuda. İşten ayrılmak istediğimi bildi bi, çünkü işini seviyorsun kalmak istiyorsun diyen falcılar da olmuştu, bu da bir şey en azından. Vadeleri tutuyorsa eğer en yakın vade mart. Nisanda sonucu yazarım geleceğe dair. Ne tavsiye edebiliyorum, ne baktırmayın diyebiliyorum şu an. Umarım dediği gibi olur her şey.
Telefondan bakiyoNerede bakıyor Aynur?
Telefondan bakıyor Tarot ben memnun kaldım ilişki konusunda tarotta ilk defa bu kadar başarılı birini gördüm tabiki şahsi düşüncemNerede bakıyor Aynur?
Gelecekle ilgili dedikleri cikti mi peki?Telefondan bakıyor Tarot ben memnun kaldım ilişki konusunda tarotta ilk defa bu kadar başarılı birini gördüm tabiki şahsi düşüncem
Daha yeni baktırdım canım bende geleceğe Haziran dediGelecekle ilgili dedikleri cikti mi peki?