Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimlede paylaşır mısın nerede nasıl bakıyor yazar mısın mesajdan ben sana mesaj atamadımmKızlar aynura ben baktırdım ilişki konusunda kesinlikle dobra çoğu yaşadığım şeyi bildi.
İletişim verebilirsiniz özelden lütfenKızlar aynura ben baktırdım ilişki konusunda kesinlikle dobra çoğu yaşadığım şeyi bildi.
Aynur kim nerede bakıyor paylaşır mısın?Kızlar aynura ben baktırdım ilişki konusunda kesinlikle dobra çoğu yaşadığım şeyi bildi.
Telefondan bakıyor 300 TL TarotAynur kim nerede bakıyor paylaşır mısın?
Direk kendi bildi sorunumuzu bizimAynur hanım bakarken soruyla yönlendirdiniz mi yoksa o mu anlatmaya başlıyor
kendi yazdığımı çürütmeye geldim. Kutay bana hep olmuş seyleri bilmiş arkadaslar. gelecegi çıkmadı. ve gecmisi olacak gibi söylemiş hep. olmadı yani güncellemek istedimben kutaya baktırdım, beğendim. zaten falım da gelmişti iyi oldu. gecmis ile ilgili nokta atışları oldu. gelecek yorumları çok yaptı. işte en yakın tarih 4 ay icinde. olur mu hep birlikte bekleyip göreceğiz.
daha herkes yeni baktırdı ama kutayın dediklerinden çıkan oldu mu?
eskişehir kadriye hariç hiçbirini duymadım bu sitede eskişehr kadriyenın ısmı bır ara geçti ama aşırı populer olmadı nerden buldunuz bu isimleri hülya kimmiş istanbulda cafede mi evinde mi bakıyor ulaşırsan yardımcı olurmusun bızde baktıralımBaktırmak istediklerim;
-Gülnur-Eskişehir
-Kadriye-Alanya (Eskişehir)
-Nagihan-Bursa
-Elmas-Kıbrıs
-Hülya- İstanbul (Yıldızname)
hiçbirinin de telefonu yok Falcı Elmas hariç. O da sadece yüzyüze bakıyormuş.Kıbrısa gidemem sırf fal için. Sitede araştırdım en iyi bakanlar bunlarmış. Geri kalanların çoğu fos...
hülya yıldıznameci çok şey bilmiş bayağı bayağı harika bakıyormuş. seneler sonra çıkıyormuş. bu yazdıklarımın hepsi iyi. sitede aradım. ama telefonları yok.eskişehir kadriye hariç hiçbirini duymadım bu sitede eskişehr kadriyenın ısmı bır ara geçti ama aşırı populer olmadı nerden buldunuz bu isimleri hülya kimmiş istanbulda cafede mi evinde mi bakıyor ulaşırsan yardımcı olurmusun bızde baktıralım
Hangi hülya bu? Fincan resmiyle telefondan bakan mi?hülya yıldıznameci çok şey bilmiş bayağı bayağı harika bakıyormuş. seneler sonra çıkıyormuş. bu yazdıklarımın hepsi iyi. sitede aradım. ama telefonları yok.
Hülya Hanım nerede bakıyor acaba? Cafe ya da ofisi var mıdır?Baktırmak istediklerim;
-Gülnur-Eskişehir
-Kadriye-Alanya (Eskişehir)
-Nagihan-Bursa
-Elmas-Kıbrıs
-Hülya- İstanbul (Yıldızname)
hiçbirinin de telefonu yok Falcı Elmas hariç. O da sadece yüzyüze bakıyormuş.Kıbrısa gidemem sırf fal için. Sitede araştırdım en iyi bakanlar bunlarmış. Geri kalanların çoğu fos...
canm kadriyeye nasl ulaşırız? telde fln bakmıyor mukadriye bilir. çok önceleri baktırmıştım online bakmıyor.
hülya da sürekli in var cin var musallat var diyo. arkadasıma da ole dedi. saçmalıyor herkes mi cinli?
hülya o hülya değil bileni yok şuan neredekadriye bilir. çok önceleri baktırmıştım online bakmıyor.
hülya da sürekli in var cin var musallat var diyo. arkadasıma da ole dedi. saçmalıyor herkes mi cinli?