- 18 Kasım 2023
- 194
- 234
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten su falı bakıyosa öyle de hatlar karışmaz mı :) bence isimden ziyade vadeler önemliKizlar aslinda keske ismimi baska soyleseydim ya. Boylelikle test etmis olurduk. Ya da anne ismini baska soyleseydim.
Ama su falında bunlar gerekiyor belki doğum yılı farklı söylenebilirdi.Kizlar aslinda keske ismimi baska soyleseydim ya. Boylelikle test etmis olurduk. Ya da anne ismini baska soyleseydim.
Oyle orasi tabiki ama bilemedim bende supheye dustum.gercekten su falı bakıyosa öyle de hatlar karışmaz mı :) bence isimden ziyade vadeler önemli
Evet haklisin canim.Ama su falında bunlar gerekiyor belki doğum yılı farklı söylenebilirdi.
2-3 hafta kısa vadesi var çıkarsa yazarım.aklımdaki kişinin ismini almadı ama onla ilgili dedikleri doğruydu
aynen benimde 7 hafta2-3 hafta kısa vadesi var çıkarsa yazarım.
Soyadını bilince ne olacak ,ben bir şey olacağını zannetmiyorumkesinlikle katılıyorum birisi soyadı istiyorsa vermeyin
uygulama dışı falcılara ödeme yaparken kendi hesabınızdan yapıyorsanız zaten bankadadan adı soyadı görürler ki. sizler başkasının hesabından mı para gönderiyorsunuz ki?kesinlikle katılıyorum birisi soyadı istiyorsa vermeyin
Buda moda oldu yani kardeşinin adı şu kardeşlerin 2 tane vs .Ay kızlar bende baktırdım ama ben size dedim bekleyin diye
Geçmiş an yok geleceğide normal bişeyler anlattı işte araya bi kardeş ismi sıkıştırdı o kadar. büyük ihtimal bu kardeşte ikametgahcı falcılardan sildim mesajı bile sanmıyorum çıkmaz bişey bence
bir kaç kere o hataya düştüm kendiminkinden yollamıştım ama en son burda falsepetinde bir kızın nüfus olayı patladıktan sonra uygulama dışından pek baktırmadım kamer hariç, baktırmayı düşünmüyorum şimdilik ama baktırırsam anneminken atarım, bence kim için baktırıyorsak onun soyadı bilgileri falan isteniyosa o da verilmemeli, kimin napacağı belli olmaz.uygulama dışı falcılara ödeme yaparken kendi hesabınızdan yapıyorsanız zaten bankadadan adı soyadı görürler ki. sizler başkasının hesabından mı para gönderiyorsunuz ki?
Aynen bende saf gibi soyadını vermiştim.bir kaç kere o hataya düştüm kendiminkinden yollamıştım ama en son burda falsepetinde bir kızın nüfus olayı patladıktan sonra uygulama dışından pek baktırmadım kamer hariç, baktırmayı düşünmüyorum şimdilik ama baktırırsam anneminken atarım, bence kim için baktırıyorsak onun soyadı bilgileri falan isteniyosa o da verilmemeli, kimin napacağı belli olmaz.
yine de tedirgin olurum ben tüm sülalemi saysa. Zaten böyle sayanlar his olarak bişey bilemedikleri için bununla göz boyuyolar.Soyadını bilince ne olacak ,ben bir şey olacağını zannetmiyorum
Bu sadece falı inandırıcı kılmanın bir yolu hepsi bu
Kimlik numaramız ve telefon numaramız neredeyse kundaktaki bebek de var