- 29 Kasım 2021
- 66
- 124
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktırmamak için en önemli sebep benim içinBana erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı tarafından yapıldığını söyledi çok inanmadığım için dikkate almadım ama başkalarına da söyledi mi diye merak ettim. Umarım yoktur öyle bir şey.
bozdurmayla ilgili bir yönlendirmesi falan ıkdu mu acaba?Bana erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı tarafından yapıldığını söyledi çok inanmadığım için dikkate almadım ama başkalarına da söyledi mi diye merak ettim. Umarım yoktur öyle bir şey.
Hayır şuna git buna git demedi veya tanıdığım hoca vs var demedi.bozdurmayla ilgili bir yönlendirmesi falan ıkdu mu acaba?
Ayyy yok canim ama madem büyü varmış, kimin yaptığını da söylesin o zaman.Arkadaşlar, aranızda Ayla hanıma baktırıp sende büyü var dediği oldu mu acaba?
Ay söylemiş bilemiyorum canım bana hiç öyle bir şey söylenmedi.Bana erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı tarafından yapıldığını söyledi çok inanmadığım için dikkate almadım ama başkalarına da söyledi mi diye merak ettim. Umarım yoktur öyle bir şey.
Neyse ki Kamer'in size de doğru çıkmış bari. Ben ve bütün etrafımdaki kişilere fena patladı çünkü.Biraz önce aldığım haberle yıkılmış birşekilde bunu yazıyorum kızlar. Patlayan umut veren falcılar Zeynep, Emine, Kutay, Turan Güneş Leyla ve burda unuttuğum başka baktırdığım kim varsa. Sadece durumun bu olacağını ve bu zamanda olacağını bilen Kamer oldu.
Nihal'e çok baktırdım ama fos onun dedikleri, fena patladı.Merhabalar ben de bir güncellemeyle geleyim.
Son zamanlarda Zeynep’in baktığı falları beğenmiyordum açıkçası (son 9 aydır). Ama yine de son zamanlarda bir kısım falcı bozması tipin yaptığı sahtekarlıkları görünce (kk da üye gibi görünüp kendi lehine yorum yazmak dahil) Zeynep bana güvenilir geldiğinden yakın zamanda tekrardan baktırdım. Dediği şekilde ilerlediğini öğrendim durumun. Sonuç için ilk kez çok kısa vade verdi. Eğer dediği vadede sonuçlanırsa tekrar yazacağım. Bu arada Zeynep’e en yakın yorum yapanlardan biri de Nihal oldu. O da bana kalırsa boş biri değil.
Nihal peki anda nasıl kuzu zihin okuyomuNihal'e çok baktırdım ama fos onun dedikleri, fena patladı.
Yok kuzum, ağzından laf almaya çalışıyor. Mesela onu aradığımda yanımda bir kız çocuğu vardı ve onun sesini duydu ve senin bir kız çocuğun var dedi, ben de hayır dedim, o zaman sevdiğin bir çocuk dedi.Nihal peki anda nasıl kuzu zihin okuyomu
Ben baktirdim bende seri hızlı şekilde anlatti herseyi bir sorayım dedim sanadaYok kuzum, ağzından laf almaya çalışıyor. Mesela onu aradığımda yanımda bir kız çocuğu vardı ve onun sesini duydu ve senin bir kız çocuğun var dedi, ben de hayır dedim, o zaman sevdiğin bir çocuk dedi.
Keşke çıkmasaydı dediğim bir durum ama maalesef bu şekilde oldu.Neyse ki Kamer'in size de doğru çıkmış bari. Ben ve bütün etrafımdaki kişilere fena patladı çünkü.
size olumsuz muydu falıKeşke çıkmasaydı dediğim bir durum ama maalesef bu şekilde oldu.
Dedikleri kesinlikle cikmaz canim, o yonden bekleyise girme ama.Ben baktirdim bende seri hızlı şekilde anlatti herseyi bir sorayım dedim sanada
Zaten eskilere baktigin zaman kimi diyo: "anlik iyi ama gelecek fos, kimi kotu, kimi guzel bakti ama gelecek patladi".Ben baktirdim bende seri hızlı şekilde anlatti herseyi bir sorayım dedim sanada
Banada eski erkek arkadaşına yapılmış dediBana erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı tarafından yapıldığını söyledi çok inanmadığım için dikkate almadım ama başkalarına da söyledi mi diye merak ettim. Umarım yoktur öyle bir şey.