haha inanın cok keyifli bir fal bakımı olacak enerjisi cok guzelBrandyco hanım bi sus Allah aşkına zaten ortalık karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha inanın cok keyifli bir fal bakımı olacak enerjisi cok guzelBrandyco hanım bi sus Allah aşkına zaten ortalık karışık
var mı öncü olacak yoksa bana kalsın yine kızlar jdksdskdsaArkadaslar ben size başka birini tavsiye edecegim. Instagramda durugoruhissinsesleri diye bir sayfa var. Cok uygun fiyatlara durugoru bakiyor. Soru cevap üzerinden ilerliyor. Ben cok memnun kaldim. Sadefe fotoğrafa bakarak benim isimle ilgili durumu vs bildi ve 2500e baktırdığım sengul ile ayni şeyleri soyledi. Onun bana verdiği tarihi ben rüyamda da gördüm ve benim rüyalarım cikar. Bir deneyin isterseniz 2 soru ucreti 100tl . Cok da iyi bir insan.
Kimse burda keyif için fal baktirmiyo öle olsa birbirimize bakar eğlenirdik bizim exler dönmedik çe kimse keyiflenmezzhaha inanın cok keyifli bir fal bakımı olacak enerjisi cok guzel
exin doner mi donmez mi kesin soyluyo desemKimse burda keyif için fal baktirmiyo öle olsa birbirimize bakar eğlenirdik bizim exler dönmedik çe kimse keyiflenmezz
Biz ne kesinler gördükexin doner mi donmez mi kesin soyluyo desem
Arkadaslar ben size başka birini tavsiye edecegim. Instagramda durugoruhissinsesleri diye bir sayfa var. Cok uygun fiyatlara durugoru bakiyor. Soru cevap üzerinden ilerliyor. Ben cok memnun kaldim. Sadefe fotoğrafa bakarak benim isimle ilgili durumu vs bildi ve 2500e baktırdığım sengul ile ayni şeyleri soyledi. Onun bana verdiği tarihi ben rüyamda da gördüm ve benim rüyalarım cikar. Bir deneyin isterseniz 2 soru ucreti 100tl . Cok da iyi bir insan.
ask valla burda yazan herkesi aradım yazdım hepsi fos cıktı demette kafede 14 kisi sıra vardı baktıramadım aksam fforumda onada kotu yazmıslar simdi bu durugoru seyine baktırabilirim bendeBiz ne kesinler gördük
Hani senin falci çok iyiydi enerjisi kesinmi söylüyordu niye falci arıyorsun ki ??ask valla burda yazan herkesi aradım yazdım hepsi fos cıktı demette kafede 14 kisi sıra vardı baktıramadım aksam fforumda onada kotu yazmıslar simdi bu durugoru seyine baktırabilirim bende
Çok reklam kokuyor bu hareketler desemexin doner mi donmez mi kesin soyluyo desem
ben gecen hafta arıyodum baya baktırdım bi tek bu kadını beğendim ve dedikleri cıktı suan aramıyorum ustteki kız yazmıs diye bakarım belki iyiyse. Abla ben fal bagımlısıyımHani senin falci çok iyiydi enerjisi kesinmi söylüyordu niye falci arıyorsun ki ??
askım neyin reklamı avukatım ben bu arada falcıdan komisyon mu alacam 200 liraya bakıyo zaten inanmayana ozelden kendimi gosteriyimÇok reklam kokuyor bu hareketler desem
Ablan olabileceğine nasıl karar verdin yaşım yazıyor da benimmi haberim yok belki senden küçüğüm yada aynı yastayız 18 yas altimisin anlamadimben gecen hafta arıyodum baya baktırdım bi tek bu kadını beğendim ve dedikleri cıktı suan aramıyorum ustteki kız yazmıs diye bakarım belki iyiyse. Abla ben fal bagımlısıyım
lafın gelisi yazmıstım vallahi rahatsız olacagını dusunmedım sorryAblan olabileceğine nasıl karar verdin yaşım yazıyor da benimmi haberim yok belki senden küçüğüm yada aynı yastayız 18 yas altimisin anlamadim
Avukat olmanız paraya ihtiyaç duymadığınız anlamına gelmez bencelafın gelisi yazmıstım vallahi rahatsız olacagını dusunmedım sorry
arkadaslar insanları bir seyle itham etmenize gerek yok reklam oldugunu dusunen baktırmaz ben iyi niyetle yazdım reklam diyene de ihtiyacım yok diye acıkladım bu kadar.Avukat olmanız paraya ihtiyaç duymadığınız anlamına gelmez bence
Canım bir sen bir ben valla onca para gitti yine elde Şengül oldu ama onun da vadeleri daha gelmedi bilip bilmediği kesin değil bu kişi cidden onunla hemen hemen eşit seviyede 100 TL ye mi bakıyor arkadaşım da bu aralar çok baktırmak istiyor ben o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki bunun fiyatı en azından uygunmuş tavsiye edilecek biri mi umarım pişman olmazArkadaslar ben size başka birini tavsiye edecegim. Instagramda durugoruhissinsesleri diye bir sayfa var. Cok uygun fiyatlara durugoru bakiyor. Soru cevap üzerinden ilerliyor. Ben cok memnun kaldim. Sadefe fotoğrafa bakarak benim isimle ilgili durumu vs bildi ve 2500e baktırdığım sengul ile ayni şeyleri soyledi. Onun bana verdiği tarihi ben rüyamda da gördüm ve benim rüyalarım cikar. Bir deneyin isterseniz 2 soru ucreti 100tl . Cok da iyi bir insan.
Canım ben de senin dediğin adama baktırdım beğenmedim adamın hayatında birisi var yok dedi ayrılık dedi ama bilmiyorum ayrılmamışlardırKızlar bir de şunu farkettim ben burada tavsiye üzerine bir adama baktirmistim adamın söylediği şeyler tutarlı gibi gelmişti sonra arkadaşım aradı hoparlöre aldı bana söylediğinin aynını kopyala yapıştır yaptı inanamadimmmm aynı şeyleri herkese mı söylüyor bunlar
Ben begeniyorum yetenekli biriCanım bir sen bir ben valla onca para gitti yine elde Şengül oldu ama onun da vadeleri daha gelmedi bilip bilmediği kesin değil bu kişi cidden onunla hemen hemen eşit seviyede 100 TL ye mi bakıyor arkadaşım da bu aralar çok baktırmak istiyor ben o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki bunun fiyatı en azından uygunmuş tavsiye edilecek biri mi umarım pişman olmaz
nasıl bakıyo yazılı mı sesli miBen begeniyorum yetenekli biri