- 8 Ağustos 2018
- 57
- 13
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız mesajları okumuyo musunuzMerhaba bana da numarasini atarmisiniz erzurumlu hocanin lutfen
Doğru ben de bunu yazacaktım. İsimleri görüyorlar ama gelecek kimse göremiyor sallıyorlar o kısmı.Kizlar ben baktirmadim ama böyle isimli anlatan birine baktirmistim.Gecmisten günüme kadar yedi ceddimi ailemi arkadaşlarımı şu kim sana şunu yapmış şu kim seni çok seviyor vs bole bakan kişiler var.Bence emin olmadan günahını almayin.Bu şekilde bakim yaptırdığım biri vardı ve güvenilir tanınan biriydi.Bence yinede emin olmadan günahını almayin.
Avukatlar ablalı mablalı konuşuyorsa adliyeler kenar mahalleye dönmüş demektirlafın gelisi yazmıstım vallahi rahatsız olacagını dusunmedım sorry
nasıl bakıyo yazılı
Ay kizzz simdi okudum,kız mesajları okumuyo musunuz
arkadaslar aranızda hic avukat doktor muhendis yok mu dizilerdeki gibi mi sanıyosunuz bu insanları anlamadımkiAvukatlar ablalı mablalı konuşuyorsa adliyeler kenar mahalleye dönmüş demektir
Olmaz mı?hatta beni ne doktorlar mühendisler istedi lakin kaderarkadaslar aranızda hic avukat doktor muhendis yok mu dizilerdeki gibi mi sanıyosunuz bu insanları anlamadımki
Instagram üzerinden yazılı bakiyor. Ama söylerseniz ses kaydi da atıyor.nasıl bakıyo yazılı mı sesli mi
Merhaba, acaba soyisim de mi istiyor eğer öyleyse bilmesi normal çünkü bu tarz programlar var kardeşiminde bildiği@Nightgreen bilemiyorum inanın. Az önce başka bir arkadaşım baktırdı. Şok geçirdim sokağına kadar söyledi nerde oturduğumu diye. İlk defa böyle birşey gördüm duydum.
ödeme yapılıyor karşı tarafa, zaten kendi hesabınızdan öderseniz soyisminizi görecektir bankadan.ondan uzaktan bakımı hiç sevmiyorum.Merhaba, acaba soyisim de mi istiyor eğer öyleyse bilmesi normal çünkü bu tarz programlar var kardeşiminde bildiği
bana ciltde bi hastalığın çıkacak fark edeceksin demişti, deride dedi. Beze çıktı, biyopsi verdim. yani sallasa g*tünden bu kadar da tutmaz yani.Bu arada kutay banada miras var bölüşememişsiniz felan demişti öyle bişey yoktu
arkadaşıma annen baban ayrılacak demiş 40 yıldır evli 2 insan kendi hallerinde neye göre nasıl boşanacaklar merakla bekliyoruz
Baba adı soyad doğum tarihi yeriMerhaba, acaba soyisim de mi istiyor eğer öyleyse bilmesi normal çünkü bu tarz programlar var kardeşiminde bildiği
Ben baktırdım durugörühissinsesleri hesabına adamın hayatında biri olduğunu bilemedi ve faldan ziyade tavsiye gibi işte bu kişi senin için hayırlı değil, olumlu pozitif şeyler düşün falan dedi kariyer soruma da bilmiyorumdurugorune baktıran oldu mu mrk ettim
Şaka gibi tamamen foss demekki iyiki önermedim arkadaşıma buna Sengulle denk denildiyse tüm fallar geçersiz demekki bilen yok arkadaşlar yaBen baktırdım durugörühissinsesleri hesabına adamın hayatında biri olduğunu bilemedi ve faldan ziyade tavsiye gibi işte bu kişi senin için hayırlı değil, olumlu pozitif şeyler düşün falan dedi kariyer soruma da bilmiyorum
Benim de aklıma bu gelmeye başladı söylenen kişiler tamamen çöp çıktı, sizin de hiç memnun kaldığınız olmamıştı sanırım buradaki tavsiyelere baktırıpEn son Maria da yaşadım ben bu durumu ve yazdım bu durumu onu tavsiye eden üye denizteacher dı
Burada eleştirdim bu yüzden lakin kendisi gayet sessiz kaldı ilginç değil mi
Kefil olduğunuz kişilere dikkat edin bence
Aklıma şu da geliyor
Bu üyeler bu tiplerle ortak olabilir mi
o şaman diye övdükleri de çok kötüydü ama ben sanırım sengülü denicemBenim de aklıma bu gelmeye başladı söylenen kişiler tamamen çöp çıktı, sizin de hiç memnun kaldığınız olmamıştı sanırım buradaki tavsiyelere baktırıp
Şengül çok pahalı ve kötü normal bir falcıdan farkı yokmuşo şaman diye övdükleri de çok kötüydü ama ben sanırım sengülü denicem
Canım evet maalesefBenim de aklıma bu gelmeye başladı söylenen kişiler tamamen çöp çıktı, sizin de hiç memnun kaldığınız olmamıştı sanırım buradaki tavsiyelere baktırıp