Yıldızname 2500 müNerede bu cafe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıldızname 2500 müNerede bu cafe?
Ben nerden bileyim bacım, yanlış kişiye soruyorsun.Yıldızname 2500 mü
Cafe yorumları da bir acayip, ısmarlama yorum gibi.Aura cafeyi asla asla tavsiye etmiyorum. Ne fal için ne gitmek için. Giderseniz de tek başınıza gitmeyin burda seneler önce konuştuk, hatırlayanlar çıkacaktır.
Cafe yorumları da bir acayip, ısmarlama yorum gibi.
Aynen şu hocayı tavsiye ediyor musunuz kızlar?Noldu kızlar ses yok mu 17 kişi numarasını almış bi fikir verin be
Annemin hiç görmediği bir kardeşi var Tülin diye bana diyor ki Tülin hasta yav banane Tülini annem bile göremiş almış bilgileri bir yerdenBir de hani evlat edinme yok donör anne felan değil düşük yapıyorum Allahım sabır yarabbim ya
Bilmesine bişiy diyemem doğrudur ama bana 2500 tl çok absürt geldi . Sizlik asla bişiy yok Genel olarak dede torunu olan kişiler genelde yıldıznameyi hocalık havas bazında bakarlar ve rahatsız olduğın konu neyse veya neye çözüm arıyosan onun olmamasının sebebine bakıp artık havas ilmine göre şifan neyse onun duasını suresini nasıl yapman gerekiyosa söylerler böyle 2500 tl felan gibi yüksek rakamlar da almazlar gönlünden kopan neyse derler. Onları da bulmak zordur . Çünkü her dede torunu olan kişi de gerçekten öyle olsa bile o ilmi bilmez size horoskop gibi mi baktı yıldıznameyi yoksa gerçek hocaların baktıgından mı yaptı ?Aura kafe de esmer aryo var. Yeni başlamış ben onu cok begendim. Bana bildi baya bisey. Gelecekle ilgili beklediğim şeyleri de söyledi. Dede torunuymus el almış. Onu beğenirsiniz tarot 300tl yildizname 2500. Ben tarot baktirdim