- 4 Aralık 2018
- 920
- 981
evet ama devamı olmayacak dediler simdi de. biryolunvar mars dedi.Bunu bilen oldu mu peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama devamı olmayacak dediler simdi de. biryolunvar mars dedi.Bunu bilen oldu mu peki?
bana zeyzeyin iletişim bilgilerini verebilir misiniz?Bana dedigi cıktı
İnstagramda astrolog zeyzeybana zeyzeyin iletişim bilgilerini verebilir misiniz?
Bana dediği cikti demişsin sonrada iletisim bilgisi istiyorsun anlamadim sildinmikiBana dedigi cıktı
evetBana dediği cikti demişsin sonrada iletisim bilgisi istiyorsun anlamadim sildinmiki
Ben baktırdım çok kısa, tatmin etmeyen ve olumsuz bir faldı. Enerjimi iyi sömürdü.Bu zeyzeye kaç kişi baktırdı
Ben de baktırdım birkaç defa bana ilk olumlu dedi hayatında biri gözükmüyor dedi sonra ben hayatında biri var dedim başka bir zaman soru sordum o günden beri olumsuzBu zeyzeye kaç kişi baktırdı
ay cemiyet falcısı nedir, adı bile pahalı.Kızlar bizim finans departmanında bi kız birine baktırmış direk 2 isim kendisine net vermiş çok samimi değiliz işte ondan detay soramadım ama genel olarak yüzde 75 memnun kaldım felan dedi kadının numarasını istedim eğer okey olursam size de veririm, cemiyet falcısıymıs hahahshhss cemiyet gidiyorsa ve kötü çıkarda cemiyeti de bizim fal grubuna entegre edelim hahahshs
O kadar mı kötüydü kızBen baktırdım çok kısa, tatmin etmeyen ve olumsuz bir faldı. Enerjimi iyi sömürdü.
Bunu deneyen oldu mu?Selam kızlar, benim de bir falcı önerim var, Bakırköyde Carousel avm tam karşısında Joy Cafe Medyum Filiz.
İlk kez 6 ay önce arkadaşımla baktırdık isim veriyor saat hatta dakika veriyor, bana 2 saat içinde telefon görüşmen var eski erkek arkadaşınla dedi bunu söylediğinde saat 19.00'dı, 21.00 civarı adam beni aradı ve şoka girdim. Aile bireylerimi isimleriyle tarif etti evimizi odamı vs.. NET TAVSİYE EDİYORUM NETTT!!!
En şaşırdığım nokta kadın telefon numarası söylüyor ben böyle bir fal hayatımda baktırmamıştım. He faldan sonra sizi severse telefon numarasını da veriyor. Ufak tefek sorular sorunca cevap veriyor...
Kesinlikle gidin, fiyat yüksek değil.
bu çok reklam olmuş, sanırım güvenip de baktıran olmadı. ben de biraz okudum da yazılanları baktıran yok gibi.Bunu deneyen oldu mu?
siz öğrenemediniz mi? ben de sordunuz da ulaşamadınız falan sanmıştım.Bu cemiyet falcısını öğrensem rahat edeceğiz kutaya baktıran oldu mu sonradan