Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bunlar için 5 bin lira vermeye değmez ya binnazda falsepetinde felanda söylüyolar bunlarıArkadaşlar ben sengul e baktırdım olan durumu analiz etti gelecekle ilgili söylediği şeyler tutar mı bilmiyorum eski iliskimin döneceğini ki surekli dönen biri önümüzdeki yıl da yeni birinin hayatıma gireceğini soyledi işle ilgili de bildi gibi sanki ama tabi gelecek tutar mı bilmiyorum bir 5-6 ay var
5 bin değilbence bunlar için 5 bin lira vermeye değmez ya binnazda falsepetinde felanda söylüyolar bunları
Analizleri iyi ve insanları iyi tanıyorVe söyledikleri diğer falcilara göre daha gerçekçi geldi bana tabii gelecekle ilgili söyledikleri tutarsa guncellerim orayı bilemem
Evet hem baktiranin hem de onun hayatındakilerin analizini gerçekten iyi yapıyor ve gerçekleri söylüyor insanı kandirmiyor diğerleri gibi bana 2024 için net söylediği şeyler çıkarsa ancak baktırırım ikinci kez, onu da zaman gösterir ama fiyatı gerçekten çok bence maksimum 500 luk bir falAnalizleri iyi ve insanları iyi tanıyor
Fiyatı ne kadar bilmiyorum lakin ikinci kez baktırmayı düşünmedim ben
bana 3500 ve 5000 demişti popülerdi tabi5 bin değil Bir aralar burda astrolog zeyzey vardı instagramda ona horary baktıranlar oldu. Dediklerini yaşadınız mı yoksa dediklerinin tersi falan mı oldu bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Ben baktırdım ilk deneyimim vadeler verdi durum tespiti yaptı bazı analizler doğru ama kesin birşey demiyor irademiz var diyor gelecek bu şekilde şekilleniyor diyor ihanet olayına girmem dedi ona da bakmıyor yani denenir mi kısmen tam olarak bişey demiyor kişi analizleri doğru gibiBir aralar burda astrolog zeyzey vardı instagramda ona horary baktıranlar oldu. Dediklerini yaşadınız mı yoksa dediklerinin tersi falan mı oldu bilgilendirme yaparsanız sevinirim
2500bana 3500 ve 5000 demişti popülerdi tabi
Vay arkadaş
Fiyat yüksek evet ben çok merak ediyordum denemek istedimVay arkadaş
500 de çok benceFiyat yüksek evet ben çok merak ediyordum denemek istedim
En fazla 500 olmalı bence
Bana dedigi cıktıBir aralar burda astrolog zeyzey vardı instagramda ona horary baktıranlar oldu. Dediklerini yaşadınız mı yoksa dediklerinin tersi falan mı oldu bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Ben son dakka güncellemesi yapıcam. İki kez baktırdım olacak dene dedigi kisiyle bitti. Ben suan bambaska biri ile gorusuyorum bunu bilemedi.Kamer nasıl arkadaşlar baktırılır mı cevap verin lütfen
Bunu bilen oldu mu peki?Ben son dakka güncellemesi yapıcam. İki kez baktırdım olacak dene dedigi kisiyle bitti. Ben suan bambaska biri ile gorusuyorum bunu bilemedi.
Nasıl bir şeydi dediği olasılık veriyor gibi iletişim olur siz yazarsanız olur yoksa olmaz gibi bir tarzı varBana dedigi cıktı