- 11 Şubat 2015
- 2.012
- 1.904
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ilk verdiği tarih Kasımdı ama anda iyi olmadığı için gelecek çıkar mı bilmiyorum. Aralıkta yeni biri demişti bir de. Yaşayıp göreceğiz. Başka gelişmesi olan arkadaşlar varsa yazsınlar.Kamerin çıkan fali varmi çıkıp ta yazmayan yada vadesi geçen varsa yazabilir misiniz ?
Ins cikar canımBana ilk verdiği tarih Kasımdı ama anda iyi olmadığı için gelecek çıkar mı bilmiyorum. Aralıkta yeni biri demişti bir de. Yaşayıp göreceğiz. Başka gelişmesi olan arkadaşlar varsa yazsınlar.
Burçine baktırmış mıydın sen ? O nasıldıKamerin numarasını yazınca Burçin çıkıyor ya
Çıkmayan var o benim falımKamerin çıkan fali varmi çıkıp ta yazmayan yada vadesi geçen varsa yazabilir misiniz ?
haba, eger nevin hanimin numarasini bulduysaniz banada yollarmisiniz ozelden lutfenBirisi sordu. Ben cok once baktirmistim ona ama cafede denk gelemiyorlarmis bu aralar. Nasil ulasacaklarini merak ediyorlarmis.
Bi de tiryaki cafeden ayrilan Nevini ariyoruz. Hatta ozellikle ben ariyorum onu Bana 5 yil once baktigi falin cogunu su an yasiyormusum ve hic fark etmedim neredeyse
Bulabildiniz mi mirayi ben de onu ariyorum3-4 sene önce kadıköyde mira vardı. kayboldu gitti o, aranızda onun nerede olduğunu bilen var mı?
Merhaba, yana yana mira nim telini aroyorum kaybettim, miranin numarasi varsa lutfen bana ozelden yazarmisiniz, tiryaki cafedeki miraydiBenim bildiğim tiryaki cafede bir mira var omu acaba
İyi mi kendisiMerhaba, yana yana mira nim telini aroyorum kaybettim, miranin numarasi varsa lutfen bana ozelden yazarmisiniz, tiryaki cafedeki miraydi
Canım senle özelden de konuşmuştuk, burdan diğer üyeler de görsün diye yazayım istedim. Maalesef bende de çok önemli bir gelişmeyi göremedi ve verdiği tarihte dediği şeyleri yaşamadım. Geçmiş tamam ama anlık ve gelecekte fos.Kamerin çıkan fali varmi çıkıp ta yazmayan yada vadesi geçen varsa yazabilir misiniz ?
Cooookkkİyi mi kendisi
Lutfen lutfen bana telefon numarasini verirmisiniz ben numarasini kaybettim miraninKadıköy Tiryaki Cafe'de Mira diye birine telefonda fal baktırdım arkadaşlar. Galiba beğenmedim :) Yani bazı yorumları doğruydu aslında, sallamasyon bi fal değildi de azıcık şey söyledi. Çok baktırmaya değmezmiş yani. Eğer çıkarsa tabiki yazacağım ama :)
Luttfen miranin telefonunu verirmisinizKadıköy Tiryaki Cafe'de Mira diye birine telefonda fal baktırdım arkadaşlar. Galiba beğenmedim :) Yani bazı yorumları doğruydu aslında, sallamasyon bi fal değildi de azıcık şey söyledi. Çok baktırmaya değmezmiş yani. Eğer çıkarsa tabiki yazacağım ama :)
Kamerin numarasını alabilir miyimmira kim kız oda yeni çıktı ortaya, Burçin bana baktı ama verdiği vadeler aralığın son haftası ocağa doğru dedi. Kasımda biraz ufak ufak adımlar olacak dedi. Bilmiyorum ama anı bildi yani içinde olduğum durumu bildi.
Bana da aynı tarihleri vermişti Kamer. Kasımda toparlanma Aralık sonu başka bir gelişme vsmira kim kız oda yeni çıktı ortaya, Burçin bana baktı ama verdiği vadeler aralığın son haftası ocağa doğru dedi. Kasımda biraz ufak ufak adımlar olacak dedi. Bilmiyorum ama anı bildi yani içinde olduğum durumu bildi.