Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmıyorum vadeler değişti miİlk falı etkiliyor mu peki baktırmak
Sen baktirdin mi damlayaBence denemeye devam et kuzum, aynen hep oraya gidemezsin tabiki Istanbulun kalabaliginda.
Hayır aralık Ocak vadesanmıyorum vadeler değişti mi
Yok online bakmiyorlar. O yuzden baktiramadim.Sen baktirdin mi damlaya
Bana yanlış hatırlamıyorsam aralık demiştiKamerin vadelerden çıkan var mı bizde baktirmis ola gruptan ?Ben baktirmadim çıkanlar olursa denemeyi düşünüyorum..
Sanırım size bir söylediği çıkmıştıBana yanlış hatırlamıyorsam aralık demişti
Çıkarsa paylaşacağım
Nilmil Selam ; ben gitmiştim geçen gün sorun yok orada görüştüm,Arkadaşlar, baba vanga Kadıköy için irtibat numarası olan var mı? Googleda ki numaralarını arıyorum cevap yok, mesaj yazıyorum okuyor cevap vermiyorlar. Tok satıcı mı bunlar?
merhabalar ; ben gittim geçen gün sorun yok görüştüm , sizArkadaşlar, baba vanga Kadıköy için irtibat numarası olan var mı? Googleda ki numaralarını arıyorum cevap yok, mesaj yazıyorum okuyor cevap vermiyorlar. Tok satıcı mı bunlar?
merhabalar ; ben gittim geçen gün sorun yok , mesaj atın whatsapp dan yardımcı olurlar. ayrıca yoğun oldukları için de olabilir. bir de aklınız da olsun kızlar. Bildiğiniz falcı varsa yönlendirin oraya falcı da arıyorlar :)Arkadaşlar, baba vanga Kadıköy için irtibat numarası olan var mı? Googleda ki numaralarını arıyorum cevap yok, mesaj yazıyorum okuyor cevap vermiyorlar. Tok satıcı mı bunlar?
Vade verdiği bir durum değildiSanırım size bir söylediği çıkmıştı
ben gittim sorun yok orada sadece yoğun olduklarndandır. siz whatsapp dan yazın ; cevap alırsınız. bu arada kızlar bildiğiniz falcı varsa yönlendirin , mesaj atsınlar cafeye ,oraya falcı arıyorlarmışArkadaşlar, baba vanga Kadıköy için irtibat numarası olan var mı? Googleda ki numaralarını arıyorum cevap yok, mesaj yazıyorum okuyor cevap vermiyorlar. Tok satıcı mı bunlar?
arkadaşlar yoğun oluyor bazen orası uzun zamandır giderim. bazen falcıları izinli oluyor ondandır. bu arada aklınız da olsun bulursanız iyi falcı yönlendirin falcı da arıyorlar instagramlarında görmüştümCanim google'daki numara dogru, ama onlar telefondan bakmiyo, oraya gitmen lazim. Ben aramistim onlari.
Sen beğendin galiba oranin falcilariniarkadaşlar yoğun oluyor bazen orası uzun zamandır giderim. bazen falcıları izinli oluyor ondandır. bu arada aklınız da olsun bulursanız iyi falcı yönlendirin falcı da arıyorlar instagramlarında görmüştüm
evet iyilerdi.Sen beğendin galiba oranin falcilarini
merhaba internet sitelerinden çalışanların saatlerini kontrol edin ona göre gidin bence ; bazen izinli oluyorlar orada ki saatler doğru. ya da yoğun olduklarındandır. hatta çok yakın da gitmiştim. 15 gün kadar oldu falcı da arıyorlarmış öyle ints da görüp sohbet de etmiştikcanım ben cafeye gittim saat 12 gibiydi ama damla hn bugün dolu akşam arayın randevu alın dediler. arıyorum mesaj atıyorum dönüş yok. her zaman da modaya gidemiyorum yeri ters bana.
WhatsApp a da yazdım canım dönen olmadı.ben gittim sorun yok orada sadece yoğun olduklarndandır. siz whatsapp dan yazın ; cevap alırsınız. bu arada kızlar bildiğiniz falcı varsa yönlendirin , mesaj atsınlar cafeye ,oraya falcı arıyorlarmış
Nasıl bir şey çıktı?Vade verdiği bir durum değildi
Yaaa biz bulduk ya iyi falciyi, bide yonlendirelim cafelere.arkadaşlar yoğun oluyor bazen orası uzun zamandır giderim. bazen falcıları izinli oluyor ondandır. bu arada aklınız da olsun bulursanız iyi falcı yönlendirin falcı da arıyorlar instagramlarında görmüştüm
Özel bir durumNasıl bir şey çıktı?