Evet birazda ben yorum yapayım. Bugüne kadar aklımda olup baktırdıklarım..
Bakırköy Andaç: Burda çok övüldüğü için ve Bakırköy evime yakın olduğu için gittim. Ona o sıralar çalışmadığımı söylemedim. İş yerinde sorunlar var dedi, sana miras kalacak dedi. Kalmadı tabii ki , nerde o günler
ayrıca erkek arkadaşımla ilgili söyledikleri çok boştu
Nakta: Üniversite okurken o sıralar takıntılı ve beni aldatan çocuk için 3-4 kere baktırdım. Hala ses kayıtları mailimde kalmış. Geçen dinliyim dedim, ilk falı evet her şeyi bildi ve bana bu çocuk seni aldatmış ama bu kızla Tam 5 ay sonra ayrılacak ve bir daha barışma imkanı olmayacak dedi. Dediği gibi de oldu tam 5 ay oldu düşman gibi basit bir konudan ayrıldılar, benim eski sevgilim kindar değildi yani biz 50 kere ayrıldık, barıştık. Ama o kızı asla istemedi, midem bulanıyor bir daha barışmam diye yemin etti. Ama sonrakiler para kaybı alakasız fallar
Zeynep: 2020 de baktırdım evet anı hatta geleceği de bildi. Söylediği isimler çıktı, bu sene 3 kere baktırdım. 2 falda anı bildi. Çocuğun zihnini okudu. Ama son falı tamamen fiyaskoydu, bir daha baktırmam.
Elmira-Ramek: Bazı üyeler çok beğeniyordu, ben 2020 de aradım, söyledikleri hiç tutmadı. 24 yaşında evleniyordum hani? 25 e geldim. Ayrıca iş ortamın çok güzel orda uzun süre kalacaksın demişlerdi, ertesi gün işten çıkarıldım özel bir sebepten ötürü.
Nihal: Zamanında çok övülen biriydi. Heyecanla aramıştım. Mahkemem vardı. Ama belki suçlu bendim ya da değildim. Bunu söylemedim ona. Mahkemem nasıl olacak dedim, tedirgin bir şekilde düşünerek “haklı olan sizsiniz, kazanacaksınız” dedi. Evet doğru dediği gibi oldu. Sevgilim hakkında olumlu konuştu, fakat hiç biri dediği gibi değildi.
Suda bakan Elif(pahalı olan): 3-4 kere baktırdım. Evet son falını beğenmedim, fakat tekrar baktırabileceğim ve anda aşırı başarılı biri.