Nasıl bir olumsuz şuanlık görmüyorum gibi mi yoksa kesin yok gibi miAstrolog zey zey horary baktı cevap kesin mi çıkıyor mu bana olumsuz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir olumsuz şuanlık görmüyorum gibi mi yoksa kesin yok gibi miAstrolog zey zey horary baktı cevap kesin mi çıkıyor mu bana olumsuz dedi
Olumsuz bu kişiyle olmaz dediNasıl bir olumsuz şuanlık görmüyorum gibi mi yoksa kesin yok gibi mi
Olabilir ,sen beğendin mi falınıOnun numarasiyla aynisiydi verdigin numara. Kesin o.
Bu arada bu adrese benzer başka bir falsa onu beğenmemişimdir ama söylediği isimler etrafımda vardı.Benimki falcıonline değildi.Ona da baktırdım ama çok beğenmedim
Yani kesin her şeye de inanmamak lazım belki doğru çıkıyordur ama biraz da kader bizim seçimlerimiz siz moralinizi bozmayın akışa bırakınOlumsuz bu kişiyle olmaz dedi
maalesef ben de her dediği çıktı. sana süreci de anlattı mıOlumsuz bu kişiyle olmaz dedi
Benim.sevmedigimi söyledi o seviyor dedi ama ben karşı tarafı seviyorummaalesef ben de her dediği çıktı. sana süreci de anlattı mı
Sen sevip sevmediğini bilmeyecek mısın yahu.Benim.sevmedigimi söyledi o seviyor dedi ama ben karşı tarafı seviyorum
Yok pek begenmedim maalesef. Ama olsun icinde kalmadi, sana da cok tesekkur ederim tekrar numarasini paylastigin icin.Olabilir ,sen beğendin mi falını
Hayir verdigin numarayi aradim. Hatta baska bakan var mi diye sordum, sadece kendinin baktigini soyledi.Bu arada bu adrese benzer başka bir falsa onu beğenmemişimdir ama söylediği isimler etrafımda vardı.
Arka arkaya görüştüğüm ğç kişiyi ismen ve cismen tarif etmişti
Ben başta çok önemesemedim falı .arka arkaya üç kişi ile görüşmüştüm.Birisine çok yoğunlaşmıştım.Bu kişileri tek tek sayıp robot resimlerini çizince resmen çok şaşırdım.Yok pek begenmedim maalesef. Ama olsun icinde kalmadi, sana da cok tesekkur ederim tekrar numarasini paylastigin icin.
Bir de kızım olursa şu ismi koyucam demiştim.Ben başta çok önemesemedim falı .arka arkaya üç kişi ile görüşmüştüm.Birisine çok yoğunlaşmıştım.Bu kişileri tek tek sayıp robot resimlerini çizince resmen çok şaşırdım.
Ama enerji meselesi.Sizde tutmamış olabilir.
Ya tabiki, benim begendigimi baskasi begenmez ve benim begenmedigimi baskasi begenir, boyle bu isler. Size de insallah hayirli ve guzel olan cikar ve dediginiz gibi, gelecegi Allah'tan baskasi bilmez.Bir de kızım olursa şu ismi koyucam demiştim.
Koyacağım ismi söyledi.Anda iyidir ama geleceği kimse bilemez sonuçta anca tahmin edilir.umarım tahminleri de çıkar.
şengüle nasıl ulasıyoruzŞengül 'un dedigi bir sey daha bugün çıktı. Ben şoklardayım ya
Söyledikleri nasıl şeyler genel geçer miŞengül 'un dedigi bir sey daha bugün çıktı. Ben şoklardayım ya
Çok çok özel değilse paylaşırmısınız lütfen.Şengül 'un dedigi bir sey daha bugün çıktı. Ben şoklardayım ya
Çok çok özel değilse paylaşırmısınız lütfen.
Şimdi merak ettim bende.
Heyecan yaptım galiba
Iyi guzel de cok yuksek fal icin 500 TL bile fazla bana gore ama 2500'e bakiyordu galiba. Milyoner is adamlari vs verir ama siradan insanlara icin cok yuksek, fala bu kadar ucret bana israf gibi geliyor.Bana demisti ki sizin iş yerinizde görevden almalar olacak. Once en tepedekiler gidecek sonra sen yukseleceksin. Bugun en tepedekiler görevden alındılar. Bakalim ben ne zaman yukselirim :)) bir de geçmişten gelen biri var siz bununla goruseceksiniz aranızda bir seyler de yaşanacak dedi çıktı dedigi. Bir de sen bir eğitime başlayacaksın dedi dedigi gibi oldu