- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına. Sırf duygu ile başlayan ilişkiler güzeö ve heyaecanlı oluyro ama bitme ihtimali daha yüksek, hem çekim, hem kafaca uyum çok önemli. Zamanla duygular artabilir hiç belli olmaz, sohbet uyduysa en azından biraz zaman sonra arkadaş olarak kalırsın. Gerçi Ben de böyle birine aynı bu şekilde karşılık verdim son zamanlarda sohbeti çok uydu ama hiçr çekim olmadı arkadaş kalırız en kötü dedim, bulşmadan sonra arkadaşça davrandım onun beklentisi farklıymış herhalde bir baktım instagramdan falan silmiş. Böyle de davanabiliyorlar, ama en kötü ihtimal denemiş olursun aklında kalmazBu bence kişiye göre değişir ne yaşadığına bazen zamanla da sevebilirsin ki cok olağan bir durum ben de zaten zamana bıraktım bilemiyorum sizin tüm ilişkileriniz ilk görüşte aşk mıydı.Cok aşık evlenip boşanan da insan var ben tecrübe gereği hem duygu hem mantık olması gerektiğini düşünüyorum çok aşık olup çok kazık yediğimde oldu .Ayrıca sohbetini sevdim hoşuma gitti zeki akıllı bir adam sadece vurulmadim yani 3 4 görüşme sonrası belki duygum artacak belki bitecek zaman gösterir bunu ,siz neden güldünüz katıla katıla bilemedim açıkçası :)) ben cesurca özelimi açmışım sonuçta. Evlilik istesem sadece 100 kez evlenirdim herhalde çok fazla fırsat çıktı içime sinmedi . O hemen Yıldırım aşkları filan 20ler de bitti bende bakış açısı kişiye göre değişen bir durum ,Ama zor beğenen biriyim bu doğru..