İstanbul'da Fal - Falcılar

Ümit koca fal baktıran beğenen kaç kişi var beğenen kişiler yorum yapabilir mi bide fiyatı ne kadar yüz yüze baktırsak iyi telefonda da iyi bakıyor mu yardımcı olursanız sevinirimmm
ben yüzyüze de telefonda da baktırdım. uukarda yazdım zaten ben beğendim mesela gittiğim herkes anne babam bosanacak dedi ama o bosanmayacak dedi ve bosanmadilar diğer dediklerinde beklemedeyim

bu arada kimseyi övmüyorum yanlis anlasilmasin. ben gidenlerin tecrubesini merak ettim, yasadigim deneyimi anlattim ve papatyam cafedeki arzuyla aynı şeyleri söylediler neredeyse o şaşırttı

ben telefonda baktırdım cok böle vavvv olmadım seneye bahar ayında yeni biri olcakmış
Ben de telefonda baktırdım, uzun bakmıyor, kişilik analizleri iyi olduğu için sanırım kişi refleksini iyi tahmın edıyor. Burada ismi çok geçtiği için denemiştim. Yüzyüze deneme imkanım şu an için yok. Bir de alan enerjilerini iyi okuyor ama en azından uçtu kaçtı roman hikaye yazmadı ama baktıralı uzun oldu şu an durumu nedir bilmiyorum gelecek için konuşup konuşmadığını tam hatırlamıyorum bile. İstediğim gibi konuşmadı o an faldan koptum ama anlık onun dediği gibi oldu acı ama gerçekti. Sadece gelecek için bir konuyu söylediğini hatırlıyorum, daha yaşamadım. Beni etkileyen biri yok değerli kızlar. Biraz trans zeynep şaşırtıyordu son falında tık yok, çıkarsa baktırırım yoksa niye param gitsin. Çok kişiyi denedim. Anlıkta az çok tutturanı yazıyorum öyle isimler var ki şu an hem ücretleri yüksek hem de eskisi gibi değiller, bitmişler, burada yazan bazı arkadaşlar kolay kolay beğenmiyorlar onların referansı olursa bazen deniyorum. Çoğu falcının benım aklımı okudugunu düşünüyorum bunu nasıl yaptıkları konusunda herhangi bir fikrim yok ama ümitkoç un farkı beklentimin aksini söyledi ve orada bir şekilde tuttu. Erkek ya rasyonel bakıyor olaya. Bazı falcıların enerjisi de kötü geliyor aksilik yaşıyorum ondan geri çekilmeye azaltmaya çalışıyorum. Bir de piyasa eskisi gibi değil, teyze falına döndürdüler, moda oldu fal işi.

Son düzenleme:
Ben telefonda birine baktırmak istiyorum. Rita, zeynep ya da Ümit koç hiç denemedim hangisine baktırayım sizce. Burçin’e baktıracaktım bakmıyor. Tavsiye verirmisiniz baya baya ihtiyacım var.

Ben telefonda birine baktırmak istiyorum. Rita, zeynep ya da Ümit koç hiç denemedim hangisine baktırayım sizce. Burçin’e baktıracaktım bakmıyor. Tavsiye verirmisiniz baya baya ihtiyacım var.
Zeynep in beğenmeyeni de çok. Bir şey diyemem. Son falı üzerinden ıkı ay gecti bişey olursa yazarım hıc olmadı. Rita hic denemedim olumsuz konuşuyor diyen çok oldu geri çekildim. Zaten kafa dağıtmak için baktıyorum bir de olumsuz enerji kaldıracak halim yok ama belki kadın iyidir bilmiyorum, tanımıyorum ama olumsuz konuşuyor diyen çok oldu yanaşmadım.

Son düzenleme:
Zeynep in beğenmeyeni de çok. Bir şey diyemem. Son falı üzerinden ıkı ay gecti bişey olursa yazarım hıc olmadı. Rita hic denemedim olumsuz konuşuyor diyen çok oldu geri çekildim. Zaten kafa dağıtmak için baktıyorum bir de olumsuz enerji kaldıracak halim yok ama belki kadın iyidir bilmiyorum, tanımıyorum ama olumsuz konuşuyor diyen çok oldu yanaşmadım. bilgileri varsa bana

Ben baktım yazışmalara 2022yilinda buradaki herkes baktirmis neredeyse ben mesajımda cikmadi yazmışım fnd100 diye bir kullanıcı önermiş. 5189 sayfalarda var yorumları. Baktiranlar onlara sormak lazım. Demekki oda denenmiş ama kendini bu derece geliştirmesi garip yine dediğinin arkasindayim fal bilgisi olabilir ama bukadar detayı bilemez.
ben de o dönem baktırmıltım hatta fal o kadar kötüydü ki ne saçma deyip numarayı silmiştim ve dediği gibi ilerlemedi hiç bir şey

Merhaba arkadaşlar anlık olarak herkes patladı Emine, özellikle Leyla ben ondan çok umutluydum dolandırıcı Zehra( büyü var bilmem ne diyen ) ümit koç ,Gamze hepsi patladı ritaya gelecek olursak evet dediği gibi sonuç olumsuz oldu ama dediği yoldan ilerlemedi dün gördüğüm şeyden sonra acı da verse kabul edip yoluma devam edeceğim son önerilen kamer mi Burçin mi bilmiyorum onun verdiği bir vade var yeni yıla kadar ama sanmıyorum olsun ama o kızı seviyor değer veriyor demişti ve gördük değer veriyormuş

Merhaba arkadaşlar anlık olarak herkes patladı Emine, özellikle Leyla ben ondan çok umutluydum dolandırıcı Zehra( büyü var bilmem ne diyen ) ümit koç ,Gamze hepsi patladı ritaya gelecek olursak evet dediği gibi sonuç olumsuz oldu ama dediği yoldan ilerlemedi dün gördüğüm şeyden sonra acı da verse kabul edip yoluma devam edeceğim son önerilen kamer mi Burçin mi bilmiyorum onun verdiği bir vade var yeni yıla kadar ama sanmıyorum olsun ama o kızı seviyor değer veriyor demişti ve gördük değer veriyormuş
Birtek Rita mı bildi şimdi

X