Zeynep Trans Zeynep mi? Ben ona en son bir bakım yaptırdım 2 ay evvel çıkan olursa yazarım. Onun bana verdiği isimler %75 çıkıyor falı yüzde elli çıkıyor gibi oluyor sonra kayboluyor ama son falda tık yok. Çıkarsa yazarim. Fal fiyatları çok fazla artık baktırmak istemiyorum. Çok efsane falcılar gördüm anda. Sonra paragöz, alkolik veya zamanla da hap bağımlısı olduklarını da düşünüyorum yeteneklerini kaybediyorlar. İsmi gecen çoğu yeteneğini kaybetmiş tipler. En son yine ismi burada bilindik bir kadına yüzyüze baktirmaya gittiğimde alkol ve dövmeden kafayı yemişti. Ben burada ne işim var dedim kendi kendime... O gün midem bulandı faldan ve falcılardan, alkol etkisiyle de tüm müşterilerinin özelini döküyordu. Tehlikeli işler. Soğudum faldan dikkat etmek lazım kızlar bu işler tehlikeli olmaya başladı. Son yaşadıklarım ve en iyiler denilenlerin iddialarinin tersi olaylar oldu. Sadece yazdıklarınızdan Ritayi denemedim deneyemeyecegim de.
Biraz UmitKoc karakteri biliyor ve bu arar aramaz onu tutturuyor. Bir kez baktirmistim.
İsmi anılan arkadaşa burada kolay kolay fal beğenmeyen tecrübeli arkadaşlar sebebiyle denersem yazarim.
Ama eskilerin defterleri bende kapandı.
Burada İsmi geçen gercekten iyi denilenler bile para kaybı. En son halini gördüğüm falcidan sonra bunlarin bu işten kazandıkları paraları kendilerine hayır vermiyor. Bence bizim para vermemiz de yanlış.
Bir de bazıları bende çıkmadı der ama İzmirli Gülistan farklıydı ona da ulaşamıyorum kadın açmıyor.
Bir de Soğanlık Emine sanırım o da aklı başında itidalliydi bana umut vermedi. Roman da yazmadi hanım hanım bakıp kapattı. Bir kere denedim.
Bir de kendimde şahit olduğum şey
Ne zaman fal baktırsam o gun biri bana musallat oluyor ve günüm kötü geçiyor.
Hersey gönlünüzce olsun