İstanbul'da Fal - Falcılar

15-20 dakika sürüyor ama normalde cafe falcıları baştan savma bakar, odaklanmaz ya Damla öyle değildi, sırada insanlar olmasına rağmen geçiştirmiyor sakin sakin anlatıyor enerjisi de güzel. Sonunda sorusoruyorsun 3-4 tane onlara da tek tek karttan secerek cevap veriyor en son da kahve falına bakıyor. Yeni baktırdım 250 TL fal ücreti, cafe ortam kahvelerin lezzeti çok guzel hatta ben fal baktırmasam bile gider otururum begendim mekanı, işlemecisi de iyi.
Çok çok teşekkür ederim geri dönüşün için deneyeceğim ❣️

Rita bende çok iyiydi canım ama diğer fal baktıranların o kadar şaşırmamasına çok şaşırdım hattaBende öyle detaylar bildi ki elimdeki bardağı düşürüyordum şok etmişti beni. Gelecek de vade vermedi ve çok gelecek yorumu yapmadı bende ama soylediği bir kaç şey var bakalım olacak mı onlar. Gerçi bence Rita anlık durumlar için baktırılabilir, sorduğum kişinin o an nerede nasıl bir ruh halinde hepsini anlattı ve dışarıdan gördüğüm kadarıyla doğruydu dedikleri. Bir de bir şey olmayacak aranızda dedi cidden hiçbir şey olmadı. Kişilik analizi ve düşünce yapısı da aynı şekilde ama Rita’ya bildiğin biri varsa, merak ettiklerin o konularda daha iyi bence benim de şu dönem merak ettiğim veya aklımda spesifik biri yok, oyle durumlarda çok az fal baktırıyorum sadece eglencesine. Geçen gün o yüzden Damla’ya baktırdım ama spesifik biri veya konu yoksa fal da tatmin etmiyor insanı. Genel fal bakılıyor ve gelecekte olacak şeylerden bahsediliyor daha çok işte söyle biriyle tanışacaksın ya da ilişki yaşayacaksın gibi. Genel fal olmasına rağmen yine de geçmiş ve anda bildikleri oldu, boş değil hisleri var Damla’yı da ben iyi buldum bu arada. Çoğu falcı de genelde gelecek pek tutmuyor özellikle halihazırda sordugun spesifik bir durum yoksa, anda iyiler bile yeni kişiyi çok tutturamıyorlar bence.
Geleceği geçtim canım zaten geleceği bilen falcı ben görmedim,benim çok enteresan bir konum var anla ilgili ve geleceğinide merak ediyorum açıkçası ama aynı zamanda ölüm kalım falan der diye korktuğumdan baktırmıyorum ben çok takılırım böyle şeylere çünkü

Mesajını okudum canım ama cevap verileniyor mesajına galiba ayarlarına bir şey yapman lazım, bir kaç sorum olacak falla ilgili. Bu Kamer/ Burçin 500 Tl alıyorsa bence yazılı bakmak yerine telefonda bakım yapsa daha iyi olur, binnaz falcısı değil aonucta neden uzun uzun metin yazılı al bakıyor anlamadım
Evet kilitlemişim yanlışlıkla:)

Geleceği geçtim canım zaten geleceği bilen falcı ben görmedim,benim çok enteresan bir konum var anla ilgili ve geleceğinide merak ediyorum açıkçası ama aynı zamanda ölüm kalım falan der diye korktuğumdan baktırmıyorum ben çok takılırım böyle şeylere
Bazı falcılar ölüm, kaza hastalık gibi şeylere yorum yapmıyorlar Rita’ya sormamıştım ama hastalık gibi konuları söylemezseniz sevinirim demiştim ben başta o yüzden bilmiyorum. Dümdüz gördüğünü söyleyen bir falcı belki de moral bozacak bir şey söyler o konuda emin değilim ama bende diğer konularda olanı söyledi negatif değildi. Burada baktıranlar enerjisini sevmemiş ve karanlık bulmuşlar ama özellikle olumsuz konuşan biri değil bence ben eğlendim hatta falda enerjimi hiç düşürmemişti benim.

Bazı falcılar ölüm, kaza hastalık gibi şeylere yorum yapmıyorlar Rita’ya sormamıştım ama hastalık gibi konuları söylemezseniz sevinirim demiştim ben başta o yüzden bilmiyorum. Dümdüz gördüğünü söyleyen bir falcı belki de moral bozacak bir şey söyler o konuda emin değilim ama bende diğer konularda olanı söyledi negatif değildi. Burada baktıranlar enerjisini sevmemiş ve karanlık bulmuşlar ama özellikle olumsuz konuşan biri değil bence ben eğlendim hatta falda enerjimi hiç düşürmemişti benim.
Evet öyle söyleyen çok yanlış hatırlamıyorsam sığınak cafe-niko da öyleydi tarzı,felaket tellalıdır.
Sen şanslı anına denk gelmişsin canım,enerjiniz tutmuş

Geleceği geçtim canım zaten geleceği bilen falcı ben görmedim,benim çok enteresan bir konum var anla ilgili ve geleceğinide merak ediyorum açıkçası ama aynı zamanda ölüm kalım falan der diye korktuğumdan baktırmıyorum ben çok takılırım böyle şeylere çünkü
Falda görülen ölümün söylenmemesi gerektiğini söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Mesele enerji meselesi ,Rita bende kasvetli duygular hissettirmişti
Hatta ilk aradığımda bir cenazesi vardı.ben sesini duyunca,içimden baktırmadığıma şükrettim
Tabii bununla kalmadı,merakıma yenik düştüm ve baktırdım,hata bende aslında
Bir arkadaşımla ilgili şöyle demişti:gereksiz kontes hanım,arkadaşın esaslı içki içiyor…
Bunda şaşıracak bir şey yok çünkü öyle
Rita nın falı bende böyleydi…
Aramaz dediği adam da haftasında beni aradı…

Falda görülen ölümün söylenmemesi gerektiğini söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Mesele enerji meselesi ,Rita bende kasvetli duygular hissettirmişti
Hatta ilk aradığımda bir cenazesi vardı.ben sesini duyunca,içimden baktırmadığıma şükrettim
Tabii bununla kalmadı,merakıma yenik düştüm ve baktırdım,hata bende aslında
Bir arkadaşımla ilgili şöyle demişti:gereksiz kontes hanım,arkadaşın esaslı içki içiyor…
Bunda şaşıracak bir şey yok çünkü öyle
Rita nın falı bende böyleydi…
Aramaz dediği adam da haftasında beni aradı…
Evet sizle uymamış siz sevmemişsiniz enerjisini bu kadının ama ölüm kalım derse o sıkıntı,eserikli bunlar

Zeynep Trans Zeynep mi? Ben ona en son bir bakım yaptırdım 2 ay evvel çıkan olursa yazarım. Onun bana verdiği isimler %75 çıkıyor falı yüzde elli çıkıyor gibi oluyor sonra kayboluyor ama son falda tık yok. Çıkarsa yazarim. Fal fiyatları çok fazla artık baktırmak istemiyorum. Çok efsane falcılar gördüm anda. Sonra paragöz, alkolik veya zamanla da hap bağımlısı olduklarını da düşünüyorum yeteneklerini kaybediyorlar. İsmi gecen çoğu yeteneğini kaybetmiş tipler. En son yine ismi burada bilindik bir kadına yüzyüze baktirmaya gittiğimde alkol ve dövmeden kafayı yemişti. Ben burada ne işim var dedim kendi kendime... O gün midem bulandı faldan ve falcılardan, alkol etkisiyle de tüm müşterilerinin özelini döküyordu. Tehlikeli işler. Soğudum faldan dikkat etmek lazım kızlar bu işler tehlikeli olmaya başladı. Son yaşadıklarım ve en iyiler denilenlerin iddialarinin tersi olaylar oldu. Sadece yazdıklarınızdan Ritayi denemedim deneyemeyecegim de.
Biraz UmitKoc karakteri biliyor ve bu arar aramaz onu tutturuyor. Bir kez baktirmistim.
İsmi anılan arkadaşa burada kolay kolay fal beğenmeyen tecrübeli arkadaşlar sebebiyle denersem yazarim.
Ama eskilerin defterleri bende kapandı.
Burada İsmi geçen gercekten iyi denilenler bile para kaybı. En son halini gördüğüm falcidan sonra bunlarin bu işten kazandıkları paraları kendilerine hayır vermiyor. Bence bizim para vermemiz de yanlış.
Bir de bazıları bende çıkmadı der ama İzmirli Gülistan farklıydı ona da ulaşamıyorum kadın açmıyor.
Bir de Soğanlık Emine sanırım o da aklı başında itidalliydi bana umut vermedi. Roman da yazmadi hanım hanım bakıp kapattı. Bir kere denedim.
Bir de kendimde şahit olduğum şey
Ne zaman fal baktırsam o gun biri bana musallat oluyor ve günüm kötü geçiyor.
Hersey gönlünüzce olsun
umit koca bende yuzyıze baktirdim hayatimla ilgili herseyi bildi garip birisi cikiuo mu dedikleri

umit koca bende yuzyıze baktirdim hayatimla ilgili herseyi bildi garip birisi cikiuo mu dedikleri
Yok gelecek daha çıkmadı karakteri iyi okudu, o konuda oldukça iyiydi enerji alanlarını rahat buluyor, birisi için de söylediği şey sadece onunki oldu. Sana falcılar umut verir inanma dedi... Haklı da çıktı.

Yok gelecek daha çıkmadı karakteri iyi okudu, o konuda oldukça iyiydi enerji alanlarını rahat buluyor, birisi için de söylediği şey sadece onunki oldu. Sana falcılar umut verir inanma dedi... Haklı da çıktı.
ilişkimim bitiş tarihini direkt söyledi kaç kere ayrıldıgımızı ve bi kere daha ayrilacağımızı hatta direkt onun tipini tarif etti nereli oldugunu falan söyledi ben çok şaşırmıştım hiç bu kadar net şeyler duymamıştım yüzyüze dahha iyi bence

Ümit koca fal baktıran beğenen kaç kişi var beğenen kişiler yorum yapabilir mi bide fiyatı ne kadar yüz yüze baktırsak iyi telefonda da iyi bakıyor mu yardımcı olursanız sevinirimmm

X