Rita bende çok iyiydi canım ama diğer fal baktıranların o kadar şaşırmamasına çok şaşırdım hattaBende öyle detaylar bildi ki elimdeki bardağı düşürüyordum şok etmişti beni. Gelecek de vade vermedi ve çok gelecek yorumu yapmadı bende ama soylediği bir kaç şey var bakalım olacak mı onlar. Gerçi bence Rita anlık durumlar için baktırılabilir, sorduğum kişinin o an nerede nasıl bir ruh halinde hepsini anlattı ve dışarıdan gördüğüm kadarıyla doğruydu dedikleri. Bir de bir şey olmayacak aranızda dedi cidden hiçbir şey olmadı. Kişilik analizi ve düşünce yapısı da aynı şekilde ama Rita’ya bildiğin biri varsa, merak ettiklerin o konularda daha iyi bence benim de şu dönem merak ettiğim veya aklımda spesifik biri yok, oyle durumlarda çok az fal baktırıyorum sadece eglencesine. Geçen gün o yüzden Damla’ya baktırdım ama spesifik biri veya konu yoksa fal da tatmin etmiyor insanı. Genel fal bakılıyor ve gelecekte olacak şeylerden bahsediliyor daha çok işte söyle biriyle tanışacaksın ya da ilişki yaşayacaksın gibi. Genel fal olmasına rağmen yine de geçmiş ve anda bildikleri oldu, boş değil hisleri var Damla’yı da ben iyi buldum bu arada. Çoğu falcı de genelde gelecek pek tutmuyor özellikle halihazırda sordugun spesifik bir durum yoksa, anda iyiler bile yeni kişiyi çok tutturamıyorlar bence.