İstanbul'da Fal - Falcılar

Güncelleme yapmak için geldim. Arkadaşlar bana Zeynep' in ilk fali komple çıktı diyebilirim. Sadece 2 sey kaldi onun haricinde hepsi cikti.ama sonraki falları fos

Ama sonra baktırdıkların çıkmadı öylemi. Tam anlamadım çünkü Zeynepte şöyle birşey var bir dediğini başka falında tersini söyleyebiliyor. Banada yıllardır adam sana muhtaç olacak kapında yatacak, dünyaya rezil olacak öyle rezil olacakki oh oldu diyeceksin der :)))) 3 yıldır hiç öyle şeyler olmadı aksine adam rahata kavuştukça kavuştu

Sonraki fallarinda tam tersini soyledi. Ama her sey ilk falindaki gibi oldu

Hazala 2 kez gittim anlık bildikleri oluyor ama dedikleri çıkmadı.

Telefondan iyi bakan var mı önerebileceğiniz
Kızlar bu Zeynep diye forumdan aldığım numara arayınca meşgule atıyor mesaj atınca cevap yazmıyor doğru mu bilemedim

Son düzenleme:
kizlar serkan teke baktıran ve çıkan oldu mu merak ettim indirim vard genel olarak herşeyi bildi ama sizin yorumlarınızı da öğrenebilir miyim

Yaaaa harikasın Yiğit in numarasi olan var mıdır acaba diye yorum arattım ve sana denk geldim :) Yiğit e yıllar önce baktirmistim, o zamanlar dikkate almamıştım ama 3 yıl sonra söyledikleri çıkınca yeniden baktırmak istedim ama tüm falcilarin numaralarını silmiştim bulamıyorum. Yiğit in numarasını atar mısın bana lütfen? Bı de Burak vardi onun numarasıni bilen atabilir mi lütfen :)

Merhaba dostlar
Ablamın yaşadığı Sağlık sorunu nedeniyle,sonucunun nasıl çıkacağını öğrenmek için Zeynep’e fal baktırdım,sonucunun iyi çıkacağını söyledi
Ve biz güzel sonucu bugün aldık
Kendisini zaten beğeniyordum,beğeni katsayım yükseldi

Zeynep’e yurtdışında yaşayan biri olarak nasıl ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…