- 5 Mayıs 2020
- 369
- 333
- 30
telefonda mı bakıyo ?kızlar ben bi kadına baktırdım 150 tlye bakıyor olayları genel hatlarıyla bildi, sadece evli ve cocuklu oldugumu söylemedi. onun dısındaki genel örüntüsü bu zamana kadar ki falcılardan daha iyiydi yorumu. biraz sey yani, denemek isterseniz diye söylim muhabbeti bu. Gelecek ile ilgili verdiği vaadlerde uzun o yüzden yorum yapamayacagım geleceği allah bilir
nasıl bulabiliriz o kadını ismi ya da çalıştığı yer vskızlar ben bi kadına baktırdım 150 tlye bakıyor olayları genel hatlarıyla bildi, sadece evli ve cocuklu oldugumu söylemedi. onun dısındaki genel örüntüsü bu zamana kadar ki falcılardan daha iyiydi yorumu. biraz sey yani, denemek isterseniz diye söylim muhabbeti bu. Gelecek ile ilgili verdiği vaadlerde uzun o yüzden yorum yapamayacagım geleceği allah bilir
Gene ufak tefek biliyor gibi iyiye işaret. Ne baktırdın canım sanırım sadece durugörü el falı yıldızname bakıyor.Yıldızname baktıran var mı serkanaBen bir yolun vardaki Serkanı çok beğendim dün indirim mesajı gelmişti baktırdım. Onun dediği 2 falda bana çıkmıştı ama sanırım sadece yeni biri olacak kısmı çıkmadı ama onun harici diğerleri hep çıktı. Bu kişinin özelde numarasını bilen varmı acaba
Çok hevesli gördüm sizi lavender hanımcımay 15 gündür giremiyodum sayfalarca mesaj olmuş oturup tek tek okycam şimdiinşallah çıkan bişeyler vardırrr
dedim belki bomba bişeyler vardırda bıraktığım gibi valla hevesim kırıldıÇok hevesli gördüm sizi lavender hanımcım
Aynı isimler…Anlayacağınız Batı cephesinde değişen bir şey yokdedim belki bomba bişeyler vardırda bıraktığım gibi valla hevesim kırıldıen son baktırdığım birisi vardı şu leyla hanım ofisten randevu alın filan diyodu o kadın fena değildi onun harici hepsi çookkk kötü gözümde
Bu hangi Hazal küçük Hazal mı karalama bakanHazal berbat.
Arkadaşımla gitmiştim.
Arkadaşımın o an birlikte olduğu kişiyle evlilik olucak dedi arkadasım ayrıldı ikisi de ayrı yola gitti .
Bana da o an hoşlandığım kişiyle olmayacak dedi olmadı evet attı tuttu işte.
Hazal babavanga Hazal.Bu hangi Hazal küçük Hazal mı karalama bakan
Numarasının sonu 61 mi acıbademde olanHazal babavanga Hazal.
Kağıda birşeyler yazıyor falan.
Tamamen sallamasyon .
Dediği hiç bir şey çıkmadı arkadaşıma bide kıza umut vermişti evleniceksinis çocuklarınız olucak falan.
Arkadaşımın hoşlandığı çocuk sevgili yaptı hatta ınstadan kızı sildi .arkadaşım başka biriyle oldu .
Sonra çocuk sevgilisinden ayrilmis ama kıza dönmedi bidaha zaten yüzü yoktur o saatten sonra.
Yani hikaye hazalin öngördüğü gibi olmadı .
Benimde o dönem hoşlandığım biri vardı olumsuz konuşmuştu bana dediği oldu ama benim zaten o adamla ilişkim yoktu uzaktan platonik birşeydi.
Cinsellik için sana yaklasicaj dedi zırvaladi adam hiç öyle bir niyetle bana yaklasmadu hatta hiç yaklasmadu zaten sevgili yaptı ve evlendi sonrasında.
Numarasını bilmiyorum da babavanga kafe.Numarasının sonu 61 mi acıbademde olan
Böyle hızlı bakıyor dimi minyon tipli 1,55-1,60 boylarında eğer oysa şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım :)Numarasını bilmiyorum da babavanga kafe.
Esmer bir kız .
Siyah sacliydu en son boyamadiysa tabu
Evet minyon tipli esmer hoş bir kız .Böyle hızlı bakıyor dimi minyon tipli 1,55-1,60 boylarında eğer oysa şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım :)