İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben bi kadına baktırdım 150 tlye bakıyor olayları genel hatlarıyla bildi, sadece evli ve cocuklu oldugumu söylemedi. onun dısındaki genel örüntüsü bu zamana kadar ki falcılardan daha iyiydi yorumu. biraz sey yani, denemek isterseniz diye söylim muhabbeti bu. Gelecek ile ilgili verdiği vaadlerde uzun o yüzden yorum yapamayacagım geleceği allah bilir

Merhaba Zehra diye birine baktıran var mı ? Ben baktırdım büyü var işte hoca bulup bozdurmak lazımdı şeyler söyledi sizde de böyle oldu mu

telefonda mı bakıyo ?

nasıl bulabiliriz o kadını ismi ya da çalıştığı yer vs

Gene ufak tefek biliyor gibi iyiye işaret. Ne baktırdın canım sanırım sadece durugörü el falı yıldızname bakıyor.Yıldızname baktıran var mı serkana

Fal baktırmak bazen iyi gelse de çoğunlukla kafamı karıştırıyor..
Bilmiyorum doğru mu,nerdeyse imkansız dediğim bir durum için hemen hemen hepsi mümkün dedi..
Aklımfa başka biri yanımda başka biri..
Ansızın çıkıp gelse ne yaparım bilmiyorum..
Kimse bu kadar düşğnülmeyi haketmiyor bence..İsteyen arar ve bulur..

Aynı isimler…Anlayacağınız Batı cephesinde değişen bir şey yok

Bu hangi Hazal küçük Hazal mı karalama bakan

Bu hangi Hazal küçük Hazal mı karalama bakan
Hazal babavanga Hazal.
Kağıda birşeyler yazıyor falan.
Tamamen sallamasyon .
Dediği hiç bir şey çıkmadı arkadaşıma bide kıza umut vermişti evleniceksinis çocuklarınız olucak falan.
Arkadaşımın hoşlandığı çocuk sevgili yaptı hatta ınstadan kızı sildi .arkadaşım başka biriyle oldu .
Sonra çocuk sevgilisinden ayrilmis ama kıza dönmedi bidaha zaten yüzü yoktur o saatten sonra.
Yani hikaye hazalin öngördüğü gibi olmadı .
Benimde o dönem hoşlandığım biri vardı olumsuz konuşmuştu bana dediği oldu ama benim zaten o adamla ilişkim yoktu uzaktan platonik birşeydi.
Cinsellik için sana yaklasicaj dedi zırvaladi adam hiç öyle bir niyetle bana yaklasmadu hatta hiç yaklasmadu zaten sevgili yaptı ve evlendi sonrasında.

Numarasının sonu 61 mi acıbademde olan

Numarasını bilmiyorum da babavanga kafe.
Esmer bir kız .
Siyah sacliydu en son boyamadiysa tabu
Böyle hızlı bakıyor dimi minyon tipli 1,55-1,60 boylarında eğer oysa şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım :)

Böyle hızlı bakıyor dimi minyon tipli 1,55-1,60 boylarında eğer oysa şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım :)
Evet minyon tipli esmer hoş bir kız .
Yani bize çıkmadı dedikleri.
Ben hissiyatinin da güçlü olduğunu düşünmüyorum tek bir şey tutmadı.
Arkadaşıma çok olumlu konuştu evlilik dedi çocuk dedi ama ilişkisi bile yürümedi zaten belirsiz bir şeydi.

kızlar diğer topiklerde Karşıyaka Leyla’dan bahsedilmiş ( Leyla arslan değil sanırım farklı biri bu ) ona baktıran memnun kalan ve iletişim bilgisi olan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…