- 5 Mayıs 2020
- 369
- 333
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç ay sonra çıktı kuzumGüncelleme yapmak için geldim. Arkadaşlar bana Zeynep' in ilk fali komple çıktı diyebilirim. Sadece 2 sey kaldi onun haricinde hepsi cikti.ama sonraki falları fos
1.5 sene sonraKaç ay sonra çıktı kuzum
1.5 sene sonra
Sonraki fallarinda tam tersini soyledi. Ama her sey ilk falindaki gibi olduAma sonra baktırdıkların çıkmadı öylemi. Tam anlamadım çünkü Zeynepte şöyle birşey var bir dediğini başka falında tersini söyleyebiliyor. Banada yıllardır adam sana muhtaç olacak kapında yatacak, dünyaya rezil olacak öyle rezil olacakki oh oldu diyeceksin der :)))) 3 yıldır hiç öyle şeyler olmadı aksine adam rahata kavuştukça kavuştu
Olumlu muydu olumsuz muydu peki ilk falıSonraki fallarinda tam tersini soyledi. Ama her sey ilk falindaki gibi oldu
OlumluyduOlumlu muydu olumsuz muydu peki ilk falı
Ne kadar zaman sonra çıktı verdiği vadeden çok sonra mı çıktı mesela ?Güncelleme yapmak için geldim. Arkadaşlar bana Zeynep' in ilk fali komple çıktı diyebilirim. Sadece 2 sey kaldi onun haricinde hepsi cikti.ama sonraki falları fos
Hazala 2 kez gittim anlık bildikleri oluyor ama dedikleri çıkmadı.Hazal babavanga Hazal.
Kağıda birşeyler yazıyor falan.
Tamamen sallamasyon .
Dediği hiç bir şey çıkmadı arkadaşıma bide kıza umut vermişti evleniceksinis çocuklarınız olucak falan.
Arkadaşımın hoşlandığı çocuk sevgili yaptı hatta ınstadan kızı sildi .arkadaşım başka biriyle oldu .
Sonra çocuk sevgilisinden ayrilmis ama kıza dönmedi bidaha zaten yüzü yoktur o saatten sonra.
Yani hikaye hazalin öngördüğü gibi olmadı .
Benimde o dönem hoşlandığım biri vardı olumsuz konuşmuştu bana dediği oldu ama benim zaten o adamla ilişkim yoktu uzaktan platonik birşeydi.
Cinsellik için sana yaklasicaj dedi zırvaladi adam hiç öyle bir niyetle bana yaklasmadu hatta hiç yaklasmadu zaten sevgili yaptı ve evlendi sonrasında.
çıktı dediğiniz eskisi dçnecek dönmeyecek gibi yüzde elli bir şey mi? yoksa şöyle biriyle tanışacaksın, şöyle bir olay yaşayacaksın gibi detaylı bir şey mi acaba?1.5 sene sonra
Beylikdüzü serpilin numarasını ben de arıyorum bilen biri bana da atabilir miMerhaba dostlar
Beylikdüzü Serpil ve Beşiktaş safiye nin telefon numarası olan varsa bana özelden yazabilir mi
Teşekkür ediyorum
Günaydınkizlar serkan teke baktıran ve çıkan oldu mu merak ettim indirim vard genel olarak herşeyi bildi ama sizin yorumlarınızı da öğrenebilir miyim
Yaaaa harikasın Yiğit in numarasi olan var mıdır acaba diye yorum arattım ve sana denk geldim :) Yiğit e yıllar önce baktirmistim, o zamanlar dikkate almamıştım ama 3 yıl sonra söyledikleri çıkınca yeniden baktırmak istedim ama tüm falcilarin numaralarını silmiştim bulamıyorum. Yiğit in numarasını atar mısın bana lütfen? Bı de Burak vardi onun numarasıni bilen atabilir mi lütfen :)Kızlar birde bilir misiniz yıllar önce bakırköyde yiğit diye bir falcı vardı ama cafe de bakmıyordu sanırım bir ara popülerdi onu hatırlıyor musunuz? Yıldızname isteyenler içinde gül diye biri var benim emlakçı abla baktırmıştı çok memnundu numarasınıda bana vermişti ama yıldızname tercih ettirmediğim için baktırmadım. Yiğiti de hatırlayıp isterseniz onun da numarası var bu dediğim rahat 10 sene önce falandır
Zeynep’e yurtdışında yaşayan biri olarak nasıl ulaşabilirimMerhaba dostlar
Ablamın yaşadığı Sağlık sorunu nedeniyle,sonucunun nasıl çıkacağını öğrenmek için Zeynep’e fal baktırdım,sonucunun iyi çıkacağını söyledi
Ve biz güzel sonucu bugün aldık
Kendisini zaten beğeniyordum,beğeni katsayım yükseldi
Suan tatilde olduğu için watsaptan fal bakmıyor normalden arama yapabileceğin birini bulursan ancak o şekilde bakim yaptırabilirsiniz.Zeynep’e yurtdışında yaşayan biri olarak nasıl ulaşabilirim