İstanbul'da Fal - Falcılar

Enerji uymamış olabilir. Bana sorduğum kişinin o anda nerede oldugunu, çevresindeki insanları ve ne yaptıklarını tarif etti, doğruydu bende anda çok iyiydi gelecek zaten sayfalarca forumda tartışıldığı üzere bilem çok olmuyor, denk gelen olabiliyor sadece. Anlıkta en iyi Rita’ydı bende ama memnun olmayan da var enerji ya da o andaki ruh haliyle alakalı olabilir havasındaysa daha iyi bakıyordur vs

Mihrace bana enerji konularında master seviyede olduğunu söyledi bende dedim ki eğer oyleyseniz sizden beklentim büyük (fal konusunda) ama maalesef ki ne hülya ne mihrace iyi değil amaç çakra kapalı diyip para almak . Hülya cakra testini kartlarla yaptiorda uyandim ben 7 cakram kapalıymış öteki taraftan yaziyorum o zaman şuan mantıken mihraceye hulyayi anlattim çakran kapalı değil dedi

Rita kafamı çok karıştırdı Allah bullak oldum yani bu adam hem çok yoğun çalışıyor diyor geçenkinde çeşmeye bu sefer İtalya Kıbrıs’a Beşiktaş’a gönderdi
Yalnız Ritanın dedikleri çıkar olumsuz konuştuysa olumlularıda arada çıkar ama birşey olmaz diyosa o olmaz. Emine ve Leyla hep olumlu konuşuyor burda 1yılı aşkındır baktıranlar var ve onlarada çıkmadı. Eğer Ankara Leyla ise o eskiden iyiydi ama 2 senedir herkese bekle olcak senden vazgeçmez döncek vs gibi yorumlar yapıyormuş yani oda çıkmaz. Zaten falcılığın özelliğimi bilmiyorum olumsuz dediklerinin %90ı çıkıyo olumluyu bile çok çok az falcı var

Bana mesaj atıyolar işte önce Rita şöyle konuştu olumsuzdu falan aylar geçiyo tekrar mesaj atıp dedikleri oldu diyen çok var burda mesaj atan bende de 2 yıl sonra çıktı mesela. Ritanın ama olumlu konuşmasına inanmıyorum çıkmıyor.

Emine bana olumlu konuşmadı ama Leyla konusuna katılıyorum. Nedense herkese dönecek diyor. Ben ya görme şunu ne alaka dönmesin bırak demiştim hatta, yani moral vermek için de demiyor hani ben istemiyorum çünkü dönmesini falan.Bu dönecek denince üzülüyorum ben buna mı kaldım diye Anlamadım kadın neden herkese böyle diyor, beklentimin bu yönde olmadığını açıkça belirtiyorum çünkü. Ben de o yüzden aylardır baktırmıyorum, istemediğim insanı duyup da sinirlenmeye gerek yok.

Bana gelecek cok konusmadi o yuzden bilemiyorum, bir ongorusu oldu zaman sordum onu bilmiyorum dedi. Ongorusu de cok pozitif degildi notr bir seydi, ben ona anlik bir durumu merak edersem baktiririm tekrar su an cok fazla merak ettigim bir sey yok.

Son düzenleme:
Bence musteri kaygisindan bir cok falci bir zaman sonra olumlu bakmaya basliyor. Insanlar olumlu soyleyene gidiyor cunku yalanla kendini kandirmak cok daha kolay ve eglenceli, falciyla teyit ediyor umutlarini yani terapi gibi aslinda gercekleri ogrenmek icin baktirandan cok boyle giden insan daha cok son zamanlarda ulke de malum herkesin morali cok dusuk falcilar da pozitif oldu. Guzel seyler duymak o an icin mutluluk verici sonra hayal kirikligi ve yikimi daha kotu oluyor.

Emine sana ne demişti canım

Emine sana ne demişti canım
geçmiştekini gördü, dedi gelmeyecek bir flöttü var şu şu tarihte bittiğini duyacaksın ama. Dediği tarihe de 2 gün falan kaldı. işle ilgili de bayağı salladı ciddiye almadım ben ondan, gelecek için birini de gördü daha çok var vadesine.

Yurtdışından Zeynep’e nasıl ulaşabilirim? Çok tartışmalı biri zeynep kimi çok beğenmiş kimi hiç beğenmemiş ama denemek istiyorum

Yurtdışından Zeynep’e nasıl ulaşabilirim? Çok tartışmalı biri zeynep kimi çok beğenmiş kimi hiç beğenmemiş ama denemek istiyorum
o whatsapp kullanmıyor, sadece telefon kullanıyor bildiğim. yani ücretsiz ulaşmanız mümkün değil. Ama bir değişiklik olduysa bilen arkadaşlar vardır, haber verirler size.

Bencede olumsuz dediği birsey malesef 2 ay sonra çıktı.

Kızlar nolur bilen varsa baksın bebek haberım var mı yokmu

Eklentiler

• IMG_20230811_135544.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230811_135538.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230811_135533.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…