İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de fal baktırmak istiyorum ankaradayım ama bu leyla hanım şu an nerdedir acaba bulabilir miyim
Ya ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.

turan güneşte kendi yeri var, bulabilirsiniz.telefonda da bakıyor tabi siz bilirsiniz.

Ya ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.
bu kişi kim telefonda baktırıp bi denemek istiyorum daha önce hiç duymamıştım şenboy mudur şenyol mudur nedir o kadına 5.000 lira vericeğime 500 liraya 2-3 kişiye bkatırayım

valla bende de aynı durum var. ilk 2 falında dedikleri oldu, sonra tıkandı. bugüne kadar dediklerini yaşadığım tek falcı da o, üzüldüm o nedenle, hep güzel şeyler dedi çünkü ama artık olmuyor hiçbir şey. acaba gerçekleştiğini görünce beklentiye girip akışı mı bozduk ki, bilemiyorum

Ben aslında senede 1 gidiyorum ona sık gitmiyorum. Sık kime giderseniz çıkmıyor. Gerçi tekrar ediyorum çıkmıyor yani çıkmadı 2 senedir. Numara bende yok ben tüm falcıları kaybettim eklemiyorum

Ben aslında senede 1 gidiyorum ona sık gitmiyorum. Sık kime giderseniz çıkmıyor. Gerçi tekrar ediyorum çıkmıyor yani çıkmadı 2 senedir. Numara bende yok ben tüm falcıları kaybettim eklemiyorum
çıkmasa da hep aynı şeyleri demesini ben çözemiyorum. gelecek gerçekleşmediğinden bir sürü olasılığımız var ve o sadece birini görebiliyor belki, nasıl yapıyorsa artık. o yüzden ben artık girmiyorum, belki bir durumla ilgili yeni bir şey öğrenmek istersem ya da bir kişinin gerçek yüzünü görmek istersem gidebilirim. çünkü kişilerin karakterini, niyetini, aklındakini vs. çok doğru bildiiini düşünüyorum.

Eray Bey Sinerji Kafe Tam bir fiyasko çıktı , 13 aralık 2023 de bana çok çok iddialı olduğu ateş falı baktı ama ne verdiği tarih , ne tarif ettiği adam (evet çok ilginç karşılaşmalarım oluyor ama ),ne tarif ettikleri biri bile çıkmadı, üstelik ben ona çıkarsa da çıkmazsa da yorum yapacağımı söylemiştim. fakat hiç kendisine telefonundan mesaj attım son derece kendini begenmiş davranarak beni engelledi. Kendisinin bu kadar öz güvenli ise kötü eleştiriyi de kabul etmesi gerekirdi. Hiç bir şekilde hakaret etmedim 12 temmuza kadar bekledim ve çok vaktim yok ama kendisine kibarca Kadıköy e bir gittiğimde kafesine gidip bir yorum yapmasını istiyorum, tanıdığım bir insan ile ciddi yol alıyorum . Bilgilerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…