Ya ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.ben de fal baktırmak istiyorum ankaradayım ama bu leyla hanım şu an nerdedir acaba bulabilir miyim
turan güneşte kendi yeri var, bulabilirsiniz.telefonda da bakıyor tabi siz bilirsiniz.
bu kişi kim telefonda baktırıp bi denemek istiyorum daha önce hiç duymamıştım şenboy mudur şenyol mudur nedir o kadına 5.000 lira vericeğime 500 liraya 2-3 kişiye bkatırayımYa ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.
Canım numarasını özelden atar mısınYa ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.
aynı şekilde bende bi numarasını alabilirsem deneyeyimmYa ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.
valla bende de aynı durum var. ilk 2 falında dedikleri oldu, sonra tıkandı. bugüne kadar dediklerini yaşadığım tek falcı da o, üzüldüm o nedenle, hep güzel şeyler dedi çünkü ama artık olmuyor hiçbir şey. acaba gerçekleştiğini görünce beklentiye girip akışı mı bozduk ki, bilemiyorumYa ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.
Adanada yıldızname ve tarot bakıyor çevremden 2 kişiye çıkmış ben yeni baktırdıüım için vadesini bekliyorum eğer çıkarsa yazarım size öneririmKimdir bu adanalı zeynep ?
telefonda bakıyosa bana söylerseniz deneyebilirimm bendeAdanada yıldızname ve tarot bakıyor çevremden 2 kişiye çıkmış ben yeni baktırdıüım için vadesini bekliyorum eğer çıkarsa yazarım size öneririm
tamam canım çıkarsa mutlaka yazıcamtelefonda bakıyosa bana söylerseniz deneyebilirimm bende
Ben aslında senede 1 gidiyorum ona sık gitmiyorum. Sık kime giderseniz çıkmıyor. Gerçi tekrar ediyorum çıkmıyor yani çıkmadı 2 senedir. Numara bende yok ben tüm falcıları kaybettim eklemiyorumvalla bende de aynı durum var. ilk 2 falında dedikleri oldu, sonra tıkandı. bugüne kadar dediklerini yaşadığım tek falcı da o, üzüldüm o nedenle, hep güzel şeyler dedi çünkü ama artık olmuyor hiçbir şey. acaba gerçekleştiğini görünce beklentiye girip akışı mı bozduk ki, bilemiyorum
çıkmasa da hep aynı şeyleri demesini ben çözemiyorum. gelecek gerçekleşmediğinden bir sürü olasılığımız var ve o sadece birini görebiliyor belki, nasıl yapıyorsa artık. o yüzden ben artık girmiyorum, belki bir durumla ilgili yeni bir şey öğrenmek istersem ya da bir kişinin gerçek yüzünü görmek istersem gidebilirim. çünkü kişilerin karakterini, niyetini, aklındakini vs. çok doğru bildiiini düşünüyorum.Ben aslında senede 1 gidiyorum ona sık gitmiyorum. Sık kime giderseniz çıkmıyor. Gerçi tekrar ediyorum çıkmıyor yani çıkmadı 2 senedir. Numara bende yok ben tüm falcıları kaybettim eklemiyorum
numarasını alabilir miyim rica etsem.turan güneşte kendi yeri var, bulabilirsiniz.telefonda da bakıyor tabi siz bilirsiniz.
Valla varsa iletişimi denemek isterimAdanada yıldızname ve tarot bakıyor çevremden 2 kişiye çıkmış ben yeni baktırdıüım için vadesini bekliyorum eğer çıkarsa yazarım size öneririm
Numarasını verir misinizYa ben Leyla ablayı 8yıldır bilyorum neredeyse eskiden okadar iyiydiki ama son 2yıldır falı çıkmıyor maalesef bozdu kendini.
Binada atar misin Leyla'nın numaradiniCanım numarasını özelden atar mısın
Binada numarasını verir misiniz ozeldenKimdir bu adanalı zeynep ?
Malesef bende yok. Ben de onu arıyordumBinada numarasını verir misiniz ozelden
Leyla’nın numarasını var mıben de fal baktırmak istiyorum ankaradayım ama bu leyla hanım şu an nerdedir acaba bulabilir miyim