İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba ankaradaki zehra hanımın numarasını kaybettim burada olanlarda var mı acaba? Çok acil 🥺 her dediğini yaşadım acilen bulmam lazım

benim Zeynep'in vadesine 3 gün falan kalfı. önce eskisi ile ilgili bir haber alacağımı, sonra bana geleceğini ama ben birisi ile tanıışmış olduğumdan onu istemeyeceğimi söylemişti. 3 gün içinde bu kadar pembe dizi yaşayacağımı sanmadığımdan Zeynep patladı diyebilirim😅. Vadeden bağımsız gerçekleşirse gene gelir yazarım ama.
Zeynebe çıkıyor diyorlar ama bende de fostu Zeynep.
Bu tarz bir şey demişti bana da .
Bende de vadesi doldu .
Eski erkek arkadaşım aricakti özür dileyip birşeyler söyleyecekti vs.
Öyle bir şey olmadı zaten ihtimalde vermemiştim.yeni biri cikicakti e çıkar bu bilmiş olduğunu göstermez zaten.
Hep biri çıkıyor insanlarun hayatına.
Bide bana söylemediğin ne vardu diye sor diyor arayınca ya ne sorucam banane.
Beni bırakmış adama ezik gibi itiraf et diyecek halim yok.
O aramaz böyle bir şey için ben zaten aramam gururumu ayaklar altına almayı düşünmüyorum yani şöyle bir tipim aşkından ölsem ki hala seviyorum aramam .
O yüzden o aramazsa zaten böyle bir konuşma geçemez.
Ha aradı diyelim bu yaşananlardan sonra ezik gibi itiraf et falan demem banane.
Yani Zeynep totelde tamamen bende patladı.
Zaten ihtimal de vermemiştim.
Eski sevgilisi yüzünden bizim ayrıldığımızı söyledi ilgisi bile yok bide sen biliyor musun diyor yahu nerden bilicem öyle bir şey olsa bile bana söyleyecek halı yok.
Adam benden sonra zaten aranmaya başladı instada eski sevgili muhabbeti olsa bunu yapmaz .
Zeynep tamamen senaryo yazdı.
Bilmiş bazı kişilere bende ona şaşırıyorum.
Bende tamamen sallamaca.
Bide ağlıyor falan telde.
Ben hiç beğenmedim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar online falların hepsinde sallıyorlar bende çok kez baktırdım hiçbiri çıkmıyor Şuan telefondan bi ablaya baktırıyorum 15 dk kadar bakıyor zaten hep o anlatıyor herşeyi sonrasında soru soruyorsunuz hepsini de gerçek neyse onu söylüyor üzülmeyin diye sallamıyor yani
İsterseniz numarasını veririm mesajdan
bakıyor mu hala? numarasını atar mısınız.?

Bilmiyorum ben işte yazlığa geldim kuzenimde başka şehirden o anlattı ses kaydını dinletti arkadaşının kendinde baktirmis ama baktırmam birdaha dedi hastalık ölüm ayrılık tarzı şeyleri söylüyormuş. Bende numarasını bilmiyorum. Torunu dediğim kız kendi memleketine gidicekmis işte 10gun sonra komple ozaman baktiracak kadın telden anlamiyomus. Bu kahve içip gösterip ses kaydı yapıp atıyormuş. Kadın yasliymis zaten. Kadın para alan biride değilde kız iş bulamadığı için kendi alıyormuş. Şimdilik bukadar biliyorum rica ettim bugün olsun diye ama orda değilim eşya topluyoruz dedi.
Merhaba acaba dediğiniz kadına baktirdiniz mi ?

Selam kızlar güncel bilgiyle geldim buradan tanırsınız M mermaid250 oda benim baktırdığım falcıları denedi ve bu çocuk senle görüşcek aranızda çekim var bu senden vazgeçemez dediği çocuk evlendi üstelik ortada böyle bir kız yokken yani görünürde meğerse ciddi ilişkisi varmı ve o kızla evlenmiş. Hemde yakın zamanda bakılan fallardan sonra.
Zeynep: Bilememesi enteresan demek ki sadece bizim bildiklerimizi biliyor. Zeynep çocuk için gelcek kapına gelcek, işte kalsik yağlama yapmış ama ciddi anlamda patladı.
Emine: Senden vazgeçmez, görüşceksiniz
Safiye: bundan birşey olmaz demiş ama aranızda çekim var arar görüşürsünüz yine kızı evleneceğini bilen yok.
yani daha doğrusu hepsi bir Cihoma demiş ciddi bir ilişkisi var ama oda evlilik olayını bilememiş.

Bu arada Chiomaya baktırıp çıkan varmı burda bana yazabilirmi

Selam kızlar güncel bilgiyle geldim buradan tanırsınız M mermaid250 oda benim baktırdığım falcıları denedi ve bu çocuk senle görüşcek aranızda çekim var bu senden vazgeçemez dediği çocuk evlendi üstelik ortada böyle bir kız yokken yani görünürde meğerse ciddi ilişkisi varmı ve o kızla evlenmiş. Hemde yakın zamanda bakılan fallardan sonra.
Zeynep: Bilememesi enteresan demek ki sadece bizim bildiklerimizi biliyor. Zeynep çocuk için gelcek kapına gelcek, işte kalsik yağlama yapmış ama ciddi anlamda patladı.
Safiye: bundan birşey olmaz demiş ama aranızda çekim var arar görüşürsünüz yine kızı evleneceğini bilen yok.
yani daha doğrusu hepsi bir Cihoma demiş ciddi bir ilişkisi var ama oda evlilik olayını bilememiş.

Siz daha önce bahsettiğiniz kadına bıktırdınız mi?

Merhaba,
bahsettiğiniz diğer kadına baktırdınız mı? taşınma telaşı bitmiş torunu yanına gitmiştir belki. dört gözle sizden haber bekliyorum vallahi.

c

chioma kim ben anlamadım onu

O eski kalp gözü açık insanlar pek yok onlara Allah Hazretleri belki ilham ediyordu tutuyordu... Onların çoğu da Allah korkusuyla tövbe etti fal bakmıyorlar... Demek ki manevi manada uyarı alıyorlar.
Piyasadakiler işi paraya döküp menfaatlendiler insan üzüntüden sıkıntıdan iki laf versin istiyor herşey zorlaştı çünkü... Fal fiyatları da saçmalaştı. En güzeli sabredip baktırmamak, fala baktırınca olacak olay degismiyor. Karşıdakinin de iki gözü iki kulağı var bizden farkları yok neyi nerden bilecekler o eski ilim sahibi temiz kalpliler mi kaldı ki Rabbimiz konuştursun? Falcıların çoğu para para para para para diye diye yalandan ölecekler.

Heidi nin dediği gibi tüm herkesin baktığın fallar patır patır patladı. Hiç mi göremiolar anı bile yani. Gelecek değil bu an onu bile bilmiyorlar. Cidden ya bu kadar rezillik olmaz.
Bu olaya benzer bişe buradan fal için konuştuğum bir arkadaşın başına gelmişti sanırım artık girmiyor görmüyorum hiç özetle adam evlenmese de 4 yıllık çok ciddi ilişkisi varmış ve baktırdığı kimse söylemedi bunu.

X