İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar biz eşimle baya sıkıntılı olduğumuz için ben baktırdım bir kaç kişiye en son memnun kalmayınca arkadaşım söyledi birini. Bu telefonda bakıyor baya herkes böyle kendisine sürekli hediyeler yolluyor iyi baktığı için. Bende baktırdım biraz pahalıya bakıyor ama belki size de yardımcı olabilir bana verdiği isimler olaylar doğruydu. İşte eve koruma yaptırmışsın ters tepmiş vs dedi verdiği vadelerde doğruydu yani. İsteyene söylerim ama fiyatı yüksek olduğu için siz bilirsiniz yani onun dışında ihtiyacı olan için ben bildiğimi paylaştım

Kızlar biz eşimle baya sıkıntılı olduğumuz için ben baktırdım bir kaç kişiye en son memnun kalmayınca arkadaşım söyledi birini. Bu telefonda bakıyor baya herkes böyle kendisine sürekli hediyeler yolluyor iyi baktığı için. Bende baktırdım biraz pahalıya bakıyor ama belki size de yardımcı olabilir bana verdiği isimler olaylar doğruydu. İşte eve koruma yaptırmışsın ters tepmiş vs dedi verdiği vadelerde doğruydu yani. İsteyene söylerim ama fiyatı yüksek olduğu için siz bilirsiniz yani onun dışında ihtiyacı olan için ben bildiğimi paylaştım
Ne kadara bakiyor? Bir de gelecek tahmini cikarsa yazar misin aslinda anlik durumlar icin yuksek fiyatsa degmez sanirim gelecek de cikmali :)

Ben istiyorum numara atar mısınız?

acaba soru sorarak falab mı bakıyor, yoksa sizden bir şey duymadan mı anlatıyor? sorup onaylatıp bilenlere baktırmamayı tercih ediyorum da, yöntemini merak ettim.

Bilgilerini verebilir misiniz? Eşim ve kendim için baktırmak istiyorum ben de

Bana hiçbir şey çıkmadı tamamen sallamasyondu.
Adam karşıma gelip itiraf edicekti falan hiçde öyle bir şey olmadı.
Eski sevgilisiyle görüşmüş pişman olup gelicek dedi.
Adam aksine yeni arayışlara girdi beni de bir daha aramadı .
bana da cezaevine girecek dediği çıktı sadece söz de bir gün gelip elimden tutup gidiyoruz diyecekti. adam beni aldattığı kadınla beraber hatta kadın her cuma görğşe gidiyormuş :)

bana da cezaevine girecek dediği çıktı sadece söz de bir gün gelip elimden tutup gidiyoruz diyecekti. adam beni aldattığı kadınla beraber hatta kadın her cuma görğşe gidiyormuş :)
Peki sen detay verdin mi.
Cezaevi olayı pek tahmin edilebilir bir şey değil çünkü.

Kızlar yani bilmiyorum ben memnun kaldım ama çok yoğun o yüzden ısrarla yazın ya bakınca iyi bakıyor işte ama ulaşmak mesele bende aynı problemi yaşıyorum biri baktırsın buraya yazsın

Bana Zeynep'in numarasını atabilir misiniz? Bir de bugün Bakırköy'e geçeceğim. Laf mandal ve dejavu dısında onerebileceginiz bir fal cafe var mı?

İsim vermiyor yalan söyleyemem ama mesela eltin yılan demişti doğru bekarken e harfli biriyle evleceksin araba filan alım satımı yapacak dedi doğru çıktı hamile olduğumu söylememiştim hamileyken 2 kişisin dedi doktor 11. Haftada cinsiyet kız dedi o erkek dedi oğlum 22 aylık şimdi yine hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum

bakırköy derin nalana asla baktırmayın az once baktırdım o kadar genel ve herkeste olabilicek şeyleri söyledi ki :KK70: evli olduğumu bilemedi kafandaki kişi sana karşı boş değil ilişkiniz var mı onunla diyo dgljkdfg kocam oluyo kafamdaki dedim iyi iyi seviyo seni diyo dfglkjdg

bakırköy derin nalana asla baktırmayın az once baktırdım o kadar genel ve herkeste olabilicek şeyleri söyledi ki :KK70: evli olduğumu bilemedi kafandaki kişi sana karşı boş değil ilişkiniz var mı onunla diyo dgljkdfg kocam oluyo kafamdaki dedim iyi iyi seviyo seni diyo dfglkjdg
Sütlü cafedeki nalan mı bahsettiğiniz

X