İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla ben iki gün evvel instagramda dolasirken burjuvya adlı hesabı olan genç bir kadına denk geldim işimle alakali sıkıntılar yasiyordum hem hem bunun için hemde nişanlım için baktırdım. Çok genç bir kadın henüz 30 yaşında meraktan sordum cunku inanilmaz enerjisi ve tecrubesi vardi fal ile alakalı iyiki de şans vermişim kendi isteginize göre ister mesajlasarak ister telefon konuşması yaparak bakım yapıyor bide iliski uzerine yasam koclugu yapiyor bu da avantaji hanimlar kahve tarot fiyati 250 tlydi

benim durumum aşk filanda değildi ama her cümlesi %50 gibiydi kalanındada sohbet etti gibi
ay kız arkadaşıma çocuk kaderinde var zaten ama başka biri daha var demiş acaba dediğin gibi olmıcağı için mi öyle demiştir kafama takarım şimdi ben kız için

seni hatırlıyorum evet eskiden 2 günde bi heyecanla gelir çıktı veya çıkmadı derdin
yazdıklların arasında hep duyup ritayı denemedim ulaşabilirmiyim acaba arayınca bi onu deneyeyim bu hafta. mesaj attım görünce yazarmısın kızçe bana numarasınıı
bu telefonda baktırmakta çok yoruyo ya arıyosun mesaj yazın diyolar yazıyosun arayın diyolar bekliyosun filan online falları birazda bundan dolayı seviyoum

Fincan cafe Şenay Hanıma bende gittim Bakirköy de, yaptığı bakımdan hoşlanmadım zaten dış görünüşü de güvenilir imaj vermiyordu, yaninda calisan Melisa Hanim var o da iyiydi

Aslında çıktı/çıkmadı dediklerimi vadelerini bekleyip yazıyordum buraya diye hatırlıyorum. İyilik yapmak isterken beni linçleyenleri de asla anlamış değilim. Bana fal baktırma diyenler benden çok fal baktırmıştır, buna da eminim. Kimsenin geçtiği yollar, çektiği acılar bir değilken insanlar maalesef kolayca yargılayabiliyorlar. Yazdıklarım sana değil, konu açılmışken söylemek istedim. Bir de o zamanlar beğenip beğenmediğimi hemen yazıyordum diye hatırlıyorum. Mesajını yanıtladım kızçem

Merhaba arkadaşlar ben de oldukça fazla fal baktıran bir insan olarak sunu soyleyeyim. Bütün falcilar bana aklimdaki kisiyle olmayacağını söylediler ve olmadi şimdilik. Ama ben suna inanıyorum kader bizim kendi ellerimizde, ben o kisiyi istersem o da beni seviyorsa olur bence. Hepsi dedi ki karşına yeni biri çıkacak. Çıksa bile benim kaderimi seçimlerim belirleyecek, Şengül Boybasa bile defalarca baktirip o kadar para vermiş biri olarak söylüyorum, su ana kadar gidişatı kimse bilemedi..Sadece hep bir ağızdan düşündüğün kisiyle olmayacak dediler. Olmadi simdilik. Bir tek bunu bildiler. Bakalim neler olacak. Su ana kadar net verdiği vade tutan olmadi. Hayatimla ilgili beklediğim bir olay var. O gerceklesirse kimin bildiğini yazarim. Ama 100den fazla fal baktırdım ve gün itibariyle söylüyorum, hepsi fos..

Takılma ya olmayacaksa kesin karşıdaki kişide eğer bir yerin yoksa zaten direk olmaz diyo. Bana demişti ikimizde farklı yollara gideceksiniz onun hayatına biri girecek demişti bekletmek istemem demişti 2yil olmuştur herhalde dediği gibide oldu yani en azından samimi bilmiyorum ben beğeniyorum ama böyle tatmin edici biri değil yani

Valla bende de tek Rita iyiydi telde, baskasina da baktirmam artik. Ani nokta atisli biliyor hemde oyle boyle degil yani ben cok memnun kaldim bilmiyorum. Bugun yine aradim bu hafta mesgulum dedi, istanbul da evine gidene oncelik veriyor telde baktirmak cok zor ona haftaya ararim dedim kapadim.

Rita bana da bu hafta yogunum dedi haftaya arayayim o zaman dedim tamam dedi. Telde bakiyor ama eve gelenlere oncelik veriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…