- 2 Haziran 2022
- 90
- 52
- 24
Yani falda sibel iyi değil mi ?Evet Aynı kişi Davinci kafe ama neden bu kadar bahsi geçti anlamadım ben hiç beğenmiyorum özelinizi de anlatmayın hatta isim falan foto falan atmayın bence
Yelda denilen kadına çok güvenmeyin. sonradan farkettk bizdeKızlar merhaba ben Yelda’ya bastırdıktan sonra buraya yazmıştım telefonları yoğunlaşmıştı. Kimde tuttu bilmem ama. Bana ilk bakarken Cuma günü demişti evde bir kavga çıkacak senin tam zıttın biriyle diye. Ben o cuma geçince he tutmadı demiştim. Neyse bu hafta bir kavga çıktı az daha ailece karakolluk oluyorduk. Bana sakin kal demişti, ben susup dönseydim cidden uzamayacaktı bende karşılık verince büyüdü gitti olay. Neyse saate bi baktım gece 1. Telefonda Cuma yazıyor. Sonra bi anda beynimde şimşekler çaktı. Gün cumaya döndü bende sakin kalmadım ve kavga oldu. Eşimle olan durumu da bilmişti mesela eviniz dağınık demişti. Cidden evler ayrı. Bilmiyorum beni tatmin etti. Diğerlerine ne dedi ne çıktı bilmem.
merhaba hangi kafenin falcısı acaba nerden ulasabilirizAkşam üstü ben Sibel'e baktırdım eğer bir şekilde WhatsApp yazışmalarıma girip bakmadıysa kolay kolay bilemeyeceği bazı şeyleri bildi. Şaşırdım açıkçası. Gelecek çıkar çıkmaz bilmiyorum ama anda beni şaşırttı.
Sibel olduğuna eminmisin evli arkadaşıma bekar demiş işte ex'in var seni seviyo özlüyo hayatında başka kadın var falan. Banada zaten mevcut durumu asla bilemiyor tuhaf gerçekten :) O mine olabilir çünkü mine anda şaşırtacak derecede başarılıdır. Eğer telde baktırıyorsanız Sibel diye onu veriyo olabilirler. Çünkü Sibel kafeye gelmez, video çekmekle meşgul sürekli nasıl fal bakıyo onuda anlamış değilim vakti yok yani :))Akşam üstü ben Sibel'e baktırdım eğer bir şekilde WhatsApp yazışmalarıma girip bakmadıysa kolay kolay bilemeyeceği bazı şeyleri bildi. Şaşırdım açıkçası. Gelecek çıkar çıkmaz bilmiyorum ama anda beni şaşırttı.
yüz yüze görmediğim, önceden tanımadığım ve kimliğine bakmadığım birinin elbette sibel mi ahmet mi olduğunu bilemem takdir edersin ki. kadınla aynı şehirde bile değilim. bana bakan kişi kendini telefonda Sibel olarak tanıttı ve fal bakımı iyiydi. size bakılanı bilmem mümkün değil. ben yaşadığımı anlattım.Sibel olduğuna eminmisin evli arkadaşıma bekar demiş işte ex'in var seni seviyo özlüyo hayatında başka kadın var falan. Banada zaten mevcut durumu asla bilemiyor tuhaf gerçekten :) O mine olabilir çünkü mine anda şaşırtacak derecede başarılıdır. Eğer telde baktırıyorsanız Sibel diye onu veriyo olabilirler. Çünkü Sibel kafeye gelmez, video çekmekle meşgul sürekli nasıl fal bakıyo onuda anlamış değilim vakti yok yani :))
Hatta bana yıllar önce sevgilim vardı engellemiştim bana dediki biz engellemiyoruz biliyosun engeli aç açmazsan asla yazmaz bana engeli açtırdı ya hem rezil olduğumla kaldım hemde ne mesaj geldi ne arama o gün bugündür hala yok mesaj 4sene olmuştur
Sadece sonraki ex için şunu demişti hayatında biri vardı işte dedi bunlar evlenecek ama hemen ayrılıp sana gelicek demişti ayrıldılar evet ama evlenmediler :)) eğer bu bilmekse bilemiyorum yani
anladığım kadarı ile sizin durumunuzdan önce baktırmış olanlar gelişmeleri yazıyor arada. bir de belki yorumunuzu görmeden önce onları okuyanlar olmuştur. bence de arada bu durumu dillendirmek lazım ki kimse para kaptırmasın bu kadına. fal ayrı bir şey kim bakar kim sallar bilemeyiz ama enerji yollama olayı tekrarlanmaz umarım. En azından her şeye rağmen Yelda'ya baktıracaklar varsa, enerji çalışması yapalım derse uzak durmalarını buradan hatırlatalım gene.Hala nasıl Yelda’ya fal baktırıyorsunuz anlamadım kadın resmen dolandırıcı resmen insanları soyup soğana çeviriyor
Bilsin de Sibel, Mine , Ayşe Fatma önemi yok. Yalnız şu kötü olabilir. Yeniden baktırmak istediğinde aynı kişi mi bakacak? Gerçi sesten, stilden anlaşılır az çok. Bana şimdiye kadar bütün övülen de dahil hiçbir cafe falcısı anda bile bilemediği için tövbe etmiştim cafelerde baktırmamaya. Hele ki son Turunc Cafe telde baktırdıgım çok övülen bir falcı resmen uydurmuştu, o son cafe falım oldu.yüz yüze görmediğim, önceden tanımadığım ve kimliğine bakmadığım birinin elbette sibel mi ahmet mi olduğunu bilemem takdir edersin ki. kadınla aynı şehirde bile değilim. bana bakan kişi kendini telefonda Sibel olarak tanıttı ve fal bakımı iyiydi. size bakılanı bilmem mümkün değil. ben yaşadığımı anlattım.
Selam buna nasıl ulasabilirimben gop birseni begenıyorum bikaç öngörüsü tuttu diğerlerine zaman var
Bu kimdir nerden bulabilirim numarası var mı?İsim vermiyor yalan söyleyemem ama mesela eltin yılan demişti doğru bekarken e harfli biriyle evleceksin araba filan alım satımı yapacak dedi doğru çıktı hamile olduğumu söylememiştim hamileyken 2 kişisin dedi doktor 11. Haftada cinsiyet kız dedi o erkek dedi oğlum 22 aylık şimdi yine hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum
Merhaba numara alabilir miyim
Var isim veren çok ama geleceği bilen yok. Bu yüzden sizden baktırdığınız kişinin adını iletişimini alabilir miyim mesajlaİsim vermiyor yalan söyleyemem ama mesela eltin yılan demişti doğru bekarken e harfli biriyle evleceksin araba filan alım satımı yapacak dedi doğru çıktı hamile olduğumu söylememiştim hamileyken 2 kişisin dedi doktor 11. Haftada cinsiyet kız dedi o erkek dedi oğlum 22 aylık şimdi yine hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum
Merhaba numara alabilir miyim
Var isim veren çok ama geleceği bilen yokİsim vermiyor yalan söyleyemem ama mesela eltin yılan demişti doğru bekarken e harfli biriyle evleceksin araba filan alım satımı yapacak dedi doğru çıktı hamile olduğumu söylememiştim hamileyken 2 kişisin dedi doktor 11. Haftada cinsiyet kız dedi o erkek dedi oğlum 22 aylık şimdi yine hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum
Bende tek tarot ile baktığını düşünmüyorum açıkçası buraya yazamıyorum ama duru gözü var özelden yazarsanız vereyim
Bana da atar mısınBende tek tarot ile baktığını düşünmüyorum açıkçası buraya yazamıyorum ama duru gözü var özelden yazarsanız vereyim
Sibel genç biri 178e yakın ince zayıf taş çatlasın 38_40 yaslarinda :))Bende sibele baktırdım artık Sibel yada başka biri bilmiyorum böyle orta yaşlı bir abla sesiydi.
Bende durumları iyi gördü ys birşey diyemicem ..
Gelecek uzun vade o yüzden konuşamıyorum o konuyu bilemem de.
Şimdiye kadar bunları söyleyen olmamıştı nokta atışları var .