İstanbul'da Fal - Falcılar

çok ıyı tanımlanamazdı :)
Bendr çok olumsuz degildi ilginç, neyse onu söyledi dediği gibi oldu. Sordugum kişinin nerede ne yaptığını da bilmişti. Karakter düşünce yapısı, hepsi de doğruydu bunlar dışında da nokta atışlı şok eden bir detayı bildi. bende baya iyi yani, ben tek ona baktırmaya devam edicem, arada deniyorum konusulanlardan ama hiçbiri etkilemeyor fena değil diyorum.

Bendr çok olumsuz degildi ilginç, neyse onu söyledi dediği gibi oldu. Sordugum kişinin nerede ne yaptığını da bilmişti. Karakter düşünce yapısı, hepsi de doğruydu bunlar dışında da nokta atışlı şok eden bir detayı bildi. bende baya iyi yani, ben tek ona baktırmaya devam edicem, arada deniyorum konusulanlardan ama hiçbiri etkilemeyor fena değil diyorum.
Bu Rita Kurtuluş Rita mı meşhur?

Bakış açısı diyelim buna…ama fakat mesele istediğimi söylemesi değil,dediklerinin olmaması hepsi bu

Bir de ,benim evlilik istediğimi düşündü sanırım ve 5 sene sonrayı uygun gördü ilginç elbette ki 3 sene kaldı yaklaşık
Nihayet bende tutarlı değildi

Arkadaşım için aramaz boş yere bekleme dedi haftasında aradı ben kendisine yolu gösterdim o ayrı bunu bilemedi
Ayrıca o kişinin alkol ve sigara tükettiğini söyledi,bu da beni bayağı aydınlattı…bildiğim bir şeydi bu ve hiçbir önemi yoktu
Kızımla ilgili söylediği bir şey vardı ki gelecek anlamında bakalım ki olacağını da düşünmüyorum

Fal bahçem vegaya baktıran oldumu ?
vadesi yeni geldiği için yeni cevap veriyorum. zaten an ve geçmişi de bilememişti pek ama 3 gün önceye net bir tarih vermişti, şöyle şöyle biri ile tanışacaksın diye. olmadı. yorumlarda herkes iyi diyor uygulamada, ben anlamıyorum bu kadar kişiye iyi de bi bana mı kötü. uygulama yorumları da gerçek değil galiba.

Ben Rita'ya tekrar fal baktırdım. Bu zamana kadar kimi sorsam olmayacak tarzında konuşan Rita, eğer şu şu hatalarını düzeltirsen bu kişiyle olur dedi ve gerçekten iyi birini bulmuşsun dedi. Kişinin karakter özelliklerini, mesleğini, benim sağlık sorunumu, gelecek planlarımızı ve bazı sorunlarımı şak diye doğru söyledi.

Ben Rita'ya tekrar fal baktırdım. Bu zamana kadar kimi sorsam olmayacak tarzında konuşan Rita, eğer şu şu hatalarını düzeltirsen bu kişiyle olur dedi ve gerçekten iyi birini bulmuşsun dedi. Kişinin karakter özelliklerini, mesleğini, benim sağlık sorunumu, gelecek planlarımızı ve bazı sorunlarımı şak diye doğru söyledi.
Senle bana tutuyor Rita’nın enerjisi galiba

X