İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet son günlerde baktırdığım burada konuşulan isimlerle ilgili dönüş yapmak için geldim
Yelda çok övülmüştü çok iyi niyetli biri gibi geldi önce gönderdiğim parayı helal etmemi istedi falan çok etkileyici oldu ama karşı taraf için yaşı falan çok alakasız söyledi tutturamadı bir de bir aileden bir kadından alıp aldığını söyledi ama ailesinde Kadın yok hepsini kaybetmiş. Sorular üzerinden daha iyi yanıt verdi ama onların da çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum ama kesinlikle 400 liralık bir fal değildi
Yine burdan tavsiye ile Leyla’ya baktırdım inanılmaz tutarsız bir faldı 300 lirama üzüldüm
Yine buradan instagramdan tavsiye edilen birine baktırdım burcumu enerjimi duygularımı resmen okudu iş yeriyle ilgili problemimim nedenini bildi karşı taraf için yaşadığım şeyleri söyledi bir de Sağlık durumum için sordum ama sadece doktor tavsiyesi olarak sormamı uygun gördü ve iki kişi arasında kaldığım doktor için yorum yaptı ve söylediği kişi gerçekten milletin kapısında kuyruk oluşturduğu bir hekim genel olarak çok tutarlı bir faldı hem de 115 liraydı genel açılım enerjisi de çok iyiydi gelecek için ise bekleyip göreceğiz

Yelda'ya baktıralı 10 gün olmadı ne ara 400 e çıktı. 300 dü ben baktırıken. gerçekten biz havaya sokuyoruz bunları galiba, çok ciddi paralar istiyorlar yaptıkları işe kıyasla. Sizin bulduğunuz instagram falcısı fiyat olarak iyiymiş, fena da bakmamış. ne falı baktı acaba?

Yelda 300 liraydı ama yıldızname telepati akıl okuma falı 400 liraydı ben onu seçtim instagramdan bakan kişi Tarot baktı

Bahsettiğiniz Instagram falcısı kim acaba

Cnm ümit kocmu o baktırdığım oysa numarasini yada instegramini paylasirmisin benimle leyla bencede berbattı nasıl bu kadar övünüyor anlamadim.

Bu arada benim bahsettiğim Yeliz o sizin bahsettiğiniz Yeliz değil. Bu kişiyi bana bir falci önermişti yani burada tanınan biri değil. Ex ile ilgili dediği şeyler oldu ama yeni biri gelecek vs demişti olmadı. Birde uyumsuzluk çok vardı. Çokta beğenmedim belkide ex için söylediği şey sadece denk geldi

Canım özelden paylasirmisiniz numarasini benimle

Kizlar birsey sorucam ben zeynepe surekli baktiririm çıkarda askla ilgili ama işle ilgili bir konu var olumsuz konustu benim gibi baktirip is le ilgili olumsuz konuştuğu ama tersi olduğu durum oldumu sizdede baktıran vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…