- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Ben zeynep hakkında bişi yazmaktan yoruldum o yüzden yorum yapmıyorum onun hakkında ama bikez daha yazıyımKizlar birsey sorucam ben zeynepe surekli baktiririm çıkarda askla ilgili ama işle ilgili bir konu var olumsuz konustu benim gibi baktirip is le ilgili olumsuz konuştuğu ama tersi olduğu durum oldumu sizdede baktıran vardır mutlaka
İlk kez çıkmamasını istiyorum bana aşka ilgili biliyordu o yuzden korktum ama cikmasini istemiyorum işle ilgili varmi bilir dediğin falci ?Ben zeynep hakkında bişi yazmaktan yoruldum o yüzden yorum yapmıyorum onun hakkında ama bikez daha yazıyım
2 arkadaşım aynı gün aşk için ona baktırdı ikisinede kağıttan otomatik okur gibi aşağı yukarı aynı şeyleri söylemiş
kendime dair
hayatıma dair
kendimle ilgili
hayatımla ilgili cümleler hep böyle başlıyo
birde kapamadan önce veya başta bu çocuk senin önünde eğilcek diyor birde kaparken genelde siz yüzyüze geliceksiniz diyor
aşk değilde iş gibi şeyler için ben baktırmıştım 2 3 kere mahkeme durumları gibi şeyler için hiç çıkmadı
bana yıllar önce binnazda serkan batu vardı onun falı çıkmıştı sadece onun harici hiçbi falcının çıktı diyebileceğim bir gelecek şeyi olmadı hepsi ihtimaller üzerine şansa konuşuyo döner yada olur diyo %50 zaten dönmez olmaz diyor %50İlk kez çıkmamasını istiyorum bana aşka ilgili biliyordu o yuzden korktum ama cikmasini istemiyorum işle ilgili varmi bilir dediğin falci ?
Merhaba ben baktırdım ve memnun kaldım. Kısa bir vade vermişti. Gerçekleşince bir kez daha baktırdım. İkinci yorumu biraz daha sorular üzerinden ilerledi. Ama ilk yorumu bence iyiydi.Arkadaşlar selam, yeşilçam kullanıcı isimli üye bana özelden Sibel adında bir falcıyı övmüştü. Aranızda ona baktıran oldu mu? Arkadaş hesabını pasifleştirdiği için soramıyorum ona.
Bana özelden numarasını atabilirmisinizMerhaba ben baktırdım ve memnun kaldım. Kısa bir vade vermişti. Gerçekleşince bir kez daha baktırdım. İkinci yorumu biraz daha sorular üzerinden ilerledi. Ama ilk yorumu bence iyiydi.
Ben baktirdim beyendim ama bi şeyi onerdi ben yapmadım yaparsan olmiycak dedi ama ben yaptım fal uzerine kurmamak lazim tabiki hayatiArkadaşlar selam, yeşilçam kullanıcı isimli üye bana özelden Sibel adında bir falcıyı övmüştü. Aranızda ona baktıran oldu mu? Arkadaş hesabını pasifleştirdiği için soramıyorum ona.
Numarasini paylasabilirmisinBen baktirdim beyendim ama bi şeyi onerdi ben yapmadım yaparsan olmiycak dedi ama ben yaptım fal uzerine kurmamak lazim tabiki hayati
Sibelin ücreti nedirBen baktirdim beyendim ama bi şeyi onerdi ben yapmadım yaparsan olmiycak dedi ama ben yaptım fal uzerine kurmamak lazim tabiki hayati
Ex olayları çoğu biliyor an ve gelecek daha bir önemli sankiBu arada benim bahsettiğim Yeliz o sizin bahsettiğiniz Yeliz değil. Bu kişiyi bana bir falci önermişti yani burada tanınan biri değil. Ex ile ilgili dediği şeyler oldu ama yeni biri gelecek vs demişti olmadı. Birde uyumsuzluk çok vardı. Çokta beğenmedim belkide ex için söylediği şey sadece denk geldi
Cafenin nerede olduğunu biliyor musunuz? Belki yüz yüze baktırmak daha iyi olur.Bir açıklama daha yapayım özelden soruluyor numara çalıştığı cafenin numarası. Ordan Sibel’e baktıracağım diyip randevu oluşturuluyor. Sibel randevu saatinde arıyor.
Evet kendisi zaten normalde cafede bakıyormuş. Ama hangi şehirde bilmiyorum. Ben telden baktırdım.Cafenin nerede olduğunu biliyor musunuz? Belki yüz yüze baktırmak daha iyi olur.
Ankara'da falcılar başlığı altında bahsedilen bir Sibel var, Da Vinci kafede diye. Galiba aynı kişi ,ama siz kafeyi ararsanız neresi olduğunu sorup bizimle de paylaşabilirsiniz. Böylece isim benzerliği mi biz de öğrenmiş oluruz:)Cafenin nerede olduğunu biliyor musunuz? Belki yüz yüze baktırmak daha iyi olur.
Bu zeynep o zaman insan mi seciyor???? Bu kadar uyumsuz bir falci olamazBen zeynep hakkında bişi yazmaktan yoruldum o yüzden yorum yapmıyorum onun hakkında ama bikez daha yazıyım
2 arkadaşım aynı gün aşk için ona baktırdı ikisinede kağıttan otomatik okur gibi aşağı yukarı aynı şeyleri söylemiş
kendime dair
hayatıma dair
kendimle ilgili
hayatımla ilgili cümleler hep böyle başlıyo
birde kapamadan önce veya başta bu çocuk senin önünde eğilcek diyor birde kaparken genelde siz yüzyüze geliceksiniz diyor
aşk değilde iş gibi şeyler için ben baktırmıştım 2 3 kere mahkeme durumları gibi şeyler için hiç çıkmadı
Serkan batuya iki uc defa baktirmistim. Uzun vadede dedikleri ciktibana yıllar önce binnazda serkan batu vardı onun falı çıkmıştı sadece onun harici hiçbi falcının çıktı diyebileceğim bir gelecek şeyi olmadı hepsi ihtimaller üzerine şansa konuşuyo döner yada olur diyo %50 zaten dönmez olmaz diyor %50
Evet Aynı kişi Davinci kafe ama neden bu kadar bahsi geçti anlamadım ben hiç beğenmiyorum özelinizi de anlatmayın hatta isim falan foto falan atmayın benceAnkara'da falcılar başlığı altında bahsedilen bir Sibel var, Da Vinci kafede diye. Galiba aynı kişi ,ama siz kafeyi ararsanız neresi olduğunu sorup bizimle de paylaşabilirsiniz. Böylece isim benzerliği mi biz de öğrenmiş oluruz:)