İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence Zeynep olumsuzlar konusunda iyi çünkü hep dedikleri olumsuzları yaşadım ama olumlu söylediği tek birsey bile olmadı. Arada Zeynep e baktırıcam

Ya ben Arzuya okadar çok baktırdımki zamanında her hafta baktırıyordum nerdeyse. Düşünüyorum evet anı çok iyi biliyordu ama düşünce okumada iyi zaten. İlk falında dediği şeyin tersini söylemişti dediği gibi oldu.

Ya mesela nasıl iyi olduğunu şöyle söyleyeyim bana ta 2yıl önce 2. ve diğer fallarında ex için sevgilisiyle problem yaşıcak ve sana derdini anlatmak için gelecek demişti senide elinde tutup kızdan ayrılmak isticek ama senin çok ağır tepki verdiğini görüyorum demişti sen asla kabul etmiceksin dedi ve cidden öyle oldu adam yüzsüz gibi gelip önce inkar edip sonra ben mutsuzum işte zaten evlide değilim ne var bunda eşimimi aldatıyrum gibi iğrenç saçma sapa cümleler kurdu, işte vefa borcum var ama sen şöylesin böylesin işte seninle sohbet etmek dertleşmek istedim belki yeniden başlarız dedi ya :KK70: böyle aynı Arzunun dediği gibi oldu ve ben çıldırdım adamı parçalamak istedim ama sadece yerin dibine sokup gittim yani aynı dediği şeyi ben yaşadım.

O yüzden Arzu beni hep korkutur çünkü çok olumsuz şeylerde söylemişti ama onlar olmadı iyiki de olmadı olumlu dediği bazı şeylerde olmadı yani bilemiyorsun hangisinin çıkacağını sonucu dediği gibi oldu hemde anlattığı şekilde. Ama sonrada çok gittim ondan sonra hiç çıkmadı. Hatta geçenlerde de baktırdım salladı gönderdi. Yani maalesef çok bozmuş. Şu son 1,5senede dediği hiçbirşeyi yaşamadım

Hatta bir arkadaşa şey demişti eğer bu bu şekilde olursa gel yüzüme tükür demişti arkadaşımda gelicem tükürmeye görürsün demişti kadının dediği gibi oldu :KK70: ama çıkmayanlarda oldu işte o yüzden Arzu muamma

guncelleme yapmam gerekli zeynep ve arzunun ablama soyledigi olay gerceklesti ama onlar a kisisi derken ayni olayi b kisisiyle yasadi :KK70: hic aklinda olan biri degildi :KK70:

Çevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek.
Ben de alabilir miyim numarasını

Arkadaslar merak ediyorum, zeynebin daha once olmayacak dedigi ,olumsuz konustugu bir durumun olumlu oldugu oldu mu? Olumsuz dedigi olumsuz mu oluyor?

Bende ümit koca baktiriyorum. anda iyi gelecek için bir şey demez his okuyor. Sembol nihale baktırdım anda iyi ama gelecek çıkmıyor gibi yakın vade verdi çıkan var mi

Herkese merhaba arkadaşlar çok zor durumdayım lütfen karşıdakinin düşüncelerini bilen bir falcı önerir misiniz ? Sütlü kahve neslihana , andaça , bide sembol Serkan’a baktırdım ama hiç biri tatmin edici bir şey söylemedi bana
Ben bugün bi kadına baktırdım istersen no vereyim canım bildi bence hem tarot hem kahve bakıyo

X