İstanbul'da Fal - Falcılar

zeynep'e baktırdım. 250 lira. çok şiirsel bi anlatımı var uzattıkça uzatıyo. 2 isim verdi tanımadığım tanışıcaksın diyo. kesinlikle ses kaydı alın ben bilgisayardan aldım. aklımdaki çocuk için de 2 hafta 1 ay içinde gelicek dedi şuan da heryerden engelliyim ve çok katı oğlak erkeği. bakalım....
Numarasını verir misin zeynebin

Ya ben yıllardır tek bi kişiye baktırıyorum hep çıkar siz her seferinde başka insanlara nasıl güveniyorsunuz Hemde fiyatlar pahalı değil mi
anadığım kadarı ile memnunsunuz ki değiştirmediniz. sizin baktırdıiınız kişi telefonda bakıyor mu acaba? başlıl İstanbul için çünkü ama ben başla şehirdeyim. tavsiye ederseniz denemek isterim.

anadığım kadarı ile memnunsunuz ki değiştirmediniz. sizin baktırdıiınız kişi telefonda bakıyor mu acaba? başlıl İstanbul için çünkü ama ben başla şehirdeyim. tavsiye ederseniz denemek isterim.
Valla bn çok memnunum tarot baktırdım bn kopyadayım o Erzurum’da yıllardırda o bakar bana bn memnunum

Valla bn çok memnunum tarot baktırdım bn kopyadayım o Erzurum’da yıllardırda o bakar bana bn memnunum
açıkçası ben de tarot bakıyorum, tarotta isim, tip,süre vs. gibi detaylar görmenin mümkün olmadığını düşünüyorum, ben biraz böyle detaylar görebilen birilerini arıyorum, durugörü falan kullanan. hızlı cevap için teşekkür ederim:)

açıkçası ben de tarot bakıyorum, tarotta isim, tip,süre vs. gibi detaylar görmenin mümkün olmadığını düşünüyorum, ben biraz böyle detaylar görebilen birilerini arıyorum, durugörü falan kullanan. hızlı cevap için teşekkür ederim:)
İsim vermiyor yalan söyleyemem ama mesela eltin yılan demişti doğru bekarken e harfli biriyle evleceksin araba filan alım satımı yapacak dedi doğru çıktı hamile olduğumu söylememiştim hamileyken 2 kişisin dedi doktor 11. Haftada cinsiyet kız dedi o erkek dedi oğlum 22 aylık şimdi yine hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum

falbahçemde telefon görüşmesinde kayıt bile yok sonradan dinleyemiyosun 2023 yılındayız rezalet site resmen
katılıyorum, bilsem ses kaydı alırdım. ben de baktırdım Vega'ya biraz burç yorumu oldu benim hakkımda analizi. geçmiş ilişkimle ilgili herhalde ben karşımdakini hiç tanımamışım dedim. iş ile ilgili de hiç var olmayan kişilerden bahsetti. gelecek için vadesi henüz gelmedi, olursa yazarım.ama ben geçmişi ve anı beğenmedim 10 şeyde 2 3 ü doğruydu, o da herkeste tutar yani.

zeynep'e baktırdım. 250 lira. çok şiirsel bi anlatımı var uzattıkça uzatıyo. 2 isim verdi tanımadığım tanışıcaksın diyo. kesinlikle ses kaydı alın ben bilgisayardan aldım. aklımdaki çocuk için de 2 hafta 1 ay içinde gelicek dedi şuan da heryerden engelliyim ve çok katı oğlak erkeği. bakalım....
Zeynep'in geçmiş ve anlık bakımından memnun kaldınız mı acaba? gelecek vadesi de dolmuş galiba ama daha çok yeni, umarım dilediğiniz gibi olmuştur.

Zeynep'in geçmiş ve anlık bakımından memnun kaldınız mı acaba? gelecek vadesi de dolmuş galiba ama daha çok yeni, umarım dilediğiniz gibi olmuştur
İsim vermiyor yalan söyleyemem ama mesela eltin yılan demişti doğru bekarken e harfli biriyle evleceksin araba filan alım satımı yapacak dedi doğru çıktı hamile olduğumu söylememiştim hamileyken 2 kişisin dedi doktor 11. Haftada cinsiyet kız dedi o erkek dedi oğlum 22 aylık şimdi yine hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum
sanırım tarot dışında da yetenekleri var, tarot ile birleştirmiş sadece. böyle anlatınca meraklandım🤭 iletişim bilgisi verebiliyor musunuz? süreç nasıl bilmiyorum da randevu falan mı almalıyım. aklımda bir iki kişi daha var, birisinde karar kılıp baktırmak istiyorum de.

Zeynep'in geçmiş ve anlık bakımından memnun kaldınız mı acaba? gelecek vadesi de dolmuş galiba ama daha çok yeni, umarım dilediğiniz gibi olmuştur

sanırım tarot dışında da yetenekleri var, tarot ile birleştirmiş sadece. böyle anlatınca meraklandım🤭 iletişim bilgisi verebiliyor musunuz? süreç nasıl bilmiyorum da randevu falan mı almalıyım. aklımda bir iki kişi daha var, birisinde karar kılıp baktırmak istiyorum de.
Bende tek tarot ile baktığını düşünmüyorum açıkçası buraya yazamıyorum ama duru gözü var özelden yazarsanız vereyim

Baktirirsan yazarmisin foruma zahmet olmazsa.

Arkadaslar Zeynep'in ilk falini gecen sene baktirnistim temmuz gibi. Dedigi şeyleri hala yaşıyorum. Cok spesifik 2 sey soyledi. Onlar da gerceklesirse size yazacagim. Ama sonraki fallari ilki kadar iyi değil. Bir de onun bizim sorularımıza verdiği cevaplar dogru oluyor genelde. Soru sorarak ilerlerseniz daha verim alirsiniz. Ama dediğim gibi sadece ilk fali oldugu gibi cikti bana.
Zeynep'in iletişim bilgisi var mı acaba? söylediği spesifik şeyler çıkarsa ben de baktırmak isterim.

Baktirirsan yazarmisin foruma zahmet olmazsa.
baktırdım şimdi.açıkçası çok emin değilim. benim karakterimi bayağı bildi. eski ilişkimle ilgili sorularım oldu, doğru tespitleri oldu.anlatımı çok karışık an ve gelecek birbirine girdi biraz. nokta atışı falan gibi bir durum olmadı. hayatımda hiç olmayan şeyleri yaşıyormuşum gibi anlattı, dağıldım biraz. mesela bir mahkemenin iyi sonuçlanacağını söyledi ama ortada mahkeme yok.bunun gibi olmayan bir kaç şey üzerinden yorum yaptı anlayamadım. bir de en az 10 isim verdi kimisi olan kimisi tanıyacaksın diye. söylediklerini yaşarsam geri dönüş yaparım buradan. enerjisi çok tatlı, umarım dedikleri olur da gene baktırırım, fiyatı da uygun çünkü.

X