İstanbul'da Fal - Falcılar

😁 kim bu necmiye yahu; tövbeliyim tövbemi bozdurmayın bana kızlar 🥰 terapi yerine fala dadanmıştım bir ara acaip, eski alışkanlığım nüks etmesin 😁
Mermaid in komsusu çok önceden burada bir kaç arkadasına bakmıştı sonra bizde baktırmak istedik sonra kardeşi kaza geçirdi mermaid de o sıralar gitti öyle bi kalmıştı

Ahahha iyi ki geldin canim❤️. Evet hala ariyoruz iyi birini😅. Benimde senin gonlunu almam gerekiyordu o yuzden cok sevindim gelmene😍.
M mermaid250 sen bir ara bayagı yoktun hatta arkandan necmiye ablayı o kadar soran mesaj atan olmuştu gelemene sevindim necmiye anla döndü mü ??
Mermaid in komsusu çok önceden burada bir kaç arkadasına bakmıştı sonra bizde baktırmak istedik sonra kardeşi kaza geçirdi mermaid de o sıralar gitti öyle bi kalmıştı
ben geldim ama Necmiye dönmedi sanırım. Çünkü ben şu an anneme gitmediğim için onuda soramadım. Biraz faldan uzaklaştım çünkü kimse bilemedi ve herkes hep tam tersini soledi

Kusura bakma valla hakkını helal et sana bilmediyse. Bize bildiği çok oldu. Sen mutlu ol da varsın çıkmasın. Keşke bende mutlu olsam da tüm fallar patlasa
Yok ben kimseyi suçlamak için yazmadım ama bana çıkmamıştı öyle hatırlıyorum hatta necmiyeden sonra baya üzülmüştüm dönmez dedi diye .

O para almıyordu bikdiğim kadarıyla kızı istiyormuş 100 tl idi o zaman şuan nasıl bilemiyorum mermaid de demiş zaten hala gelmedi sanırsam diye o daha iyş bilir
Aynen kızı dio kadın birşey istemio. Kızıda millet fazla gelip baktırmasın diye alıodu. Kadın sokak hayvanlarına harcıo o parayı asla ve asla kendine birsey almaz bunu çok iyi biliorum. Yani ona fal baktıran dolaylı yoldan sokak hayvanlarına iyilik yapmış olur diye düşünüorum. Gerçi yok şu an İyi bir kadındır. Olsa bende bir kere baktırırım. Ama artık bu işlerden umudumu kestim. Herseyin tersi çıktı. Ve çok ama çok param gitti. Baya baya falcılar yüzünden aç kaldım. Hatta doğalgaz faturasını ödeyemedim. Üstüme kazak alamadım ama fal diyince 500 TL yi şıp diye ödedim. Çok pişmanım çok hemde

Necmiyeye bende baktirmistim hatırlıyorum. Asla dönmez dedigi adam dönmüştü.
Necmiye ablamı ciddimisin o kadın çok iyi ya ben hiç hayatımda öyle biri görmedim bana ne dediyse harfi harfine çıktı ne eksik ne fazla. Benim gibi bir çok kişiye. Şaşırdım. Olmaz dedi ve olduysa çok büyük yanılgı bilemedim şimdi çok şaşırdım. Belkide para aldığı içinmi bilemedi acaba oda olabilir

Aynen kızı dio kadın birşey istemio. Kızıda millet fazla gelip baktırmasın diye alıodu. Kadın sokak hayvanlarına harcıo o parayı asla ve asla kendine birsey almaz bunu çok iyi biliorum. Yani ona fal baktıran dolaylı yoldan sokak hayvanlarına iyilik yapmış olur diye düşünüorum. Gerçi yok şu an İyi bir kadındır. Olsa bende bir kere baktırırım. Ama artık bu işlerden umudumu kestim. Herseyin tersi çıktı. Ve çok ama çok param gitti. Baya baya falcılar yüzünden aç kaldım. Hatta doğalgaz faturasını ödeyemedim. Üstüme kazak alamadım ama fal diyince 500 TL yi şıp diye ödedim. Çok pişmanım çok hemde
Canım benım yaaa o durumları bende cok yasadım o umutsuzlukla insan sakin dusunemiyor ve cidden bende kartlara eksi hesaplara girip baktırdım ama fala bu kadar girince insan bereketsizleşiyor dozunu korumak lazım herşey senın için çok iyi olsun İNŞAALLAH ALLAHm gonlunun muradı. Ne ise versin ❤️

Canım benım yaaa o durumları bende cok yasadım o umutsuzlukla insan sakin dusunemiyor ve cidden bende kartlara eksi hesaplara girip baktırdım ama fala bu kadar girince insan bereketsizleşiyor dozunu korumak lazım herşey senın için çok iyi olsun İNŞAALLAH ALLAHm gonlunun muradı. Ne ise versin ❤️
Seninde canım. Amin. Olacağı varsa zaten oluo ama işte bir kere girdik bu girdaba ama şükürler olsun ki eskisinden daha iyim. Artık hayat pahalılığından mıdır nedir olmuo gidemiyorum.

Seninde canım. Amin. Olacağı varsa zaten oluo ama işte bir kere girdik bu girdaba ama şükürler olsun ki eskisinden daha iyim. Artık hayat pahalılığından mıdır nedir olmuo gidemiyorum.
bende aynı eskdien gözüm dönerdi acımazdım 100 200 verirken simdi hem bilinçlenmenin etkisi hem pahalılık cidden biraz hesabını yapar oldum pahalı geliyor artık bana zaten yalan dolan dinliyoruz neticede

Necmiye ablamı ciddimisin o kadın çok iyi ya ben hiç hayatımda öyle biri görmedim bana ne dediyse harfi harfine çıktı ne eksik ne fazla. Benim gibi bir çok kişiye. Şaşırdım. Olmaz dedi ve olduysa çok büyük yanılgı bilemedim şimdi çok şaşırdım. Belkide para aldığı içinmi bilemedi acaba oda olabilir
Keşke dediği çıksaydı da donmeseydi hala twitterdan aşk şiirleri yazan domuz mikrop .

Şimdi herkes bana zeynebi hortlatiyorsun diye kızacak ama o dönem bir tek zeynep bilmişti. Ben bu adam dönmez derken hiç unutmuyorum zeynep bana bu adam sana dönecek sen bunun bir arkadaşının beyaz arabasına bineceksin ve bu bunu duyup kıskanacak demişti ben de hadi ya ne alaka demiştim ve baktirdiktan 6 ay sonra bu olay oldu meğersem arkadaşı aramızı yapsın diye peşimden kosturuyormuş yüzsüz domuz .

bu arada fal sepetinde fal baktırıpta memnun kaldıgınız falcı var mı arkadaslar 🥺
Bugun fal sepeti ile binnaz i sildim ama bu forumda fal sepeti deneyimleri adlı başlık var kuzum oradan bak herkes tecrübesini memnun olduklarını memnun kalmadıklarını belirtiyor sana daha yardımcı olur burada genelde telefonda bakan falcılar üzerine muhabbet dönüyor yada cafede bakan

X