Ya haklisiniz, sonucta ücret ödüyorsunuz. Yinede bakmasi lazim. Ama dedigim gibi bende arzu nun hep ses kayitlari var, hatta
Edddh ye yolladim, tüm fallari senelerden beri hep cikmis.
Ama bende fikir yürütüyorum neden bazimiza daha ayrintili ve digerlerimiz memnun kalmiyor diye.
Bana yine anlik söyledigi seyler bile dogru. Mesela exin yilbasindan beri seni düsünüyor dedi. Ve senle iletisime gecicek dedi mesela, aylardir aramayan adam cidden ocak‘in 2. haftasi bana yazmis, hemde heryerden engelli oldugu icin kendine fake bi hesap acarak. Bana arzu cikiyor fark ettim.
Zamaninda exim icin, herkes döner derken, o alayli bi sekilde gülüp en az 16 ay dönmez, arar ama dönmez demisti, dönmedi.
Zamaninda hala sok icindeyim, yeni kizla nikah tarihi almis ama evlenmicekler akli karisicak senle ilgili demisti.
Gercekten nikah tarihi almislar, ama evlenmediler, o ara bana dönmek istemisti.
Bukadar ayrintili bilgi verip de hakli cikan bir falci, neden baskalarinda kötü bakiyor diye bende düsünüp kendi kendime fikir üretiyorum.
Dinlerken ses kaydi alin muhakkak. Ben busefer baktirdigimda nekadar karisik konustu demistim. Sonradan ses kaydini dinleyince fark ettim yine bilmis herseyi.