Canim benim, ben bi olanlari tam olarak yazayim, cunku bu borcumdur. Özel hayatimi ortaya doken birisi degilim ama suan mecbur. Ben bu bayana ekim'de fal baktirmistim ve ben 5 yildir sevdigim kisi icin, butuuuun falcilar bana olacak dedi ve bekledim 2 yil fal baktira baktira. Yemin ederim 270-300 kisiye baktirmisimdir, en son bu bayana baktirdim. Bu bayan bana dedi ki: olmayacak, senin hayatina aralik ayinda birisi girecek ve o kadar sinirlendim ki kapatasim gelmisti ama sesi cok tatliydi, cok iyi davrandi. Neyse gecti gitti bitti ve aralik ayinda hayatima gercekten baska birisi girdi. Ben bu kadini asla paylasmadim daha once, ciktiktan sonra paylastim cunku kimsenin hakkina girmeknistemem. Dun kendisinden izin aldim forumda paylasabilirmiyim diye o da tamam dedi. Neyse obur kiside baktirmis ve bana yazdi parami geri verecekti ama vermedi diye. Bende bu bayani aradim ve dedim ki: siz neden beni rezil ediyosunuz, söz verip nasil vermezsiniz ves. Kadin bana yemin etti yolladim diye, hatta ismini paylasamam, özelini de paylasamam, bu kisiye tam 1 saat fal baktim ama sonunda begenmedigini soyledi ve ben parasini iade ettim geri verdim dedi. Sonra bilgileri silerek dekontu yolladi. Dedigim gibi 270-300 kisiye fal baktirmisimdir ama simdiye dek kimse parami iade etmedi. Bu kadin begenmedigin zaman veriyo parayi geri, bu insanin hakkini nasil yerim ben. Ben burda sadece haksizliga ve kadina karsi iftiraya gelemedim. Sadece bu iftira da degildi. Kadin benim anam babam degil, ki annem ya da babam olsaydi ben yine asla ve asla haksizliga gelemem. Kadinin Ankara'da yasadigini daha dun ogrendim ve ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Iste boyle canim benim ama keske paylasmasaydim, yine ben suclu oldum. Konuyuda kapattim yoksa yine ceza yerim forum yonetiminden. Onlarda hakli sonucta, buraya kavga icin gelmiyoruz. Daha once yazmak istedim ama cezam vardi, o yuzden simdi yazabildim, hakkini helal et
.