- 5 Nisan 2022
- 532
- 668
Vallahi yabence de oyle cok mantıksız ve dayanaksız, yetmiyor bir de tc sini iste numerolojik de bakıcam diyip. sonra hop adınıza kredi basvurusu onaylanmıstır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi yabence de oyle cok mantıksız ve dayanaksız, yetmiyor bir de tc sini iste numerolojik de bakıcam diyip. sonra hop adınıza kredi basvurusu onaylanmıstır
Yok, bilgi amaçlı baktığını düşünmüyorym... müşterisi azalınca KK da neler yazdımar acaba benim hakkımda diye bakıyordur, şahsen burdan bakıp kimsenin fal bakığını düşünmüyorum.. taakip amaçları kötüleniyormuyum milllet ne düşünüyır... buraları okuyorlarsa kötüleme yok, olanlar yazılıyor sadece, aen insanlara 3-4 ayda bir araba alacan ev alacam filan deyip sonra millet bunları almayı bırak elmek alamayacak duruma gelirse bunu da yazar, kusura bakma Zeynep hanımYa arkadaşlar bence öyle kapasiteye sahipmiş gibi gelmedi bayanın biraz algı problemi var burayı okuyacakta kimin kim olduğunu çözecekte ooo o ancak Nakta gibi falcıların işi. Daha genç yada daha gözü açık kişilerin. Önce soru aldırıyolar gidişatı sorup ordan kim olduğunu yakalayıp fala devam ediyolar var böyle falcılar. Zeynep çıkmıyo evet saçmalıyo ama ben daha kadının birşey sorduğunu hiç duymadım sadece anne ismi ve kişi ismi alıyo eğer merak ediyosan okadar kadın susmuyoki birşey sorup anlatasın :)))))
Taksimde değil mi orası, gitmeyi istemem oraya şahsen telefonla bakıyor muArkadaşlar güzel bir haberle geldim. Az önce hayatımın en iyi fal deneyimini yaşadım. Sarmaşık Cafe'de Ayşe hanımı çok beğendim kızlar, hepinize gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Geçmiş ve anı çok iyi bildi. Ben su falı baktırdım, parasının her kuruşunu hak etti bence.
Ben telefonla baktırdım canım.Taksimde değil mi orası, gitmeyi istemem oraya şahsen telefonla bakıyor mu
Numara paylaşır mısınBen telefonla baktırdım canım.
Sarmaşık Cafe'yi arayabilirsiniz.Numara paylaşır mısın
Ooo önce çıksın canım biz burda ne falcılar gördük şuanki kıyafetine kadar saçına başına kadar tarif eden ama sonuç hep fiyasko.Arkadaşlar güzel bir haberle geldim. Az önce hayatımın en iyi fal deneyimini yaşadım. Sarmaşık Cafe'de Ayşe hanımı çok beğendim kızlar, hepinize gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Geçmiş ve anı çok iyi bildi. Ben su falı baktırdım, parasının her kuruşunu hak etti bence.
Çok şükür iyi dediğimiz 3 gün yaşamıyorOoo önce çıksın canım biz burda ne falcılar gördük şuanki kıyafetine kadar saçına başına kadar tarif eden ama sonuç hep fiyasko.
Haklısın canım ama Zeynep'ten bin kat iyi. En azından Zeynep gibi pat diye suratımıza telefonu kapatmıyor. Zeynep görsün diye yazıyorum, eminim okuyor bu yazıları.Ooo önce çıksın canım biz burda ne falcılar gördük şuanki kıyafetine kadar saçına başına kadar tarif eden ama sonuç hep fiyasko.
Savunmak adına yazmıyorum ancak kendisinin burayı okuduğunu düşünmüyorumHaklısın canım ama Zeynep'ten bin kat iyi. En azından Zeynep gibi pat diye suratımıza telefonu kapatmıyor. Zeynep görsün diye yazıyorum, eminim okuyor bu yazıları.
Zeynepin nosunu bana atabilirmisin özelden :)Haklısın canım ama Zeynep'ten bin kat iyi. En azından Zeynep gibi pat diye suratımıza telefonu kapatmıyor. Zeynep görsün diye yazıyorum, eminim okuyor bu yazıları.
Tatlım tavsiye etmemekle birlikte sana 2 gün önce zetnep ganımın nosunu mzelden attım... sen niye iki de bir no isteyip duruyon, amaç ???Zeynepin nosunu bana atabilirmisin özelden :)
Daha önce ben de çok olumlu konuşuyordum Zeynep hanım için ama son 1 yılda fikrim değişti, sonradan fikir değişebilir arkadaşlar, bu çok mümkün ve zeynepin eski mşterilerin çoğu artık fal baltırmıyor ona, çünkü önemsiz 1-2 şey bilip çoğunlukşa ana konularda tamamen yanılıyor , onunla ilgili değil bence, biz jafını suçluyoruz ama, onunkiler yanıltıyor bemce, bikerek yalan söylettiriyorlar kadınaSavunmak adına yazmıyorum ancak kendisinin burayı okuduğunu düşünmüyorum
Ayrıca,eğer yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin,siz Zeynep’le ilgili olumlu yazdığınızı hatırlıyorum
Bir de neden sonucunu tamamen beklemeden birini göklere çıkarıyorsunuz
Şunu da yazayım,
Sizi tanımıyorum ancak fevri davrandığınızı düşünüyorum
Kaldı ki burada yazdığınız kişileri anında aramak isteyenler olabilir
Çok isterdim söyledijlerinin doğru çıkmasını ama tam tersi oldu... , hani iyiyi beklersün de olmaz değil dediğim şey, tam tersi diyorum ya, tesmen ters köşe, söylediklerinin tersini söylese iyi tuttururmuşDaha önce ben de çok olumlu konuşuyordum Zeynep hanım için ama son 1 yılda fikrim değişti, sonradan fikir değişebilir arkadaşlar, bu çok mümkün ve zeynepin eski mşterilerin çoğu artık fal baltırmıyor ona, çünkü önemsiz 1-2 şey bilip çoğunlukşa ana konularda tamamen yanılıyor , onunla ilgili değil bence, biz jafını suçluyoruz ama, onunkiler yanıltıyor bemce, bikerek yalan söylettiriyorlar
Buna katılıyorum keşke dedikleri çıksa :))Çok isterdim söyledijlerinin doğru çıkmasını ama tam tersi oldu... , hani iyiyi beklersün de olmaz değil dediğim şey, tam tersi diyorum ya, tesmen ters köşe, söylediklerinin tersini söylese iyi tuttururmuş
Siz öyle düşünürsünüz, ben böyle düşünürüm.Savunmak adına yazmıyorum ancak kendisinin burayı okuduğunu düşünmüyorum
Ayrıca,eğer yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin,siz Zeynep’le ilgili olumlu yazdığınızı hatırlıyorum
Bir de neden sonucunu tamamen beklemeden birini göklere çıkarıyorsunuz
Şunu da yazayım,
Sizi tanımıyorum ancak fevri davrandığınızı düşünüyorum
Kaldı ki burada yazdığınız kişileri anında aramak isteyenler olabilir
Valla bende Zeynep'i iyi bulan kimseyi tanimiyorum, herkeste fiyasko cikti kim baktirdiysa, herkeste ayni. Herkes cok sikayetci onun hakkinda. Baktirmamak en iyisi. Hem para hem umutlar gidiyo. Umutlar en kiricisi bence, insan ister istemez umitleniyo bosuna ve beklentide oluyo.Siz öyle düşünürsünüz, ben böyle düşünürüm.
Evet, hafızanız mı kuvvetli yoksa Zeynep'in çok sıkı fanı falan mısınız?
Ben 2 kelime geçmişten bir şey bildi diye Zeynep çıktı diyemem. Tüm olacak, gelecek diye beni umutlandırıp söyledikleri hiçbir şeyin çıkmamasını söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.
Aynen Zeynep'i göklere çıkarmışım ama şu an tamamen fiyasko olduğunu gördüm.
Bu sizin içinde geçerli; Zeynep'i hem savunuyorsunuz hem de genele çıkmamasına rağmen hala öneriyorsunuz.
Yani ben karışamam ama herkesin fikri, siz de benim gibi saygı duymalısınız.
Siz çok dikkatimi çekmiştiniz Zeynep'i savunmanuz hakkında zaten, bir şey yazmayacaktım ama sonunda dayanamadım.
Lütfen uzatmayalım, iyi günler.