İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim ama yazacağım. Ben buraya Zeynep'in detaylı fal yorumlarını yazmıştım. Zeynep'in falı çıkmayınca ve ben burdan çıkmadığını söyleyince benim arkadaşıma fal bakmadı, ters bir şekilde başkasına fal baktırın dedi ve suratına telefonu kapattı. Bu hadsiz tavırlarını müşterilere karşı değiştirmesini tavsiye ediyorum. Arkadaşım da merak edip baktırmak istemişti ayrıca hepimiz gibi, yani Zeynep'in çok iyi olduğundan değil.

Siz öyle düşünürsünüz, ben böyle düşünürüm.
Evet, hafızanız mı kuvvetli yoksa Zeynep'in çok sıkı fanı falan mısınız?
Ben 2 kelime geçmişten bir şey bildi diye Zeynep çıktı diyemem. Tüm olacak, gelecek diye beni umutlandırıp söyledikleri hiçbir şeyin çıkmamasını söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.
Aynen Zeynep'i göklere çıkarmışım ama şu an tamamen fiyasko olduğunu gördüm.
Bu sizin içinde geçerli; Zeynep'i hem savunuyorsunuz hem de genele çıkmamasına rağmen hala öneriyorsunuz.
Yani ben karışamam ama herkesin fikri, siz de benim gibi saygı duymalısınız.
Siz çok dikkatimi çekmiştiniz Zeynep'i savunmanuz hakkında zaten, bir şey yazmayacaktım ama sonunda dayanamadım.
Lütfen uzatmayalım, iyi günler.
Benim tavsiye vermediğimi beni bilen biliyor zaten,ıspata gerek yok diye düşünüyorum
Ayrıca herkes kendinden sorumlu derim ben,ben çıkmayan hiçbir şeyi yazmam ki tersi hakka girer

Benim tavsiye vermediğimi beni bilen biliyor zaten,ıspata gerek yok diye düşünüyorum
Ayrıca herkes kendinden sorumlu derim ben,ben çıkmayan hiçbir şeyi yazmam ki tersi hakka girer
Açıkçası ben sizin Zeynep'in yakını olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü kendisini çok övüyorsunuz.

Ben de baktıracaktım az daha iyi ki yazdın:) bu arada youtube da cans tarotrann bi fal dinledim uyumlu çıktı onu da deneyebilirsiniz

kızlar ilk kez duydum diye direk atlayıp dün sarmaşık ayşeye baktırdım kötüydü tavsiye etmiyorum :)
Anlatmak istediğim şey buydu işte…okuyoruz ve baktırmak istiyoruz
Bunları yazınca ,Zeynep’in yakını oluyorum
Ve bu yazılanı beğenenler de var
Ahir ömrümde böyle akıldışı bir şey okumadım

Siz yolunuzu bulmuşsunuz diyorum 👌 Süper taktik 👌
Geceninkralicesi hanımcım mesela dün de bir arkadaşımız sizin bayıldığınız falciya gaza gelip baktirmis ama hiç memnun kalmamış, bu durumda siz sarmaşık cafe Ayşe olabilir misiniz diye sormamak da elde değil ama sormuyoruz çünkü insanları yok yere suclamanın bir manası yok. sizin de daha önce gelip bayıldım dediğiniz bir çok falcı için sonra tutmamış dediğiniz de olmuş kısacası birbirimizi suçlamak yerine keyfimize bakalım ✌️

Geceninkralicesi hanımcım mesela dün de bir arkadaşımız sizin bayıldığınız falciya gaza gelip baktirmis ama hiç memnun kalmamış, bu durumda siz sarmaşık cafe Ayşe olabilir misiniz diye sormamak da elde değil ama sormuyoruz çünkü insanları yok yere suclamanın bir manası yok. sizin de daha önce gelip bayıldım dediğiniz bir çok falcı için sonra tutmamış dediğiniz de olmuş kısacası birbirimizi suçlamak yerine keyfimize bakalım ✌️
Emin olun Sarmaşık Cafe Ayşe'nin falı çıkmazsa buraya gelir alnım açık bir şekilde çıkmadı yazarım.
Ki bu durumu iyi ki yazmışsınız, bana ayrılacaksın, kötü dediği kişiden ayrıldım ama dediği vadeden çok önce. Çıktı mı çıkmadı mı karar sizin 👍

Fal baktırmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Yarın devamı gelmemek şartıyla yeni birine baktıracağım daha önce sadece eski müşterilerim diye reddetmişti şimdi kabul etti 100 tl miş bayadır da baktırmadığım için gözden çıkardım çünkü artık parama acır hale gelmiştim. Ama uzun zaman sonra diye kıyıyorum. Olumlu ya da olumsuz mutlaka yazarım denemek sonuçta herkesi denedik

Selam kızlar,burdan görüp zeynepe baktırmıstım cok begenmemiştim acıkcası aşk ile ilgili değil sorum bir şeyler dedi sunu yaapcaksın biriyle vs vs diye hiç öyle plan yoktu bugun hepsi oldu inşallah sonu da öyle olur ama çıkanı vardı demi ya bu kadarı olunca sonuda güzel olur umuduyla bekliyorum

Anlatmak istediğim şey buydu işte…okuyoruz ve baktırmak istiyoruz
Bunları yazınca ,Zeynep’in yakını oluyorum
Ve bu yazılanı beğenenler de var
Ahir ömrümde böyle akıldışı bir şey okumadım
Geriden geliyorum biraz ama simdi okuyorum yazilanlari… bende sizin zeyneple bir baginiz oldugunu dusunuyorum. zeynebe baktirmadim nasildir iyidir kotudur bilemem. Ancak sizin buradaki yorumlarinizi uzun zamandir okuyorum (herkes gibi) ve bir zaman duruluyo zeynep lafi cikmiyor kimseden ve siz bir anda onu su yuzune cikartiyosunuz. Amacim polemik yaratmak veya bir kargasaya dahil olmak asla degil. Ancak apacik gorunen bir sey bu :)
Neyse yeri gelmisken soylemek istedim 😊 iyi aksamlar iyi hayatlar herkese 😊

Selam kızlar,burdan görüp zeynepe baktırmıstım cok begenmemiştim acıkcası aşk ile ilgili değil sorum bir şeyler dedi sunu yaapcaksın biriyle vs vs diye hiç öyle plan yoktu bugun hepsi oldu inşallah sonu da öyle olur ama çıkanı vardı demi ya bu kadarı olunca sonuda güzel olur umuduyla bekliyorum
valla son 20 sayfayı okusan 10 mesaj varsa 1 tanesi zeynep ile ilgili ama hepsi olumsuz :KK70:
çoğu kişiye dediği çıkmamış açıkcası bana ve arkadaşımada çıkmadı alakasız şeylerdi hep
kız sen yine şanslısın azıcıkta olsa ilk kısmı çıkmış :KK70: güzel şelerse hepsii çıksın

Fal baktırmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Yarın devamı gelmemek şartıyla yeni birine baktıracağım daha önce sadece eski müşterilerim diye reddetmişti şimdi kabul etti 100 tl miş bayadır da baktırmadığım için gözden çıkardım çünkü artık parama acır hale gelmiştim. Ama uzun zaman sonra diye kıyıyorum. Olumlu ya da olumsuz mutlaka yazarım denemek sonuçta herkesi denedik
Diğerleri gibiydi boş yani

Ya çıktı tab
Ya çıktı tabii ki , çıkmasa zaten uzun süre fal baltırmazdım, ben en eski müşterilerinden biriyim , ama çıkanlar o kadar önemsiz şeyler ki, önemli her konuda yanılmış diyebilirim, ya gördüklerini yanlış yorumluyor ya da bilmiyorım sıkıntı ne, güzel birşeyiin beklentisinde değiliz ki , doğruşarı söylese yeter, şahsen masal dinlemek için aylık bağlamışız kendisine geçmişte...yani hüçbir söylediği işime yaramadı doğrusu, uyarabileceği o kadar çok şey yaşadım ki , o saçma sapan şeyi görp söyçüyor ama bunu neden göremedi diyeceğim çok önemli şeyler var.. yaşayacağım kötüleri görüp uyarmazsa ne işime yarar, uyarsaydı önlem alabileceğim şeylerdi hepsi... işte hiçbir işe yaramıyır falı öyle diyeyim...misal 1 saat önce ve öncesindeki zamanlarda baktırdığım fallarda herşey güzel olacak falan filan , sonra olanlar ise hiç bahsetmediği şeyler; şukadar para dolandırılıyorsun, en yakının en ağır hastalıüa yakalanıyor, ağır değresyona giriyorsun aylarca, işini kaybediyorsun, aynı gün içinde üç kez kaza geçitırsun, ama bunlar gakkında hiç birşey söylememiş...herşey güzel oöacak derken bunları yaşamak koyuyor insana, ki haftada iki üç gal baktırdığın halde... ben ne yapayım böyle falı

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için Zeynep in sadece tüm olumsuz dediği şeyler çıktı evet fakat olumlu söylediği tek birsey çıkmadı

X