İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar falcılar 2023 senin senen diye size de sallıyorlar mı gecen sene kasım aralık gibi de 2022 senin senen diyorlardı da... Sallamaya devam ediyorlar bana... Ben de onlarla geyik yapıyorum artık... Yüzlerine de bisey bildiginiz yok diyorum😎😂
Çünkü bilmiyorlar ve gerçeği söyleyince de gülüyorlar

Kızlar falcılar 2023 senin senen diye size de sallıyorlar mı gecen sene kasım aralık gibi de 2022 senin senen diyorlardı da... Sallamaya devam ediyorlar bana... Ben de onlarla geyik yapıyorum artık... Yüzlerine de bisey bildiginiz yok diyorum😎😂
bana en son zeyder dedi 2023 senin yılın olucak bak sen çok yararlı bişey yapıcaksın insanlığa diyo :KK70: :KK70:

Ne utanmazlık,dün olduğu gibi
Boşandım dediğimde
Karşılıklı gülmemiz…
Banada biri diyoki işte evlilik geçirmişsin hayır diyorum ama öyle düşünme diyo aynı evi paylaşıncada diyo evli gibi çıkarsın hanfendi diyorum böyle birşeyde yok olmadı diyorum. Ozaman biriyle ciddi düşündün :KK70: hani herşeye bir kılıf

beni nisan atmis yapdilar :KK70: efendime söylim evli birinin sevgilisi yapan olmusdu ondan sonra evli cocukluda olmusdu... yani yapdirlarda yapdilar :KK70:

Gecen Okan Bayulgen'in bir konugu vardi, ismini hatirlamiyorum sarkici bir cocuk . Fala cok duskunmus ve gitmedigi falci kalmamis, Bulent Ersoy'un falcilarina bile yani en unlulerine gitmis kesinlikle bilemiyorlar dedi. Anda bazilari birkac sey tutturuyor ama gelecegi bilen cikmadi dedi. Aslinda bizim de gozlemledigimizi ve surekli burada da tekrar ettigimiz seyi soylemis oldu. Fal cok baktirmiyorum ama bunu dinleyince bir defa daha kafama dank etti diyebilirim. En unlusu ve en pahali bakan falci bile gelecegi tutturamiyor gordugunuz gibi.

Kızlar ben pasaklı Birsen’e gitmek istiyorum İzmir’de olan hiç var mı
Pasakliysa rahmani olmayan cinlerle bakiyor olmasi muhtemel, dikkat etmeni oneririm. Cinler de insanlari gibi ikiye ayriliyorlar, rahmani ve olmayanlar diye. Falcilarin bazilarinin evi cok pis ve daginiktir. Rahmani cinler mesela genelde gelecek cok konusmayan ve temiz evleri olan falcilarda oluyormus. digerleri yalan soylemeyi, gelecek hakkinda yanlis bilgi vermeyi severmis. Bunu da bana bir falci soylemisti yillar once. Tabii rahmani veya degil cinlere danismak pek iyi degil, bu sekilde fal bakanlar anda iyiler gelecek biraz hikaye oluyor. Durugoruyle bakanlar kisa gelecekte daha tutarli biliyorlar.

Pasakliysa rahmani olmayan cinlerle bakiyor olmasi muhtemel, dikkat etmeni oneririm. Cinler de insanlari gibi ikiye ayriliyorlar, rahmani ve olmayanlar diye. Falcilarin bazilarinin evi cok pis ve daginiktir. Rahmani cinler mesela genelde gelecek cok konusmayan ve temiz evleri olan falcilarda oluyormus. digerleri yalan soylemeyi, gelecek hakkinda yanlis bilgi vermeyi severmis. Bunu da bana bir falci soylemisti yillar once. Tabii rahmani veya degil cinlere danismak pek iyi degil, bu sekilde fal bakanlar anda iyiler gelecek biraz hikaye oluyor. Durugoruyle bakanlar kisa gelecekte daha tutarli biliyorlar.
Merhaba benim eski bit hesabım vardı yöneticiden izin alıp bunu açtım. Ve bugün aklıma siz geldiniz şoktayım şu an sizden bildirim geldi. Size elifle ilgili mesaj atacağım. Sanırım işimizinse en iyi bastırdığı oydu hatırladınız mı? Pasaklıya gelince şeytani cinlerle bakar ve evi aşırı pis cinler böyle istiyormuş galiba pasaklı anı ve geçmişi çok iyi biliyormuş ama gelecek yüzde 70 tutuyormuş eskiden kapısında öyle bi kuyruk olurmuş ki sabah 6 da giden öğlen 4 te çıkarmış. Şimdi bunamış

Merhaba benim eski bit hesabım vardı yöneticiden izin alıp bunu açtım. Ve bugün aklıma siz geldiniz şoktayım şu an sizden bildirim geldi. Size elifle ilgili mesaj atacağım. Sanırım işimizinse en iyi bastırdığı oydu hatırladınız mı? Pasaklıya gelince şeytani cinlerle bakar ve evi aşırı pis cinler böyle istiyormuş galiba pasaklı anı ve geçmişi çok iyi biliyormuş ama gelecek yüzde 70 tutuyormuş eskiden kapısında öyle bi kuyruk olurmuş ki sabah 6 da giden öğlen 4 te çıkarmış. Şimdi bunamış
Enerji garip bir sey canim dusunmussun ben yazmisim ki ben birkac haftadir foruma girmiyordum bugun girdim :) Gelecek iyi bilen falcilar da bir sure sonra bu yetenegini kaybediyor bu arada, boyle unlu falcilar var simdi iyi bilemiyorlar mesela.

Cidden mi ya 😶

Son zamanlarda beğendiğim birisi oldu mu?
Canim o soyledigim kisiye baktirma tamam mi? Dun ben dedigim gibi yine baktirdim ama bu sefer hic begenmedim bi daha baktirmamda. Ilk defa sok icindeydim cok guzeldi ama dun test yaptim ve iyi degildi. Keske buraya yazmasaydim simdi benim yuzumden insanlar baktirdiysa ben suclu hissederim kendimi, zaten baktiranda oldu maalesef. Bidaha ne kadar begensemde yazmicam.

Canim o soyledigim kisiye baktirma tamam mi? Dun ben dedigim gibi yine baktirdim ama bu sefer hic begenmedim bi daha baktirmamda. Ilk defa sok icindeydim cok guzeldi ama dun test yaptim ve iyi degildi. Keske buraya yazmasaydim simdi benim yuzumden insanlar baktirdiysa ben suclu hissederim kendimi, zaten baktiranda oldu maalesef. Bidaha ne kadar begensemde yazmicam.
Sağ ol kuzum. Ya saat ayarlayamamıştık, bana dönecekti dönmedi bir türlü. İyi ki dönmemiş o zaman. Haber verdiğin için sağ ol kuzum

Ya o fala bakıp o an iyi geleni biz de buraya yazıyoruz es kaza hemen hemen hepimizde oluyor. Falcı kim bilmiyorum da ben zaten yeni isim verilenlerin hiçbirini beğenmedim yeni denemiyorum artik. Geçmiş olsun arkadasim
Canim benim, cok sagol anlayasin icin❤️. Bende iste buraya yararli olur diye yazmistim ama ikinci baktirmamda cok kotuydu. Maalesef silinmiyo da geri.

X