Ozelden yazabılırmısımız adnı orda oturyorm daBende zaten kendi deneyimimi yazmıştım iyi gunler dilerim:)
İyi değildi ki ben bunu yazmıştım ilki de berbattıCanim benim, cok sagol anlayasin icin. Bende iste buraya yararli olur diye yazmistim ama ikinci baktirmamda cok kotuydu. Maalesef silinmiyo da geri.
Bu hangi falciydi?Canim benim, cok sagol anlayasin icin. Bende iste buraya yararli olur diye yazmistim ama ikinci baktirmamda cok kotuydu. Maalesef silinmiyo da geri.
Olabilir ama ilk falinda cok iyiydi bende o yuzden yazmistim. Sizde iyi olan bana ve cogu kisiye iyi gelmez ( falci Zeynep gibi), bende iyi olan size iyi gelmez. Maksat paylasmak burda.İyi değildi ki ben bunu yazmıştım ilki de berbattı
Sihirli fal, ona aman diyeyim baktirmaBu hangi falciydi?
Ama tabiki buraya yazmasaymisim daha iyi olacakmis cunku ilk fali cok cok iyiydi.İyi değildi ki ben bunu yazmıştım ilki de berbattı
Olsun öyle düşünme, yorumlar olsa da sonuçta baktırmak kendi kararımız oluyor.Canim benim sen sagol. Iyi ki baktirmamissin, kendimi cok suclu hissederdim.
CanimsinOlsun öyle düşünme, yorumlar olsa da sonuçta baktırmak kendi kararımız oluyor.
Arkadaşlar kesinlikle Zeynep'in burayı okuduğunu düşünüyorum, bilginiz olsun.
Zeynep ismini görünce dayanamadım yine, burayı okuyorsa yavda başkası okuyor ona söylüyor, zira okuma yaxması olmayabilir ...ama benim merak ettiğim buraları okuyorsa insan neden kendini değiştirmez.... herşey güzel olacak demeyi bırakmax, hep pozitif kurulmuş hikayeler anlatmak yerine gerçekleri kötü de lsa söylemez... aynı tas aynı hammam...bşr değiştir kendini Zeynep hanım, don iki yoldır ki halin kimseye fayda sağlamıyor
Burdan kendisine mesaj yollamak istedim...okuyorsa ve kim okuyup ona söylüyorsa ...bir reset etsin kendini, ayrıca fal bakılırken yemek yapmayı bıraksın, tüm sesler geliyor, nizim farketmediğimizü mi sanıyor, hem fal hem bir yandan yemek yapmak ... bu daldan kime hayır gelirZeynep ismini görünce dayanamadım yine, burayı okuyorsa yavda başkası okuyor ona söylüyor, zira okuma yaxması olmayabilir ...ama benim merak ettiğim buraları okuyorsa insan neden kendini değiştirmez.... herşey güzel olacak demeyi bırakmax, hep pozitif kurulmuş hikayeler anlatmak yerine gerçekleri kötü de lsa söylemez... aynı tas aynı hammam...bşr değiştir kendini Zeynep hanım, don iki yoldır ki halin kimseye fayda sağlamıyor
Ya arkadaşlar bence öyle kapasiteye sahipmiş gibi gelmedi bayanın biraz algı problemi var burayı okuyacakta kimin kim olduğunu çözecekte ooo o ancak Nakta gibi falcıların işi. Daha genç yada daha gözü açık kişilerin. Önce soru aldırıyolar gidişatı sorup ordan kim olduğunu yakalayıp fala devam ediyolar var böyle falcılar. Zeynep çıkmıyo evet saçmalıyo ama ben daha kadının birşey sorduğunu hiç duymadım sadece anne ismi ve kişi ismi alıyo eğer merak ediyosan okadar kadın susmuyoki birşey sorup anlatasın :)))))Zeynep ismini görünce dayanamadım yine, burayı okuyorsa yavda başkası okuyor ona söylüyor, zira okuma yaxması olmayabilir ...ama benim merak ettiğim buraları okuyorsa insan neden kendini değiştirmez.... herşey güzel olacak demeyi bırakmax, hep pozitif kurulmuş hikayeler anlatmak yerine gerçekleri kötü de lsa söylemez... aynı tas aynı hammam...bşr değiştir kendini Zeynep hanım, don iki yoldır ki halin kimseye fayda sağlamıyor
Zeynep ismini görünce dayanamadım yine, burayı okuyorsa yavda başkası okuyor ona söylüyor, zira okuma yaxması olmayabilir ...ama benim merak ettiğim buraları okuyorsa insan neden kendini değiştirmez.... herşey güzel olacak demeyi bırakmax, hep pozitif kurulmuş hikayeler anlatmak yerine gerçekleri kötü de lsa söylemez... aynı tas aynı hammam...bşr değiştir kendini Zeynep hanım, don iki yoldır ki halin kimseye fayda
Zeynep e 2 yıl önce baktirmistim o zaman baya da umutlanmistim.Cok iyi şeyler söyledi ama dedikleri çıkmadı vade olarak bazılarına geç çıkmış eğer çıkarsa güncellerim anlık bazı detayları bilmişti karsi tarafla ilgili ama gelecek çıkmadı. Nakta zamanında çok gittiğim bir isimdi kalitesini,üslubunu tarzını çok.seviyorum ama o da artık daha butik referansla bakıyor eskisi kadar sık gidemiyorum birkaç gün sonrasına randevu veriyor ,tarzını seviyorum akıllı hisli bir kadın bazı detayları çok iyi biliyor üslupu da kaliteli konuşması diksiyonu olayları analiz şekli farklı ve derin .Dediklerinden yaşadığım çok oldu .Onun dışında nisantasi sembol de fulyayi severim anlık iyidir gittiğim çok oldu ona da geçmişte..Artık genelde online fal sepetine baktiriyirum arada..Burdan kendisine mesaj yollamak istedim...okuyorsa ve kim okuyup ona söylüyorsa ...bir reset etsin kendini, ayrıca fal bakılırken yemek yapmayı bıraksın, tüm sesler geliyor, nizim farketmediğimizü mi sanıyor, hem fal hem bir yandan yemek yapmak ... bu daldan kime hayır gelir
kız yemek iyi yine telwedeki elifsucan bana otobüste giderken ses atmıştı üç dört durak beraber gittikBurdan kendisine mesaj yollamak istedim...okuyorsa ve kim okuyup ona söylüyorsa ...bir reset etsin kendini, ayrıca fal bakılırken yemek yapmayı bıraksın, tüm sesler geliyor, nizim farketmediğimizü mi sanıyor, hem fal hem bir yandan yemek yapmak ... bu daldan kime hayır gelir
Katılıyorum,o kadar saçmalıyor ki fal sırasında bölüp "hayır o öyle değil" demeye fırsatınız kalmıyor. Bana da açar açmaz siz ne iş yapıyorsunuz erkek arkadaşınız ne iş yapıyor diyerek konuya girmişti. Sonrada 30 tane isim sayıp hiçbirini tanımıyorum dediğimde böyle biri var demişti. En sonda da soru sor şimdi ne istiyorsan sor demişti.Ya arkadaşlar bence öyle kapasiteye sahipmiş gibi gelmedi bayanın biraz algı problemi var burayı okuyacakta kimin kim olduğunu çözecekte ooo o ancak Nakta gibi falcıların işi. Daha genç yada daha gözü açık kişilerin. Önce soru aldırıyolar gidişatı sorup ordan kim olduğunu yakalayıp fala devam ediyolar var böyle falcılar. Zeynep çıkmıyo evet saçmalıyo ama ben daha kadının birşey sorduğunu hiç duymadım sadece anne ismi ve kişi ismi alıyo eğer merak ediyosan okadar kadın susmuyoki birşey sorup anlatasın :)))))
yıldızname zerrin de cöp torbası falan takıyordu sanırım surekli bir haşır huşur torba sesleri, sonra su sesi, sonra bir seyler yaktı falan cosss diye sesler tenceredenkız yemek iyi yine telwedeki elifsucan bana otobüste giderken ses atmıştı üç dört durak beraber gittiktelweye şikayet ettim yorumcunun tercihi yazıp geçtiler bişey bile demediler berbat site
bence hıcbır mantıgı yok, hıcbır dayanagı da yok. instagramdan falan bakıcak desem artık herkesin profılı kapalı ayrıca isim benzerligi olması da cok muhtemel. hic oyle laf olsun diye soruyorlar benceBu arada şunu sormak istiyorum anne ismi ve baktıran kişinin ismi alınır okeyde soyadı ne alaka? Soyismini alan falcıların mantığını çözebiliyormusunuz?
Bir keresinde buradan bir falcı sormuştu bana ismi lazım değil,malum kişinin soyisminş ısrarla sorunca kızmıştım. Bencede bir mantığı yok yani ismini anlarım hadi benim annemin isminide anlarım da adamın soyadı ne mana yanibence hıcbır mantıgı yok, hıcbır dayanagı da yok. instagramdan falan bakıcak desem artık herkesin profılı kapalı ayrıca isim benzerligi olması da cok muhtemel. hic oyle laf olsun diye soruyorlar bence
bence de oyle cok mantıksız ve dayanaksız, yetmiyor bir de tc sini iste numerolojik de bakıcam diyip. sonra hop adınıza kredi basvurusu onaylanmıstırBir keresinde buradan bir falcı sormuştu bana ismi lazım değil,malum kişinin soyisminş ısrarla sorunca kızmıştım. Bencede bir mantığı yok yani ismini anlarım hadi benim annemin isminide anlarım da adamın soyadı ne mana yani