- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Çünkü bilmiyorlar ve gerçeği söyleyince de gülüyorlarKızlar falcılar 2023 senin senen diye size de sallıyorlar mı gecen sene kasım aralık gibi de 2022 senin senen diyorlardı da... Sallamaya devam ediyorlar bana... Ben de onlarla geyik yapıyorum artık... Yüzlerine de bisey bildiginiz yok diyorum
Ne utanmazlık,dün olduğu gibiÇünkü bilmiyorlar ve gerçeği söyleyince de gülüyorlar
bana en son zeyder dedi 2023 senin yılın olucak bak sen çok yararlı bişey yapıcaksın insanlığa diyoKızlar falcılar 2023 senin senen diye size de sallıyorlar mı gecen sene kasım aralık gibi de 2022 senin senen diyorlardı da... Sallamaya devam ediyorlar bana... Ben de onlarla geyik yapıyorum artık... Yüzlerine de bisey bildiginiz yok diyorum
Benide bir keresinde evlenmiş boşanmış çocuklu yapmışlardıNe utanmazlık,dün olduğu gibi
Boşandım dediğimde
Karşılıklı gülmemiz…
Canım,sizden bir buluş bekliyorumbana en son zeyder dedi 2023 senin yılın olucak bak sen çok yararlı bişey yapıcaksın insanlığa diyo
Banada biri diyoki işte evlilik geçirmişsin hayır diyorum ama öyle düşünme diyo aynı evi paylaşıncada diyo evli gibi çıkarsın hanfendi diyorum böyle birşeyde yok olmadı diyorum. Ozaman biriyle ciddi düşündünNe utanmazlık,dün olduğu gibi
Boşandım dediğimde
Karşılıklı gülmemiz…
aynen aynen banada cogu 2023 benim yillimis diyip durdu.Kızlar falcılar 2023 senin senen diye size de sallıyorlar mı gecen sene kasım aralık gibi de 2022 senin senen diyorlardı da... Sallamaya devam ediyorlar bana... Ben de onlarla geyik yapıyorum artık... Yüzlerine de bisey bildiginiz yok diyorum
Pasakliysa rahmani olmayan cinlerle bakiyor olmasi muhtemel, dikkat etmeni oneririm. Cinler de insanlari gibi ikiye ayriliyorlar, rahmani ve olmayanlar diye. Falcilarin bazilarinin evi cok pis ve daginiktir. Rahmani cinler mesela genelde gelecek cok konusmayan ve temiz evleri olan falcilarda oluyormus. digerleri yalan soylemeyi, gelecek hakkinda yanlis bilgi vermeyi severmis. Bunu da bana bir falci soylemisti yillar once. Tabii rahmani veya degil cinlere danismak pek iyi degil, bu sekilde fal bakanlar anda iyiler gelecek biraz hikaye oluyor. Durugoruyle bakanlar kisa gelecekte daha tutarli biliyorlar.Kızlar ben pasaklı Birsen’e gitmek istiyorum İzmir’de olan hiç var mı
Merhaba benim eski bit hesabım vardı yöneticiden izin alıp bunu açtım. Ve bugün aklıma siz geldiniz şoktayım şu an sizden bildirim geldi. Size elifle ilgili mesaj atacağım. Sanırım işimizinse en iyi bastırdığı oydu hatırladınız mı? Pasaklıya gelince şeytani cinlerle bakar ve evi aşırı pis cinler böyle istiyormuş galiba pasaklı anı ve geçmişi çok iyi biliyormuş ama gelecek yüzde 70 tutuyormuş eskiden kapısında öyle bi kuyruk olurmuş ki sabah 6 da giden öğlen 4 te çıkarmış. Şimdi bunamışPasakliysa rahmani olmayan cinlerle bakiyor olmasi muhtemel, dikkat etmeni oneririm. Cinler de insanlari gibi ikiye ayriliyorlar, rahmani ve olmayanlar diye. Falcilarin bazilarinin evi cok pis ve daginiktir. Rahmani cinler mesela genelde gelecek cok konusmayan ve temiz evleri olan falcilarda oluyormus. digerleri yalan soylemeyi, gelecek hakkinda yanlis bilgi vermeyi severmis. Bunu da bana bir falci soylemisti yillar once. Tabii rahmani veya degil cinlere danismak pek iyi degil, bu sekilde fal bakanlar anda iyiler gelecek biraz hikaye oluyor. Durugoruyle bakanlar kisa gelecekte daha tutarli biliyorlar.
Enerji garip bir sey canim dusunmussun ben yazmisim ki ben birkac haftadir foruma girmiyordum bugun girdim :) Gelecek iyi bilen falcilar da bir sure sonra bu yetenegini kaybediyor bu arada, boyle unlu falcilar var simdi iyi bilemiyorlar mesela.Merhaba benim eski bit hesabım vardı yöneticiden izin alıp bunu açtım. Ve bugün aklıma siz geldiniz şoktayım şu an sizden bildirim geldi. Size elifle ilgili mesaj atacağım. Sanırım işimizinse en iyi bastırdığı oydu hatırladınız mı? Pasaklıya gelince şeytani cinlerle bakar ve evi aşırı pis cinler böyle istiyormuş galiba pasaklı anı ve geçmişi çok iyi biliyormuş ama gelecek yüzde 70 tutuyormuş eskiden kapısında öyle bi kuyruk olurmuş ki sabah 6 da giden öğlen 4 te çıkarmış. Şimdi bunamış
Cidden mi yaArkadaşlar kesinlikle Zeynep'in burayı okuduğunu düşünüyorum, bilginiz olsun.
Maalesef kuzum.Cidden mi ya
Son zamanlarda beğendiğim birisi oldu mu?
Canim o soyledigim kisiye baktirma tamam mi? Dun ben dedigim gibi yine baktirdim ama bu sefer hic begenmedim bi daha baktirmamda. Ilk defa sok icindeydim cok guzeldi ama dun test yaptim ve iyi degildi. Keske buraya yazmasaydim simdi benim yuzumden insanlar baktirdiysa ben suclu hissederim kendimi, zaten baktiranda oldu maalesef. Bidaha ne kadar begensemde yazmicam.Cidden mi ya
Son zamanlarda beğendiğim birisi oldu mu?
Sağ ol kuzum. Ya saat ayarlayamamıştık, bana dönecekti dönmedi bir türlü. İyi ki dönmemiş o zaman. Haber verdiğin için sağ ol kuzumCanim o soyledigim kisiye baktirma tamam mi? Dun ben dedigim gibi yine baktirdim ama bu sefer hic begenmedim bi daha baktirmamda. Ilk defa sok icindeydim cok guzeldi ama dun test yaptim ve iyi degildi. Keske buraya yazmasaydim simdi benim yuzumden insanlar baktirdiysa ben suclu hissederim kendimi, zaten baktiranda oldu maalesef. Bidaha ne kadar begensemde yazmicam.
Canim benim sen sagol. Iyi ki baktirmamissin, kendimi cok suclu hissederdim.Sağ ol kuzum. Ya saat ayarlayamamıştık, bana dönecekti dönmedi bir türlü. İyi ki dönmemiş o zaman. Haber verdiğin için sağ ol kuzum
Ya o fala bakıp o an iyi geleni biz de buraya yazıyoruz es kaza hemen hemen hepimizde oluyor. Falcı kim bilmiyorum da ben zaten yeni isim verilenlerin hiçbirini beğenmedim yeni denemiyorum artik. Geçmiş olsun arkadasimCanim benim sen sagol. Iyi ki baktirmamissin, kendimi cok suclu hissederdim.
Canim benim, cok sagol anlayasin icinYa o fala bakıp o an iyi geleni biz de buraya yazıyoruz es kaza hemen hemen hepimizde oluyor. Falcı kim bilmiyorum da ben zaten yeni isim verilenlerin hiçbirini beğenmedim yeni denemiyorum artik. Geçmiş olsun arkadasim