Merhaba arkadaşlar, bu forumu gördükten sonra deneyimlerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. Bir kaç yorum yapmak istedim.
1) Şaşkınbakkal Cafe Symbol: Levent - Bir yıl önce gitmiştim ilk kez aklımda biri vardı o zamanlar. Olmayacağını söyledi fakat bundan sonra tanışacağım kişinin işi, ailesi, yaşayacağımız olaylara kadar bir şeyler söyledi. üzülerek ayrılmıştım ordan ama aradan 2-3 ay geçtikten sonra dediği gibi biriyle karşılaştım, yaşayacaksınız dediği olayları yaşadık. En son 1 ay önce gittim, söyledikleri hala tutarlıydı o kişiyle ilgili, sanki devam niteliğinde şeyler söyledi. Tek çıkmasını beklediğim ve önceden söylediği üzre evlilik kaldı bu kişiyle ilgi. (10/8)
2) Şaşkınbakkal Symbol Cafe - Serkan: 1 ay önce gittim ilk kez. Kendi kendime içimden geçen ve çok spesifik düşüncelerimi ve geçmiş olayları birebir bildi. Gelecek için 2 ay sonrasını verdi. Bekliyorum. (10/9)
3) Beşiktaş Sybol Cafe - Ayhan: Çok değişik biri, bildiğini düşünerek şaşırdığım için sessiz kalmıştım, bundan hoşlanmadı sanırım. Eğer biliyorsa, bildiğini ve iyi fal baktığını hissettirmek lazım o zaman uzatıyor ve isteyerek bakıyor. Ve analizleri sıradan herkesin söyleyebileceği türden değil, güzel bakıyor. Çok geçmişe girmiyor, ama anı olduğu gibi anlatıyor, geleceği de çok mutlu olacaksın şöyle böyle diyip göz boyayarak söylemiyor, ne görüyorsa onu söylüyor. Göremediğine göremiyorum bunu diyor. Bence denenmeli. Yeni gittim ve bekliyorum neticeyi. (10/8)
4) Angel's Cafe Kadıköy - Burcu: Bir kez gittim, bir hafta önce. Şu anı bildi, geleceği bekleyip göreceğiz. (10/7)
5) Cafe Symbol Nişantaşı - Melisa: Tarot yorumları güzel. olayları, kişileri güzel analiz ediyor ve söylediklerinden çıkanlar oldu. 2 ayda bir gidiyorum. (10/7)
6) Kadınlar K. - Pelin: O anı iyi biliyor ama gelecek için söyledikleri hiç çıkmadı. 6-7 kez gitmişimdir.
7) Kadınlar K. - Meryem: Fiyasko
8) Melekler Kahvesi - Ahmet: Şimdiyi biliyor ancak gelecek için söyledikleri çıkmadı.
9) Eski Krişna - Dilek: Güzel konuşuyor, hisleri kuvvetli ama gelecek 0.
10) Majestik - Emre: Fiyasko
Benim görüşlerim bunlar. En kısa zamanda kurtulmayı diliyorum bu fal olayından, eğlenceden çıktı durum çünkü :)
Herkes için hayırlısını diliyorum. Her şeyin de bir sebebi vardır. Olanın da olmayanın da. Tevekkül etmek lazım belki de.
Sevgiler