sağolunnnn valla bunları duyduktan soora ne yalan söliiim hiç gidesim kalmadı :S
ahhh izmir ahhh bulamadım şu istanbullarda düzgün bi falcı koskoca istanbul sözde
meleklerdeki barışı ben de duydum ama ne zaman gitsem ya izinli ya hasta hiç denk gelemedim
Burcu'yu denediniz mi?
kadınlar kahvesindeki barışı tavsiye ediyorum:)
cnm bnm eger meryeme gıdersen bır fıyasko yasarsın.. benım fıkrım tabı kı bu... cunku gecen sene 3 kez gıttım bı ısımlerı cıkarıo .. bıde eger sevgılınden ayrıldıysan o sevgılıyı kesınlıkle sana donduruo hesapta ama ne gelen oluo ne gıden... mahalle bogcacısı kılıklı sevmıorum o kadını ben...:hulya: bırde tabıkı en onemlısı baktıgım falı kımseye soleme dıe tembih edıo herkese:umursamaz: tabıkı aynı seylerı soledıgı ıcın foyasız karıııalsanaalsanasmile
kızlar dün arkadaslarım dedı
cafenın adını bılmıorm da melekler kahvesının oldugu sokaktaymıss
meryem dıe birine baktırmıslar çok memnun kalmıslar
baktıran var mı sızden?
bi fiyasko daha yasamak ıstemıormm
ayyy hayırrrrrrr bilmiordumm bile
o nasıl iyi mi
nerde?
eylülden beri istdaım ama bi düzgün falcı bulamamıstımmm
barışa iki kere baktırdım ilkinde ağzım açık kaldı. annemin baş harfinden bacağında platin olduğuna kadar bildi. ama geleckele ilgili söylediği şeyler tutmuyor. kadınlar kahvesinde dilekten vazgeçmem. bana en çok onun dedikleri çıkıyor.
barışa iki kere baktırdım ilkinde ağzım açık kaldı. annemin baş harfinden bacağında platin olduğuna kadar bildi. ama geleckele ilgili söylediği şeyler tutmuyor. kadınlar kahvesinde dilekten vazgeçmem. bana en çok onun dedikleri çıkıyor.
ben toplanmak istiyorum kızlar ulaşımdada yardımcı olurum.
hem toplu gidersek indirim de isteyebiliriz avcılardaki işletmeciler o konuda anlayışlı.malum avcılarda cafeler taksim bakırköy gibi iş yapmıyor.
bence haftaya herkes uygun olacağı zamanları belirlesin ortak bi zaman buluruz.
canım sen ayarlamak istermisin bu organizasyonubuyrunnnnnnnnn
Erkekler fal konusunda pek bir şey bilmedikleri için ve bizim gibi falcı falcı dolaşmadıkları için iyi ve kötüyü ayırt edebileceklerini düşünmüyorum.:umursamaz:
sen komser kolombo falanmısın yada özeniomusun..nası yazdığımm ne yazdıgım senı ilgilendrmez...benım yazdıklarımın ustune bukadar düşme takılma yaa alalahh...işini gücünü bırakmışsın beni kovalıosun:):)gerçı mutlu edıosun beniii acaba dıorum senmı bu işlerin içindesin??ee bukadar rahatsız olduguna gore ole dusunduruosunnn...herneyse bızamet sen takılma bana işine gucune bak bu sıtenın muhtarlıgını yapmaa...ben yine soluorum fal baktırdım ve cok ıyı baktı bana bakan falcı....şimdi sen yine atlarsın cnm ama bu bole malesef...öğrenmek ısteyen arkadaşlar bana sorabılır ogrenmek ıstemeynler senın gıbı mesala polimiğe gırmesin...
Hayatım üzgünüm ama sana kesinlikle katılmıyorum biz bu fal işine çok sarıyoruz kadın a gördüm dese evet evet bu kadın biliyor diyoruz doğamızda var bu sevdiğimiz şeyleri abartmak ama erkekler inanmaz ve ufak tefek bildiği şeyler içinde biliyo demez aman sallıyo der ben ona gidelim buna gidelim derdinde değilim zaten bir çıkarım da yok tamamen kendi düşüncelerimi paylaştım baktıran kişiyi de çok iyi tanıdığım için eğer o bu kadar şaşkınsa ve inanmışsa vardır bir şey dedim ama yine de karar sizindir kimseyi etkilemek istememklava:
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
mydecember'in soylediklerine katiliyorum. Buraya cok fazla reklam amacli girenlerde oluyodur. Ben Nilufer hanim'a baktirdim ama kadin para dahi almadi. Bu durumda daha guvenilir biri olarak goruyorum. Zaten soyledikleride burda baktirdigim Hollandali kadinla benzer seylerdi.. Bu arada olumsuz sey duyanlar kotu bakti, iyi seyler duyanlar ise iyi bakti diyor.. burda bi celiski yok mu. Fal'a gercekleri soylemeleri icin mi gidiyoruz yoksa duymak istediklerimisi duymak icin mi?..
Acikcasi ben bi fal'a 10ytl yada hadi 20 ytl olsun, fazla isteyenlere gitmem. Ben para icin yapmiyorum diyip 50 euro isteyene kufur etmedigime dua etmeli bence. Hatta bu forumda 200ytl diyen olmus, onlarada bu bi ohaa demek istiyorum izninizle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?